Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κατρινάκι, που είσαι ρεεεε;;;; Άσε τα βουκολικά ταξίδια και γύρνα στον πολιτισμό :laugh: :laugh: Μας λείπεις!!!!

Τώρα πέρα από την πλάκα, μήπως να κάτσεις λίγο εκεί με τη μανούλα, να σε φροντίσουν και να ξεκουραστείς; Τα είχες παίξει τελευταία με τις εργασίες στο σπίτι.

Η κοιλιά όντως πήρε τ'απάνω της :P:cheer: Μην μασάς και εδώ τα ίδια. Πότε αναμένεται επιστροφή;

• Απαντήσεις 998
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Κατρινούλα μου,πόσο χάρηκα που έγραψες!Σε είχαμε χάσει.Ξεκουράζεσαι όμως.Είδες;Ξεκινήσανε τα γεννητούρια.Νομίζω η Ρόζι σήμερα θα γεννούσε,όπως και η Χρύσα(madre).Τι κοιλίτσα σούπερ είναι αυτή;Τέλεια.Ήθελες να πας Ξηροπήγαδο ε;Έχεις κι εσύ τα δίκια σου.Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Κι εμένα ο μπαμπας μου έτσι είναι υπερπροστατευτικός.Τον κουμαντάρω όμως,μερικές φορές.Ευτυχώς ο άντρας μου είναι πιο χαλαρός.Ξαναπεριμένουμε νέα σου,φιλάκια!Μας έλειψες.

Δημοσίευση

foufou έγραψε:

Καλέ κορίτσια,περονόσπορος έπεσε;Πού είστε όλες;

Κατερίνα εγώ εδώ είμαι αλλά πρέπει να σ'άφήσω γιατί μένω από μπαταρία.

Φιλια πολλά και καλό βράδυ

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια και απο εμενα! Παλι γραψατε τοσα πολλα...

Ειδα και εγω την φωτογραφια της Αλκμηνουλας και συγκινηθηκα. Νατο το μωρακι που μας ελεγε γι αυτο τοσο καιρο η μαμα του!Αχ, τελεια...θελω να δω και αλλα, κοριτσια κανονιστε! Αναστασια για σενα το λεω, μην κανεις πως δεν ακους! ;)

Κατρινακι χαθηκες βρε ψυχη! Κοιτα να περνας καλα και να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις, γιατι μετα...Παρεπιπτοντως, ο καθαρος αερας εκει στο υπεροχο μερος που μενεις του κανει καλο του μπομπιρα. Υπεροχη η κοιλιτσα σου!!!Με το καλο να ερθεις Αθηνα παλι και οσο μπορεις μη χανεσαι, οκ κοριτσι?

Αναστασακι αν περιμενει η καραμελιτσα σου τον καλο της για να βγουνε μαζι...ΖΗΤΩ ΠΟΥ...ΚΑΗΚΕΣ!!!Χθες μολις μπηκα στο μηνα μου...Εεεεεελα, σε πειραζω! Α, και δεν θα το πιστεψεις, ναι, ναι, ο συμπεθερος σου ειναι απο τον Πυργο Ηλειας!!!(τωρα δεν σε πειραζω, σου λεω την αληθεια!) αλλα ειναι το καλυτερο παιδι που υπαρχει. Θα τον παντρευομουν αλλιως? :huh:

Ντορα καλα να περασετε!Καλη διασκεδαση! :laugh:

Αννουλα βλεπω μια χαρα το περνας το μαθημα! Βρε, τα εμαθες ολα για τα βλαστοκυτταρα? Ουαουυυυυυυ! :woohoo:

Αγγελικη καλωσηρθες και απο εμενα και με το καλο το 2ο κοριτσακι σου!

Μπελλα πως πηγε η εξεταση? :huh:

Μμμ...ποιες ταλαιπωρουνται ακομα με συσπασεις? :blink:

Εχουμε νεα απο Βασουλα, Χρυσα και Ροζι?

Εγω τον αποστειρωτη της Chicco εχω απο τον 1ο μου γιο και ειμαι ικανοποιημενη. Οσον αφορα το μωρο, εχω ΤΡΕΛΗ αγωνια να δω που θα μοιαζει!!! Εγω ειμαι καστανοξανθη και γαλανοματα και ο αντρας μου μελαχροινος με καστανα ματια. Ολη μου η οικογενεια ειναι με γαλανα (ο μπαμπας μου μονο εχει πρασινα) και η οικογενεια του αντρα μου εχει καστανα. Ο Γιωργος βεβαια οσες τον ειδατε, θα διαπιστωσετε και θα συμφωνησετε μαζι μου οτι ειναι ΚΛΩΝΟΣ του μπαμπα του. Ο μικρος πως θα βγει??? :woohoo: Και αφου σας ανελυσα και το γενεαλογικο μας δεντρο, σας χαιρετω!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αντε βρε Κατρίνα που χάθηκες τόοοοοοσο καιρό!

