Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 874
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλα ειμαι Ζαχαρουλινι!Ετσι λεω δηλαδη για να το πιστεψω και εγώ :silly:

Εν αναμονη περιοδου για ξεκινημα του φυσικου! Και φυσικα τα νευρα μου τσαταλια απο την αγωνια!

Εσυυυυ????

Δημοσίευση

vasso78 έγραψε:

Καλα ειμαι Ζαχαρουλινι!Ετσι λεω δηλαδη για να το πιστεψω και εγώ :silly:

Εν αναμονη περιοδου για ξεκινημα του φυσικου! Και φυσικα τα νευρα μου τσαταλια απο την αγωνια!

Εσυυυυ????

εγω καλυτερα ΔΕΝ το λες...πιο ηρεμη ΤΟ ΛΕΣ!!!!

αδιαθετησα και ηρθα στα ισα μου!!

ο ανεμος ακομα να πει τα νεα?

Δημοσίευση

σας ευχαριστω κοριτσια...γαμωτοπ ειναι του αδελφου μου το λαπτοπ κ δεν μπορω να το συνηθίσω...ουτε να γραψωβ δεν μπορλ΄β....

καλα ειμαστε περιμενω το αυριο....αλλλες φορες περιμενα να παω στον υπερηχο κ τωρα περιμενω να δω γεννετιστη....τελεια....αλλα δεν πειραζει δεν μπορω να κανω κ κατι...

χτες ηταν η βαπτιση της αδελφης μου....ολος ο κοσμος με κοιταζε στην κοιλια...με πηραν κ τα ζουμια....κ σκεφτομουν σε ενα μηνα θα γεννουσα...τοσο γκαντεμο...αυτα...ας ελπισουμε οτι θα μου πει κατι καλο για να ελπιζω κ εγω...αυτα τα ευχαριστα απο εμενα....

παρασκευη επιστρεφω ροδο....

Δημοσίευση

χαχαχα...ο γιος μου παλι εκλεψε την παρασταση...μετα την βασπτιση ειχαμε τραπεζι...ειχαν μαζςευτει ολα τα μωρα σε ενα δωματιο κ παιζανε...ολος ο κοσμος εβλεπε τον γιο μου κ ελεγαν τι ομορφος τι ματσρες ειναι αυτες κ ποσο εξυπνος ειναι....κ εγω καμαρωνα...

κ οταν τους ελεγε κ τα αγγλικα του...ου αποτελειωνε....

Δημοσίευση

χαχαχα...ο γιος μου παλι εκλεψε την παρασταση...μετα την βασπτιση ειχαμε τραπεζι...ειχαν μαζςευτει ολα τα μωρα σε ενα δωματιο κ παιζανε...ολος ο κοσμος εβλεπε τον γιο μου κ ελεγαν τι ομορφος τι ματαρες ειναι αυτες κ ποσο εξυπνος ειναι....κ εγω καμαρωνα...

Δημοσίευση

Anemosss78 έγραψε:

γεια σας και απο μενα !!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΣΑΚΚΟ ΜΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 7mm !!!!!!!!!!!!!!! ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ!!!! ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟ!!! πέρασε και αυτοοοο!!! ευχαριστώ Παναγία μου!!!!Αγια μυ Ειρήνη σε ευχαριστω και παλι!!! τωρα θα παμε ξανα τις 24/9 για την καρδούλλα του μωρού μας !!! ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥΥΥΥΥΥ!!!!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΒΑΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:daddy_baby-20100906.gif

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Anemosss78 έγραψε:

ΕΜΕΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΣΑΚΚΟ ΜΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 7mm !!!!!!!!!!!!!!! ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ!!!! ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟ!!! πέρασε και αυτοοοο!!! ευχαριστώ Παναγία μου!!!!Αγια μυ Ειρήνη σε ευχαριστω και παλι!!! τωρα θα παμε ξανα τις 24/9 για την καρδούλλα του μωρού μας !!! ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥΥΥΥΥΥ!!!!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΒΑΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:daddy_baby-20100906.gif

μπρααααααααααααβοοοοοοοοοοοο αντε με το καλο να μεγαλωσει και να ακουσετε και καρδουλα!!!!ΠΩΠΩΩΩΩΩΩΩ τρελα ε? Εχεις ζουρλαθει γιωργακη ε?

πολυ χαρηκα και σε ευχαριστω για την προσευχη!!!

