Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Και εμεις ελπιζπουμε να μας κολλησετε!!!!!

Γωγω μερσι!!!

Η Αληθεια ειανι πως δεν ειχα καθολου κοσμηματα..μετα μου φορεσανε 2 στο λαιμο και βαριομουν να τα βγαλω...θεορουσα οτι εχω υπερβολικα φορτομενο και φουντωτο νυφικο για κοσμηματα

Και μετα την εκκλισια εβγαλα και το πεπλο- δεν το ηθελα καθολου.

Επισης βαφτικα στα χρωμματα που βαφομαι συνηθως με την διαφορα οτι τις καθημερινες φοραω λιγο πιο απαλο κραγιον

Οσο για το χρομα ουτε εμενα μου πηγενε το λευκο..

οσο εντυποσιακο και αν δοκιμασα ημουν αχρωμη και αοσμη..τα γιηνα ειναι το χρωμα μου...εχω και το σπιτι μου στις ιδιες αποχρωσεις

Οσο για σπιτι, μιας και το ανεφερα...το δικο μου ειναι πολυ μινιμαλ..τωρα δε με το παιδι τελειως αδειο..ετσι μου αρεσει δεν μου αρεσει φορτομενο με χιλια δυο διακοσμτικα...

Δημοσίευση

Καλε ναι ειπαμε..θα ερθουμε..οχι για πολυ αλλα θα ερθουμε..χιχιχιιχ

φαη μαγειρεμενο εχω..τα ριυχα θα πλυθουν μονα τους....ο Οδυσσεας θα ξεκουραστει λιγακι...χιχιχιιχ

Δημοσίευση

exw na sou pw ki ena megalo mprabo gia thn nikokirosinh sou xrisa !!!

eida kapoies fotografies pou fenotan h mpalkonoporta katw kai einai san kenourgio pentakatharo to koufoma !!! egw kathe mera skoupizw sfougarizw toso kathoro den einai !!!! :blush:

ta nea mas tora .

xthes eipie kanoniko gala !!! ligo alla eipie !!!

shmera pigame pirame papoutsakia ena zeugari kokkina starakia kai ena aspro puma katapliktiko ...kai ta duo zeugaria me 50E !!!

22 noumero to puma 21 to staraki .....

Δημοσίευση

ΠΟλυ καλες τιμες!!

Πολυ καλα τα πηρες!!!

Εγω περιμενω να μας βαλουν το επιδομα για να παρω στον μικρο φορμες για τον παιδικο...

Αντε να δουμε..δεν θα προλαβει να μπει θα τελειωσει

εχω τοσα πολλα να παρω!!!

Ρε Αφρο..το χαος που επικρατει με την αταξια δεν το βλεπεις!!!!!

χαχαχαχαχα.

Ενταξυ συμμαζευω οταν κοιμαται ο μικρος

Κοιτα οπως σου ειπα το σπιτι ειναι μινιμαλ αφαιρετικο..δεν εχω πολλα πραγματ αμεσα γιατι μου αρεσει ετσι αδειο...μη σου πω θα το αφισω αδειο ακομα και αν μεγαλωσει ο μικρος..οποτε πολυ ωρα για καθαρισμα δεν με παιρνει

Δημοσίευση

Επιβιβάτηκα κι εγώ...Κι επειδή το λουλούδι μου δεν ξυπνάει κι επομένως δεν έχω ανάγκη από ύπνο, μοιράζω το μερίδιο μου σε όλες σας... :laugh: :laugh: :laugh:

Κι εγώ έτσι το έχω το σπίτι, σαν εσένα, ελάχιστα πράγματα και τώρα με τη μικρή έχουμε καταργήσει και το τραπεζάκι του σαλονιού...Το έχουμε βάλει σε μια γωνία... :blush::blush::blush:

Απορώ με κάποιους ανθρώπους...Μα δεν έχουν καθόλου γούστο;;;;; :dry::dry::dry: Πόσο υποκειμενικό μπορεί να είναι το καλαίσθητο;;; :dry::dry::dry:

Αφρο δύο ζευγάρια παούτσια 50 ευρώ;;;;Που τα πήρες;;;Με 'γεια σας!!!!!