αντε καμ μπακ γιατί σε χρειαζόμαστε τώρα στην τελική ευθεία!!! :P

είδες μαλλί η Αλκμήνη φτου φτου φτου!

Καλά από κοιλιά άλλο τίποτα, ε καιρός δεν ήταν να φουσκώσει? τώρα πλέον θα περιμένουμε και να πέσει λίγο έ???

Κανένα νέο για γεννητούρια έχουμε?

σας αφήνω κι εγώ διότι αύριο πρωί πρωί πρέπει να πάω στο ΙΚΑ!

Δημοσίευση

Γεια σας και απο μένα!!!Μπάινω για λίγο να δω νέα σας και να μάθω αν εχετε νέα απο τα κορίτσια που γεννάνε σήμερα...αλλά επικρατεί σχετική ησυχία.Βλέπω οτί όλες από κατι εχουμε :(

Κατερινα καλά να περνας στο χωριο αλλά γιατί δε σε αφήνουν να πας μεχρι την θάλασσα?Το Γύθειο είναι τόσο ωραίο μέρος..

Αννα μπορεί ο γιος σου να βγει μελαχρινός με πράσινα μάτια..Κούκλος θα είναι. :) εχεις συμπεθεριάσει με καμία από τα κορίτσια???

foufou μου τι κανεις εσυ?

Δημοσίευση

Kαληνύχτα,κοριτσάκια!Καλή ξεκούραση.

Α,Κατρίνα ξέχασα να σου πω ότι σήμερα το πρωί έσπασαν τα νερά της Βάσως(vasomits).Συγκλονιστικό ε;Να φανταστείς η ίδια μας το έγραψε.Λογικά σήμερα τρία νέα μωράκια από την παρέα έχουν έρθει στον κόσμο. :):):):):):)

Δημοσίευση

Καληνύχτα,Θέκλα μου!Καλή ξεκούραση.

Γεια σου Σταυρουλίτσα!Καλά είμαι κι εγώ.Βαριέμαιαιαιαιαι.Ευτυχώς μπήκες κι εσύ για παρηγοριά.Εσύ πώς τα πας σήμερα;

Δημοσίευση

Σταυρουλα λες? :woohoo: Μακααααααρι να εχει αυτο το συνδυασμο, μου αρεσει και εμενα παρα πολυ, ασε που και ο μπαμπας μου ειναι ετσι ακριβως!!!Θα εχουν και το ιδιο ονομα, πλακα θα εχει! :woohoo:

Ε, ναι λοιπον, ζητησαμε και επισημως το χερι της καραμελιτσας και η μαμα Αναστασια δεχτηκε με μεγαλη χαρα! Για την νυφη δεν ξερω, αλλα αμα δει το γαμπρο που της ετοιμαζω, πιστευω οτι θα πειστει και η ναζιαρα μικρουλα! :P

Κατερινοφουφου καληνυχτα. Εχεις δικιο, συγκλονιστικο και 3 μωρακια της ιδιας παρεας εχουν ιδια ημερομηνια γεννησεως! Συγκλονιστικο και αυτο!

Δημοσίευση

Πως να τα πάω...Πονούσα όλο το βράδυ,κοιμήθηκα γυρω στις 7 το πρωι ως τις 10.Σήμερα δε πονάω αλλά είμαι λίγο ξάπλα.Είμαι με 3 ώρες ύπνο και δε νυστάζω καθόλου. :blink:

Δημοσίευση

Σημερα με πηρε τηλ. η μαμα μου (πρωι-πρωι) και μου ειπε οτι η γιαγια μου ειδε στον υπνο της γεννητουρια και τα λοιπα!Και ανησυχησε μηπως γεννησω και ειναι μακρια μου? Εν τω μεταξυ, εγω μολις χθες μπηκα στο μηνα μου.

Λετε να επαληθευτει το ονειρο??? :blink::ohmy:

Σταυρουλα γιατι πονας? Εχεις συσπασεις?

