Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 874
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Nikol. έγραψε:

Αχ μωρε Βασούλα τα ίδια ακριβώς.....γύρισα απο διακοπές όλοι μου λένε πήγαινε χαλάρωσε κ θα έρθει..το κανόνισα σε μέρες καλές, δεν το σκέφτηκα καθόλου το θέμα μωρού εκει, είμασταν χαλαροί ....και χθες αδιαθετησα....ούτε στις διακοπές, ούτε εξωσωματικές ούτε σπερματεγχύσεις, ε τι άλλο να κάνω...σκ..τά!!!!!!!!!!! Βαρέθηκα κορίτσια μου , μακάρι να μου βρίσκανε πρόβλημα να ηρεμήσει το κεφάλι μου, με έχει φάει που μου λένε είσαι καλα δεν έχεις αναγκη εξωσωματικές. Μακάρι να είχα ενα χοντρο πρόβλημα να μου το ξεκόβανε..μόνο έτσι θα στμάταγα να το σκέφτομαι. Θα πήγαινα να υιοθετήσω,,, ενω τώρα το ότι """μπορώ""" με φρενάρει απο τα πάντα!!!!!!!!!!!!!!!

Ax Nikol και εγώ ακριβώς ετσι. Μου είπε ο γιατρος να του δωσουμε να καταλαβει στις διακοπες αλλα τιποτα... Σήμερα αισθανομαι όλα τα συμπτωματα της περιοδου οποτε το πολύ σε 2 μερες θα ερθει.

Δεν ξερω τι είναι καλύτερο τελικα. Να υπαρχει ενα σοβαρό προβλημα και να το αντιμετωπιζεις ή να σου λενε όλα καλά και να μην ξερεις τι αντιμετωπιζεις??? Γιατι και στη δική μου περιπτωση που μας λενε ότι δεν υπαρχει κανενα προβλημα και ότι θα μπορουσα να έχω μείνει και φυσιολογικα έγκυος (εκτος απο το τελευταιο προβλημα που μου βρηκε ο καινουριος γιατρος αλλα και που δεν αποτελει και 100% αιτιο υπογονιμοτητας)εγώ φοβαμαι ότι απο τη στιγμη που δεν ξερω με τι παλευω τότε ίσως και να είναι το γραφτο μου να μη γινω ποτε μανα!!! Και όταν το σκεφτομαι ετσι καταλαβαινετε ποσο απο κατω με παιρνει.

Τελος παντων αυτη τη φορα είπαμε να δοκιμασουμε και το φυσικο κύκλο μπας και γίνει κατι διαφορετικο. Αλλιως αν δεν πιασει και αυτη τη φορα ειλικρινα δεν ξερω τι θα κανω παρακατω.

Δημοσίευση

Καλησπερα γοργονιτσες και Γιωργη!!!!

Χαμογελαστε μου λιγο pleaseeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

Σκορπινα,ολη μου την θετικη ενεργεια κ σκεψη για την εμβρυομεταφορα κ περισια υπομονη μεχρι το αποτελεσμα!!!

Δημοσίευση

καλησπερα!!!!!!!!!!!

τι κανετε???

εχω καιρο να γραψω σε αυτο το θεμα,αν κ μπαινω καμια φορα κ σας διαβαζω.

κατ'αρχην να πω συγχαρητηρια σε οσες τα καταφεραν κ με το καλο να κρατησουν τα μωρακια τους στην αγκαλια τους!!!

κ φυσικα στις υπολοιπες συντομα να εχουν κ αυτες ευχαριστα νεα να μας πουν ;)

εγω εχω ενα κοριτσακι 18 μηνων που ηρθε με την 2η εξωσωματικη.καναμε εξωσωματικη αν κ δεν υπηρχε καποιο προβλημα.απλα οσο κ να προσπαθουσαμε για μωρο δεν ερχοταν...

Η 1η ειχε θετικο αποτελεσμα,αλλα επειδη ειχα πεσει σε γιατρο...ας μην τον χαρακτηρισω :angry: ...δεν κρατησε πολυ η χαρα μας.

