Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Kορίτσια δεν είμαι καπνίστρια,αλλά επειδή είχα θελήσει να ενημερωθώ για το θέμα αυτό, διάβασα κάποιες έρευνες..

Πρώτα να πω ότι δεν καταδικάζω καμία μητέρα για τις επιλογές της και η προσωπική μου άποψη είναι ότι το τσιγάρο κάνει κακό, είτε είναι 1, είτε 1 πακέτο..

Κάποιοι ερευνητές ενοχοποιούν το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τη δυσλεξία και τις μαθησιακές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κάποια παιδάκια..Και κάποιοι άλλοι επιστήμονες, καταδικάζουν το κάπνισμα και το ποτό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ως αιτίες εμφράγματος,ή προβλημάτων με την καρδιά,ατόμων σε μεγάλη ηλικία..Δηλ.ακούμε μερικές φορές για ανθρώπους που παθαίνουν έμφραγμα να λένε ότι έκαναν καλή ζωή, πρόσεχαν κ.λ.π. όμως δεν ξέρουμε ότι "κουβαλούσαν" αυτό μαζί τους,το κάπνισμα της μητέρας.. Άραμην επαναπαυόμαστε ότι γεννήθηκε το μωρό και οι πρώτες ενδείξεις για την υγεία του είναι θετικές..Σαν έμβρυο που είναι, κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά πού θα το επιβαρύνει η νικοτίνη..

Συγνώμη αν κάνω με αυτά κάποιες μανούλες να νιώσουν άσχημα αλλά ρε κορίτσια προσπαθήστε να το κόψετε..Πώς λέμε ότι θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στο μωρό μας,την καλύτερη εκπαίδευση, τα καλύτερα ερεθίσματα, τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, να το προστατέψουμε από τα μπλεξίματα της εφηβείας, και δεν κάνουμε το πιο απλό για το οποίο οφειλόμαστε οι ίδιες? Να το προστατέψουμε από τη νικοτίνη!

Τα λέω με πολλή αγάπη και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αν κάποια ενδιαφέρεται να σταματήσει το κάπνισμα σοβαρά ας μου στείλει π.μ να της συστήσω σοβαρό γιατρό να την βοηθήσει με φυσικό τρόπο.δεν θέλω να θεωρηθεί διαφήμηση γι αυτό δεν δημοσιεύω το όνομα του .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...