Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δεν προσπαθούσαμε πολύ καιρό. Σταμάτησα τα αντισυλληπτικά τον Ιούνιο του 2009, αλλά ουσιαστικά δεν προσπαθήσαμε παραπάνω από 5-6 μήνες, γιατί μία έλειπε ο άντρας μου, μία εγώ, μία είχαμε ταξίδι και προσέχαμε, μία έσπασα το χέρι μου και φύγανε 2-3 μήνες.

Τώρα αγοράσαμε διαμέρισμα και μετακομίζουμε, και είχαμε αποφασίσει να ξαναρχίσουμε τις προσπάθειες μόλις μπούμε στο σπίτι και ηρεμήσουμε, κι αν περάσει κανένα εξάμηνο, θα κάναμε εξετάσεις.

Μάλιστα, του είχα πει να προσέχει, γιατί θα έχουμε και τη μετακόμιση, και μου είπε "έλα μωρέ, τόσες φορές το κάναμε και δεν έπιασε, τώωωωρα θα πιάσει;". Ε, βιάστηκε λίγο το μπεμπάκι!!!!!

• Απαντήσεις 107
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

ΕΕΕΕΕΕΕ σε παρακαλώ! Εμαθε για το καινούργιο σπίτι και βιάζεται να του φτιάξετε δωμάτιο μου φαίνεται......

Σου λέει "κάτσε να προλάβω....να πιάσω την θέση μου εκει μέσα!" :P

Καλορίζικο και το σπίτι και έτσι ευχάριστα να είναι όλα!

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Τώρα αγοράσαμε διαμέρισμα και μετακομίζουμε, και είχαμε αποφασίσει να ξαναρχίσουμε τις προσπάθειες μόλις μπούμε στο σπίτι και ηρεμήσουμε, κι αν περάσει κανένα εξάμηνο, θα κάναμε εξετάσεις.

ααααααααααα το πήρατε τελικά το δάνειο!!!! :woohoo:

θυμάμαι που τα λέγαμε στο πόστ περί δανείου που είχες ανοίξει.

Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι και καλή εγκυμοσύνη να έχεις!!!

Όλα τα καλά μαζί! Μπράβο σας... :):kiss:

Δημοσίευση

Ναι, τελικά το ενέκριναν το δάνειο, στις 19 του μήνα!!! Σήμερα πήγαμε στο Κτηματολόγιο και έγινε η μεταβίβαση του διαμερίσματος σε μας. Νομίζω γι' αυτό έμεινα έγκυος: από το περίμενε-περίμενε για το δάνειο, μας γκάστρωσαν. :P

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Ναι, τελικά το ενέκριναν το δάνειο, στις 19 του μήνα!!! Σήμερα πήγαμε στο Κτηματολόγιο και έγινε η μεταβίβαση του διαμερίσματος σε μας. Νομίζω γι' αυτό έμεινα έγκυος: από το περίμενε-περίμενε για το δάνειο, μας γκάστρωσαν. :P

:laugh: :laugh: :laugh: σωστό κι αυτό!!!!!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ όλες και πάλι. Δυστυχώς τη σελίδα 7 μου τη μπλοκάρει το antivirous και δεν μπορώ να τη διαβάσω...

Αγγελική, κι εμάς έτσι, όλο φέρε το ένα και φέρε το άλλο, επειδή είναι από κρατικό οργανισμό και, πέρα από τη γραφειοκρατεία και την κωλυσιεργία των δημοσίων υπαλλήλων, δεν μας πίστευαν για το εισόδημα, κ.λπ.

Ευτυχώς, πήγαν όλα καλά!!!

Δημοσίευση

Αχ, σας ευχαριστώ ρε κορίτσια, αλλά ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!!!

Απίστευτο μου φαίνεται, γιατί ήμουν πολύ αρνητική, και νόμιζα ότι δε θα τα καταφέρω ποτέ να μείνω έγκυος, παρ' όλο που δεν προσπαθούσαμε ιδιαίτερα!!!

Δημοσίευση

πηγε το μυαλουδακι σου στην μετακομιση και "ξεχασες "ν'ασχοληθεις" με το θεμα νινι και για αυτο....!

ηρθαν ολα τα καλα μεσα σ'ενα πακετο!

ΚΑΙ σπιτι καινουριο ΚΑΙ μωρακι .... δωρακι!!!

καλοριζικο το σπιτι και με το καλο, καλη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κι εγώ αυτό πιστεύω, ήταν το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν! Με το άγχος και τη σκασίλα, όμως, που είχαμε για το δάνειο, δεν περίμενα ούτε μία στο εκατομμύριο να γίνει κάτι τέτοιο!!!!!!!

Δημοσίευση

γειά σε ολες σας! συγχαρητήρια για τα νέα.. χρειάζομαι λίγη βοήθεια.. στις 6 του μήνα, μου ήρθε κανονικά περίοδος όπως το περίμενα.. συνήθως, διαρκεί 6 με 7 ημέρες.. αυτή τη φορά κράτησε 3.. και τότε είδα κάποια καφέ υγρά που δεν είχα ξαναδεί.. ο αντρας μου κ εγώ χρησιμοποιούαμε προφυλάξεις αλλά είχαμε ενα μικρούλι ατυχηματακι πριν την περιοδο μου.. εχω συνεχως αναγουλες και ποναω αρκετα στη μεση... να μην αναφερω την φαγουρα χαμηλα.. Λέτε?? το κακο ειναι πως ο αντρας μου ειχε ενα ατυχημα με το μηχανακι και για 6 μηνες απο τωρα, πρεπει να τρεχουμε σε αλλους γιατρους!! παντως θελω πολυ ενα παιδακι.. ευχαριστω προεραιτικά!!

Δημοσίευση

Μαριάννα, πήγαινε στο γιατρό σου καλύτερα. Αυτός θα σου πει σίγουρα!

Μια φίλη μου πάντως είχε περίοδο για τρεις μήνες, με λίγο αίμα και λίγες μέρες. Δεν είχε κανένα απολύτως σύμπτωμα, αλλά ανησύχησε γιατί κρατάει η περίοδος τόσο λίγο, και πήγε στο γιατρό. Ήταν έγκυος τριών μηνών!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...