Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΗΝ ΠΑΙΝΕΥΟΥΝ , ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!

ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ Μ ΤΟΝΙΑ (tonia28)ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΤΟΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ :):)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ-ΕΥΓΕΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΑ.

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ.

ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΤΑ ΟΛΟΛΕΥΚΑ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΚΗ :)

ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟ ΣΑΣ

ΝΑ ΣΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ.

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ :woohoo:

ΥΓ.ΑΝΤΩΝΙΑ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ,ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ;)

ΥΓ.ΥΓ.ΦΟΒΕΡΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ :silly:

Δημοσίευση

Αλήθεια;;;;;;;; :woohoo: Τώρα μας αφήνεις με την περιέργεια... :silly: Πες της να μας βάλει καμιά φώτο να δούμε και εμεις οι καημενούλες τίποτε... :(

Τόνια μου καλοφώτιστος και γερός να είναι ο γιόκας σας!!!! Σ' αγαπάμε! :kiss:

Δημοσίευση

Να σου ζήσει γλυκειά μου ο Αλέξανδρος-Ευγένιος σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπέροχα και τα 2 ονοματάκια του!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνον υγεία κι ευτυχία στη ζωούλα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και με το καλό και το 2ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Τονια μουυυυυυ :woohoo: :woohoo: :woohoo:

αν κ στα ειπα κ απο το τηλεφωνο,θα σου ευχηθω κ απο εδω...

Να σας ζησει ο μικρος Αλεξανδρος-Ευγενιος!!!!!!!

ευχομαι να ειναι παντα τυχερος στην ζωη του κ να εχει υγεια!!!!!!!!!!

κ με το καλο να ερθει κ το 2ο παιδακι σας!!!!

θα ερθουμε συντομα να σας δουμε ;)

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ααααααχχχχχχχ τρελοκοριτσο παλι με κατασυγκινησες!!!!!!!!!!! :blush::blush::blush:

Πραγματικα ευχαριστω το mammy που εγινε η αιτια να γνωρισω τοσο αξιολογα ατομα σα κι εσενα!!!!!!! Σ'ευχαριστω για ΟΛΑ Ποπιτσα μου!!! Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας και σας ευχομαι με τη σειρα μου, Βουλιτσα να χαιρεσαι την υπεροχη Αννα-Μαρια της(ανυπομονω κι εγω να σας ξαναδω! :kiss: ), Πιπιτσακι να μας εχεις συντομα καλα νεα ;) Τζουλια να βλεπεις παντα χαρουμενη την οικογενεια σου και Λενακι με το καλο να φερεις στο κοσμο 2 υπεροχες γαλανοματες κουκλες σα κι εσενα! :kiss:

Φωτο κοριτσια δεν εχω ακομη,αλλα εχει η Ποπιτσα,την οποια εξουσιοδοτω να βαλει οταν μπορεσει! (κι αν εχεις Ποπιτσα και καμια με τα υπεροχα κοριτσια που μοιραζαν μπομπονιερες,βαλτην να τις θαυμασει ο κοσμος...ΨΩΝΑΡΑΑΑ!!!! :laugh: :laugh: :laugh: )

Δημοσίευση

Γειά σου Τόνια!!!! Αφού εξουσιοδωτείς την Πόπη, τότε θ΄αναλάβει αυτή το έργο... :laugh: :laugh: Πόοοοοοπηηηηηηηη θέλουμε φώτο επειγόντως!!!!! :woohoo: :woohoo:

Επίσης σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και πραγματικά συγκινούμε ακόμη περισσότερο ν' ακούω οτι μέσα απο το mammyland πάρα πολλές κοπέλες δημιούργησαν δυνατές φιλίες όπως εσείς... :) Να σαι πάντα καλά και εσύ και η όμορφη οικογένεια σου!!!! :kiss:

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ααααααα....θα τρελαθωωωωωωωωω....μεγαλωσε πολυ ο γαμπρουλης μου!!!!!

για ποιον να πρωτοπω...για την μαμα ή για τον γιο???

η μαμα μια θεά κ ο γιος ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!

Ποπη μου,μεγαλωσε πολυ κ το δικο σου το κουκλακι!!!!!

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ααααααα....θα τρελαθωωωωωωωωω....μεγαλωσε πολυ ο γαμπρουλης μου!!!!!

για ποιον να πρωτοπω...για την μαμα ή για τον γιο???

η μαμα μια θεά κ ο γιος ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!

Ποπη μου,μεγαλωσε πολυ κ το δικο σου το κουκλακι!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΟΥΛΑ!!!!

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΩΡΑΙΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ :dry:;)

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΚΙ ΕΣΥ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...