μετα αλλαξα γιατρο κ βρηκα εναν που ηταν πανω απ'ολα ανθρωπος!

κ ετσι μετα απο 4 χρονια προσπαθειων με πολυ απογοητευση κ χαλια ψυχολογια,κρατησα στην αγκαλια μου την μαγουλιτσα μου!!!!

αυτο που θελω να πω σε ολες οσες προσπαθουν ειναι να μην αγχωνονται!!!

δυστυχως το αγχος επιρεαζει παααρα πολυ.κ το λεω αυτο γιατι μετα απο 6-7 μηνες απο οταν γεννησα,αποφασισαμε να προσπαθησουμε μονοι μας για το 2ο μωρακι κ με την πρωτη προσπαθεια εμεινα εγκυος!!!

βεβαια η εγκυμοσυνη δυστυχως παλλινδρομησε.....

γι'αυτο προσπαθηστε οσο γινετε να διωξετε το αγχος....

συγνωμη αν σας κουρασα :kiss:

Δημοσίευση

ευχαριστουμε Βουλα...να εισαι καλα να χαιρεσαι το παιδακι σου και

συντομα και αλλα παιδακια να σου χαρισει ο θεος!

ευχαριστουμε πραγματικα που σκεφτηκες να ερθεις να μας πεις 2 λογια για στηριξη!!! να εισαι καλα!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

σ'ευχαριστω πολυ Ζαχαρενια μου!!!!!!!!!!!!!

επειδη τα περασα κ ξερω...κ επειδη ειδα τελικα ποσο επιρεαζει το αγχος,γι'αυτο το λεω!!!!

κ εγω ελεγα οτι δεν αγχωνομαι κ οτι δεν με ενοιαζε το ποτε θα ερθει το μωρο,αλλα ηταν ψεμα.κατα βαθος αγχωνομουν....

ευχομαι συντομα να ερθει κ σ'εσενα ενα μωρακι,που να εχει την ομορφη κιτρινιαρικη φατσουλα σου κ το φοβερο σου χιουμορ!!!

Δημοσίευση

οταν λεμε κιτρινιαρικη φατσουλα εννοουμε με ΙΚΤΕΡΟ??? χαχαχα

πλακα κανω!!

1000 ευχαριστω 1000 ευχαριστω!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

κι εγω κατα βαθος, κατα υψος και κατα πλατος αγχωνομαι πολυ...και

ΔΕΝ το ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! :(:( Ποιος να σε καταλαβει...περα απο εσας εδω...ποιος??? τελος παντων...

φιλακια πολλα

Δημοσίευση

συννεφακι έγραψε:

ΤΣΟΥΠ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ .ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΤΣΟΥΔΙΑ , ΕΓΩ ΧΟΥΖΟΥΡΕΥΩ. :)avatar_8723.gif

καλως την ΤΣΟΥΠρα!!! καλα εισαι?πως παει η εγκυμοσυνη?

αλλαξαμε και φατσουλα ε??? χουζουρης? :laugh: καλο

Δημοσίευση

α καλα σου γραψα πως να το κανεις και δεν μου εμφανιζει το μηνυμα γμτ

λοιπον πας επεξργασια προφιλ και μετα υπογραφη και μετα κοτσαρεις τον χουζουρη και μετα ενημερωση ή αποθηκευση αλλαγων ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ!!!

αντε να σε καμαρωσω!!! για καντο :laugh:

Δημοσίευση

Skorpina να έχεις ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σου ευχομαι και σε λίγες μερες να μας πεις τα χαρουμενα νεα!!! Παρε και λιγη μπεμπεδοσκονη για γουρι

Voyla να σαι καλα για τα ομορφα λόγια σου και την υποστηριξη που μας δίνεις! ΝΑ χαιρεσαι το παιδακι σου και σου ευχομαι συντομα να του κανεις ένα( ή και παραπανω) αδερφακι-α και !!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...