Δημοσίευση

Αννα τι να κάνω σαν μανούλα και εγω ψάχνω καλό και όμορφο γαμπρούλη για την κόρη μου. :laugh:

Ναι ο συνδυασμός αυτός είναι ωραίος.Και εγω ετσι ελπίζω να βγει η κοράκλα μου.Εγω είμαι ξανθιά με πράσινα μάτια και ο αντρόυλης μου έχει καστανα μαλλά και μάτια.Κάτι καλό ελπίζω να βγει..... :P

Δημοσίευση

Έχεις υπερένταση ε;Κι εγώ ή θα έχω τρομερή υπνηλία ή τρομερή υπερένταση.Ή του ύψους ή του βάθους.Τι να πω; :silly:

Εμένα,Αννούλα όλοι στην οικογένεια του άντρα μου έχουν γαλαζοπράσινα μάτια.Η πρώτη μου η κόρη δεν τα πήρε.Ελπίζω η δεύτερη να κάνει κάτι. :P

Δημοσίευση

tweety_ έγραψε:

Αννα τι να κάνω σαν μανούλα και εγω ψάχνω καλό και όμορφο γαμπρούλη για την κόρη μου. :laugh:

Ναι ο συνδυασμός αυτός είναι ωραίος.Και εγω ετσι ελπίζω να βγει η κοράκλα μου.Εγω είμαι ξανθιά με πράσινα μάτια και ο αντρόυλης μου έχει καστανα μαλλά και μάτια.Κάτι καλό ελπίζω να βγει..... :P

Κοιτα Σταυρουλα, τον εναν τον εχω ταξει στην Αναστασια, ο 2ος ειναι free! Δυο τα εχω τα παληκαρια! Απο χρωματα δεν ξερω τι σας αρεσει...Ωραια θα ηταν να βγει και η μπουμπου σου ετσι,αν και το καστανο ματι επικρατει των αλλων (εγω αυτο διαπιστωσα!)

Δημοσίευση

Είστε ξανθιές με πράσινα μάτια;Χάλια συνδυασμός.Πρέπει να είστε κακάσχημες κι οι δύο :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αννούλα,λες;Άντε βρε με το καλό ;) Ποτέ δεν ξέρεις.Αφού μπήκες και στο μήνα σου μια χαρά σε βρίσκω.

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι άσχετο;Έχετε κάνει καθόλου μπάνια στη θάλασσα.Αύριο θα πάω να πάρω ένα μαγιό και δεν ξέρω τι να πάρω ολόσωμο ή μπικίνι. :dry:

Δημοσίευση

foufou μου έβλεπα τα ticker σου.Είσαι εναμιση χρόνο παντρεμένη και είσαι εγγυος στο δεύτερο.Μπράβο ρε θηρίο :woohoo:

Φέτος δεν πήγα διακοπες αλλά αν πήγαινα θα έπαιρνα μπικίνι.

1.το αλλάζεις πιο εύκολα

2.θα φοβόμουν να μη μου κρυώσει η κοιλιά με το ολόσωμο.

Δημοσίευση

Ναι βρε.Όταν παντρεύτηκα ήμουν ήδη έγκυος στη φούφου μου. :P Σκανταλιάρα: :silly:

Σωστό,αυτό με την κοιλιά ιδίως δεν το είχα σκεφτεί.Εσύ είσαι ένα χρόνο παντρεμένη ε;

Δημοσίευση

Φουφου εγω ειμαι καστανοξανθη με γαλανα ματια. Μπηκα στο μηνα μου, αλλα δεν βιαζομαι να γεννησω, ας παρει λιγο βαρος ακομα, εξαλλου 3ο παιδακι δεν νομιζω να κανω, οποτε ας ευχαριστηθω λιγη εγκυμοσυνη ακομα, που ειναι και η τελευταια μου...

Μπανακι στη θαλασσα εγω εκανα μονο ενα, μπικινι φορουσα, νομιζω οτι ειναι καλυτερα. Καλες βουτιες! :woohoo:

Κοριτσαρες καληνυχτα, μαλλον νυσταξα. Ελπιζω να σας βρω εδω αυριο, ετσι? ;)

Πολλα φιλια :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καληνύχτα,Αννούλα!Εδώ θα είμαστε και αύριο,πού θα πάμε; ;) Καλή ξεκούραση!

Απο'κει κι εγώ το θυμάμαι από την επέτειό σας.Ναι θα ήθελα και 3ο και 4ο,Θεού θέλοντος βέβαια!Θέλω να τα κάνω σχετικά μικρή για να έχω το κουράγιο και τις αντοχές να τα μεγαλώσω. :)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...