φιλακια καληνυχτα

:kiss:

Δημοσίευση

Χρυσάνθη_ έγραψε:

χαχαχα...ο γιος μου παλι εκλεψε την παρασταση...μετα την βασπτιση ειχαμε τραπεζι...ειχαν μαζςευτει ολα τα μωρα σε ενα δωματιο κ παιζανε...ολος ο κοσμος εβλεπε τον γιο μου κ ελεγαν τι ομορφος τι ματαρες ειναι αυτες κ ποσο εξυπνος ειναι....κ εγω καμαρωνα...

αντε ρεεεεεε???καλα ΑΣΤΕΡΙ λαμπρο ο γιος σου!!!

Να ειστε καλα ρε παιδακια...περιμενουμε αυριο τα νεα σου.

φιλια

καληνυχτα

Δημοσίευση

Anemosss78 έγραψε:

άνεμε μπήκα κατευθείαν να δω τα νέα σου, το ήξερα ότι θα είναι ευχάριστα. συγχαρητήρια πολλά πολλά, όλα θα γίνουν όπως πρέπει, φιλάκια στη γυναίκα σου.

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!

Πρωινη-πρωινη ειμαι σημερα :)

Ανεμε,παθατε την πλακα της ζωης σας;;;Συγχαρητηρια και πιο επισημα κ ξεκινα να διαγραφεις τις μερες, σαν τους φανταρους,για να ακουσετε κ καρδουλιτσα!!!!!! ;););) Η Παναγια μαζι σας!Ολα τελεια!!

Οι υπολοιπες ομορφιες προφανως κοιμουνται ή ειναι στην δουλεια ε; ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ! :kiss:

Δημοσίευση

καλε πειτε κανα καλαμπουρι....

να συγονταρω κι εγω...

δεν μου ρχονται σημερα απο μονα τους

μου γυρναει το μυαλο..δεν ειμαι στα καλα μου!!!

χελλλλλλλλλλππππ αγιουτοοοοοοοοοοοοοο

αουφιντρζεν οχι αυτο λαθος...

Δημοσίευση

Lollipop έγραψε:

Ζαχα, και που τα καταΡεραμε να μπουμε τι καταΒαβαμε;;;εεε;;;;;

Η μοναξια εχει 7 πετσια!!!

ερημιες εεεερημιεεεεες οταν δεν σας βλεπω εχω ακεφιες!!!

:(:(:(

τα καταρεραμε λολιιιιιιιιιιιιιιι τους εξαφανισαμε ολους!!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια.Ανεμε πολυ ευχαριστα τα νεα σας.Ειναι καμια γιορτη σημερα να παω να αναψω μια λαμπαδα; Γλιστρησα στις σκαλες αλλα ευτυχως κρατηθηκα απο το σιδερο και εμεινα στο ιδιο σκαλοπατι χωρις να πεσω.Απλως τεντωθηκε ελαφρα η κοιλια και ξυπνησε αποτομα το μωρο , απο οτι φανταζομαι δηλαδη, θα με βριζει.Εσεις τι κανετε;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμάς μας άρχισε από τον 5ο τις στέρεες και ήδη τρώει 3 γεύματα. Πρωί φρούτα, μήλο μπανάνα αχλάδι και δαμάσκηνο της έχω δοκιμάσει και σήμερα την έβαλα πρώτη φορά αβοκάντο και εγώ😄 πήγε πολύ καλά η αλήθεια.    Το μεσημέρι της δίνω την σούπα της, μοσχάρι ή κοτόπουλο και λαχανικά και το απόγευμα της δίνω βρώμη ή κρέμα δημητριακών. Κάναμε και εισαγωγή 3 μέρες στον τραχανά. Τρώει πολύ καλά θεωρώ, από το μπολ θα φάει παραπάνω από το μισό και έχει τύχει να το φάει και όλο.    Έχω όμως μια απορία σχετικά με το γάλα. Ενώ θα φάει τα γεύματα της από τις στέρεες, θέλει απευθείας γάλα για να κοιμηθεί. Πχ πίνει γάλα στις 7 το πρωί , στις 9.30 περίπου θα της δώσω την κρέμα και στις 10 κλαίει για γάλα γιατί θέλει να κοιμηθεί. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γεύματα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα πρέπει να μειώσουμε γάλα εφόσον τρώει αρκετά από τις στέρεες όμως το μωρό το ζητάει το γάλα της και δεν ξέρω πως να της το κόψω 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...