Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 874
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Skorpina καλη επιτυχια κ ηρεμια! Και στην δικη μου (τυχερη) εμβρυομεταφορα η μια βλαστοκυστη ηταν για κλαμματα ενω οι αλλες καλες κ τις βαλαμε ολες,4 στο συνολο!

Πιστευω οτι αυτη η "αλλοιωμενη" ειναι τυχερη (ετσι ελεγα κ για την δικη μου) ;););) .

Καλα αποτελεσματα κοριτσαρα μου! kiss kiss

Δημοσίευση

Καλημερα!!!! Τι κανετε καλε? Αντε να συγκεντρωνομαστε παλι σιγα σιγα.

Skorpina μου ευχομαι ΄σε λίγες μέρες να μας πεις τα πιο ομορφα νεα. Τωρα ξεκουραση ε????

Liz78καλη αρχή κοπελα μου και σου ευχομαι να είναι η μιναδική προσπαθεια που θα χρειαστεις!!! Εγώ η μόνη συμβουλη πο μπορω να σου δωσω είναι να είσαι θετική και όσο πιο ήρεμη μπορείς. Ολα καλα να σου πανε!!!

Δημοσίευση

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους και ολες!!!

Ειστε καλα? αντε και καλο χειμωνα πια!!!

Ευχομαι καλη επιτυχια σε οσες περιμενουν απαντησεις...να ειναι οοοοοοοοοοοοοοοοοοολες θετικες,μεσα απο την καρδια μου!!! :)

Κι εγω σημερα στις 5:30 το απογευμα εχω ραντεβου με τον Μηνα Μαστρομηνα,να δω τι θα μου πει κι αυτος,κι εχω φοβερο αγχος..λειπει και ο αντρας μου και θα παω μονη μου,και αυτο με αγχωνει ακομα περισσοτερο.

Φιλακια σε ολους!!! [smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif]

Δημοσίευση

Καλημερα κ καλη εβδομαδα!

Γωγακι μου μην αγχωνεσαι καθολου και για τιποτα!!!!Θα την "βρεις την ακρη σου " ;) .

liz καλη αρχη,ακομα καλυτερη συνεχεια και ΘΕΤΙΚΟ αποτελεσμα!!!!

Εχω κ εγω στο "βιογραφικο" μου 1 αποτυχιμενη σπερματεγχυση, 1 αποτυχημενη εξωσ/κη και τα καταφερα στην 2η αποπειρα σε φυσικο κυκλο με κατεψυγμενα!

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ: καλη διαθεση,καλη ψυχολογια,θετικοι ανθρωποι γυρω σου και αισιοδοξια!

Δημοσίευση

Kαλημέρα και από μένα....Είχα να μπω πάρα πολύ καιρό και βρέθηκα προ εκπλήξεως....Τι αλλαγές είναι αυτές;;;; Καλή χρονιά να έχουμε όλες και όλοι και περισσότερα θετικά αποτελέσματα....εγκυμοσύνης..

Μια βοήθεια: Πώς μπορώ να βάλω και εγώ τικεράκι; Έχω έτοιμο ένα αλλά πώς μπορώ να το βάλω στο mammyland;

Δημοσίευση
από tanya » Δευτ Σεπ 13, 2010 9:42 am

Kαλημέρα και από μένα....Είχα να μπω πάρα πολύ καιρό και βρέθηκα προ εκπλήξεως....Τι αλλαγές είναι αυτές;;;; Καλή χρονιά να έχουμε όλες και όλοι και περισσότερα θετικά αποτελέσματα....εγκυμοσύνης..

Μια βοήθεια: Πώς μπορώ να βάλω και εγώ τικεράκι; Έχω έτοιμο ένα αλλά πώς μπορώ να το βάλω στο mammyland;

θα πας ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ----> ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΦΙΛ και θα το κανεις επικολληση στο πλαισιο ΥΠΟΓΡΑΦΗ ....προσεχε ομως κατω απο το πλαισιο που θα κανεις εΠικολληση εχει κατι κουτακια,αν ειναι "τσεκαρισμενα" να τα ξετσεκαρεις πριν πατησεις ΥΠΟΒΟΛΗ!

Δημοσίευση

Καλημέρα σε οοοοοοοοοοοολες!!! Καλη επιτυχία , αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός σας.

Γωγάκι δεν θέλει αγχος! :x

Λιζ με το καλο να ξεκινήσεις και εσυ Σκορπίνα καλά αποτελέσματα :-*:-*

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ;)

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΣΩ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ !!!!! :shock::shock:

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολους!!!

Βρε συννεφακι μου,τι ειπες??? πω,πω κοπελα μου!!! κριμα...μην το βαζεις κατω,κι απ'οτι διαβαζω σε βρισκω δυναμικη,κι ετσι να συνεχισεις...σου τα λεω για να τα ακουσω κι εγω..

Γιουλακι μου,το ξερω οτι δεν θελει αγχος,και θα σε παρακαλουσα απο τα βαθη της ψυχης μου αν μπορεις να μου δωσεις την βοηθεια σου..πριν 1 ωρα γυρισα απο τον γιατρο και δεν εχω καλα νεα..

Καλο βραδυ σε ολους!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...