Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΟ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ....

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΧΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΛΙΚΟΥΣ... :(

ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ?? :huh:

Δημοσίευση

ηλια να σου ζησει .Τους κολικους δυστυχως δνε τους αποφευγουμε ειναι μεσα στο προγραμμα .Εμενα στο γιο μου η παιδατρος με ειχε συμβουλευει να τον κραταω σο γινετε πιο ζεστο στο σημειο της κοιλιτσας αλλα βλεπεις εμεις γεννηθηαμε μαρτη οποτε μπορουσα να τον τλιγω πιο ζεστα επισης εβαζα πανακια που τα σιδερωναμε και βεβαια του εδεινε τηλιο ηταν κατι που τον ηρεμουσε και κοιμοταν .Κπαοιοι παιδιατροι διαφωνουν αλλα εμενα μονο καλο μου εκανε .

Δημοσίευση

Να σας ζησει το μωρακι σας !!!!!καλοσορισες στην παρεα μας

αν η γυναικα σου δεν θηλαζει κανε και λιγο χαμομηλακι μετα το γαλα και ενα κολπο που ειχε ψιλοπιασει σε εμας ηταν να βαζουμε την κοιλιτσα της στον ωμο και να κοβουμε βολτες μεσα στο σπιτι

και ενας αλλος ηταν να την κραταμε με το ενα χερι οπως σου δειχνει η μαια για να το κανεις μπανιο να τον πιασεις το μωρο και να το κουνας σιγα σιγα περα δωθε δυστηχως στους κολικους ολα τα μωρα τσιριζουν!!!!

η πεθερα μου μου ειχε πει ενα αλλο που εκανε εβαζε το μωρο με την κοιλιτσα του να ακουμπαει στα γονατα της και τον κουνουσε απαλα

σε εμας δεν επιανε

Αν πας σε μια μαια θα σου δειξει πως να τον κρατα για να ηρεμει

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...