Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ & ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ


Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες μου. Βοηθήστε με σε κάτι. Είμαι μεταξύ των παιδικών σταθμών ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ και ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ στην Ηλιούπολη. Γνωρίζει καμιά σας κάτι γι'αυτούς τους σταθμούς; Πάει καμιά σας το μικρούλι της εκεί;; Τα φώτα σας please....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πηγαίνω την κορούλα μου, που είναι 2,5 ετών τώρα, στο ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ, και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη!!! Είναι όλοι τους πολύ καλά παιδιά, αγαπάνε τα παιδάκια, τα φροντίζουνε, ειλικρινά δεν έχω κανένα παράπονο. Το μόνο, ίσως, αρνητικό είναι ότι το κτήριο είναι κάπως παλιό, αλλά μου φάνηκε λεπτομέρεια μπροστά στο χαμογελαστό προσωπάκι του παιδιού μου, που έβλεπα καθημερινά, όταν πήγαινα να την πάρω!!!!

Αν και ήταν η πρώτη της σχολική χρονιά, έχουμε μόνο ευχάριστες αναμνήσεις... Στο συστήνω ανεπιφύλακτα... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ κοπελάρα μου για την πληροφορία. Κι εγώ είμαι μεταξύ των 2 αυτών σταθμών. Η αλήθεια είναι πως το ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ είχε περισσότερο χώρο για δραστηριότητες και η διευθύντρια μου φάνηκε καλή και έμπειρη. Αληθινά δεν ξέρω ποιο από τα δύο να διαλέξω. Πάντως την καλή σου εντύπωση θα την λάβω πολύ σοβαρά υπ'οψιν μου. Σε ευχαριστώ πολύ :kiss: .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 year later...

καλημερα σας τελικα σε ποιο παιδικο σταθμο πηγατε τα παιδακια σας

χτες εγω με τον αντρα μου επισκεφτηκαμε τον παιδικο σταθμο μια φορα κι εναν καιρο αλλα οχι στην ηλιουπολη εχει ανοιξει και στον αλημο στην θεομητωρος κοντα ολες οι κοπελες που μιλησαμε ηταν πολυ ευγενικες και μας εξηγησαν τα παντα μας εδειξαν εργασιες απο τα παιδακια μας ειπαν γενικα πως λειτουργουν μου φανηκε πολυ καλο το περιβαλον και ειπαμε να παμε και τον μικρο την δευτερα να δει τους χωρους και απο πεμπτη πρωτα ο θεος να ξεκινησει .............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...