Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 998
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

και αλλη μια να δειτε πως ειναι απο μεσα..

το μονο κακο ειναι οτι παιρνει μπιμπερο αβεντ.παιρνει και τα αλλα αλλα τα μικρα.τα μεγαλα και αυτα χωρανε αλλα δεν ειναι το ιδιο οπως της αβεντ.παντως ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!!! :lol:

Δημοσίευση

εγω ευτυχως αγορασα 2 μπιμπερο μονο και ευτυχως κανουν για τον αποστειρωτη που πηρα.θα παρω και της αβεντ βεβαια..μη μας τυχει τπτ και ψαχνομαστε..

Δημοσίευση

Καλησπέρα,κοριτσάκια!Κοιμήθηκα το μεσημέρι,τι καλά που ήταν,σας διάβασα και τώρα σας γράφω.

Κι εγώ σε σχέση με τα βλαστοκύτταρα δεν έχω ιδέα.

Εγώ έχω τον αποστειρωτή της chicco,τον ειχα από την πρωτη μου κόρη και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Δημοσίευση

soupitsa έγραψε:

Εγώ έκανα τη βλακεία και αγόρασα μπιμπερό της Nuc και δε βρίσκω κανέναν αποστηρωτή που να κάνει... :( Θέλει λίγο ψάξιμο....

Γιατί δεν παίρνεις της nuk τον αποστειρωτή? Τα μπιμπερό της nuk είναι πολύ καλά και γι αυτό προτίμησα να διαλέξω σύμφωνα με αυτό το κριτήριο. Μια χαρά είναι κι ο αποστειρωτής της.

Δημοσίευση

κοριτσακια μου σας αφηνω εγω προς το παρον παω να ετοιμαστω θα παω βολτα μετα απο πολυ καιρο θα παω στο θεατρο στον Σεφερλη ελπιζω να μην γεννησω απο τα γελια... :blink::blink::blink: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

οσο για της συσπασεις εχουν ηρεμησει αρκετα ελπιζω να μειωθουν κ αλλο κ να σταματησουν... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Αναστασια μου οπως ειπαμε μην γυρισω κ σε βρω εδω.... ;););):P:P:P:P:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ntora26 έγραψε:

κοριτσακια μου σας αφηνω εγω προς το παρον παω να ετοιμαστω θα παω βολτα μετα απο πολυ καιρο θα παω στο θεατρο στον Σεφερλη ελπιζω να μην γεννησω απο τα γελια... :blink::blink::blink: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

οσο για της συσπασεις εχουν ηρεμησει αρκετα ελπιζω να μειωθουν κ αλλο κ να σταματησουν... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Αναστασια μου οπως ειπαμε μην γυρισω κ σε βρω εδω.... ;););):P:P:P:P:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

:silly: :silly: :silly: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ αχ!!!!θα το προσπαθησωωωω!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

koritsia kai gw tis avent ton apostirwti zitisa na mou feroun, mias kai auton dwro mou ton kanoun, alla meta apo polu psaximo kateliksa se auton thewrounte oi kaliteroi, twra ti na pw, pantos mpimpero mono ena exw avent kai auto plastiko, exw tin entipwsi oti de vgazei gialina :blink:

kata t' alla exw ta mpimpero ta kontoxontra tis nuk einai teleia!!!

ntora mou kala na perasete :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

soupitsa έγραψε:

Εγώ έκανα τη βλακεία και αγόρασα μπιμπερό της Nuc και δε βρίσκω κανέναν αποστηρωτή που να κάνει... :( Θέλει λίγο ψάξιμο....

βασικά επειδή έκανα μία έρευνα αγοράς όλοι μου λέγανε το εξής:

η avent δέχεται ΜΟΝΟ τα δικά της μπιμπερό και δεν δέχεται από άλλες εταιρίες. Οι υπόλοιπες εταιρίες τώρα δέχονται ΟΛΑ τα μπιμπερό (nuc,chicco κ.ο.κ.)ΕΚΤΟΣ από αυτά της Avent :S

Ντοράκι καλά να περάσεις στο θέατρο,αχ πόσο σε ζηλεύω μου αρέσει πάααααρα πολύ!

Αναστασίατελικά σε κόβω για Αύγουστο κορίτσι μου! μησου πω πρώτη του μήνα κιόλας! ΥΠΟΜΟΝΗ!!! :blink:

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΓΛΥΚΑ ΓΛΥΚΑ..ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΛΚΜΗΝΑΚΙ ΜΑΣ!!!!ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ...ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΝΙΝΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ?????Η ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ?Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ?.. ΤΗΣ ΡΟΖΙ???ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ?ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΘΕΚΛΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ!!ΧΙΧΙΧΙ :P:P:P:P

ΕΓΩ ΝΑΣ ΠΩ ΕΧΩ ΧΑΛΙΑ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ!ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ..ΚΑΙΜΜΕΤΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ!

ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ..ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ!ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ..ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ..ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΣΤΑ 700 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...ΕΧΩ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΘΗΝΑ!ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΜΜΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΠΑΩ ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ..(ΜΠΟΥΡΔΕΣ)ΕΛΕΟΣ..ΜΕ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ..ΟΥΤΕ CHAT..ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ :(:(:(:(:(:(:(

ΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΤΟΥΣ..ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ..ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ !!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ!

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ..

Δημοσίευση

:dry::dry:

ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ???ΚΡΙΜΑΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΩ ΜΕΣΑ..

ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ..ΠΡΟΣΦΑΤΗ!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΛΩΤΣΙΑΣ!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...