Νατασούλα, Γιώτα.... :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

molis katalaba mia diafora sta koufomata mas .....emena einai siromena kai bgazoun oti thes apo mesa apo ton tixo ....

kai to plakaki sou polu mou arese ...tora katalaba ti enoouses gia thn kouzina ......etsi einai ths manas mou teleio ksilo kai meta apo tosa xronia exei fouskosei !!! allakse thn me thn prwth eukeria .ta pomola einai gia polla gelia :woohoo: :P

htan teleia h timh 25e gia to kathena !!

ta starakia ta latrepse ta foresame kai figame

Δημοσίευση

να μαι κ εγω παιδια!!!!!!!

καλους υπνους!!!!!!!

σημερα εχω γιατροοο :silly:

αργι οχι τον εβαζα γιογιο οχι για να μαθει αν καθεται γενικως..αλλα για να δεχτει το γιογιο..καταλαβες? :dry:

εμενα παλι γιατι μ αρεσε το μακιγιαζ?

μια χαρα ομορφη ειναι..εμενα μ αρεσε..μονο το κραγιον που λεει ξ η αφρο δε μ αρεσε...

σας φιλω..

δε θελω να ξυπνησειιιιιιιιιιιιι4κοιμαται σχεδον μιαμιση ωρα

τα φιλια σε ολες :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ναι...και δεν την εχεις δει ολη..ειναι σε τελειως χωριατικο στιλ...

ωραια δεν αντιλεγω...καθολου ομως πρακτικη αφου δεν μπορεις ουτε να τη σαπουνησεις ..θελει ειδικα καθαριστικα..και φυσικα αμεσως σκουπησμα αμα τηγανησεις κατι, ουτε τριψιμο αλλιως φευγει το λουστρο...καλη αλλα οχι για μενα και το σπιτι μου και το νοικοκυριο μου..εγω ειμαι τεμπελα, θελω πρακτικα κυριως πραγματα στο σπιτι μου..

Οπως και το μπανιο δεν ειναι δικη μου επιλογη..αλλα πρωτα θα απαλαγω απο το μπανιο..και μετα απο την κουζινα

Δημοσίευση

Καλά ρε Αφρο...Αν είναι δυνατόν..Που τα πρόσεξες τα κουφώματα;;;; :laugh: :laugh: :laugh:

Και τα δικά μου σαν τα δικά σου θα είναι...Κι εμάς είναι συρώμενα...

Μόνο εμένα δεν έχουν μέσα... :blush::blush::blush:

Χρύσα εντάξει δεν είναι και πολύ χάλια η κουζίνα...Είναι απλώς πιο παραδοσιακή... :dry::dry::dry:

Θούλη εμένα θα με δεχτείς στο σπίτι σου;;;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: Ρε συ είσαι πολύ καλός άνθρωπος...Εγώ γενικά δεν αντέχω την κακογουστιά...Βγάζω σπυριά...Θέλω να κάνω εμετό... :S:S:S:S Όχι μόνο σε σπίτια..Και σε ρούχα και στα πάντα...Εξάλλου το καλόγουστο δεν πάει να πει και ακριβό...

Και ο άντρας μου είναι χειρότερος από μενα...Σε όλα...Χειρότερος από γυναίκα... :laugh: :laugh: :laugh:

Άσχετο...Είχα μια κολλητή στο πανεπιστήμιο...Όταν παντρευόμασταν με τον Γιώργο με πήρε τηλ,μου λέει σου έχω πάρει ένα δώρο απίστευτο..Είναι για το νοικοκυριό σου...Θα σου αρέσει πολύ..Το έχω πάρει κι εγώ για την προίκα μου....

Μετά το γάμο λοιπόν, όταν άνοιγα τα δώρα ανοίγω ένα κουτί με κάρτα από την πρ'ωην κολλητή μου και βλέπω το δώρο...Τι λέτε να ήταν;;;;;;;;;

Πιαστράκια που βάζουν στο τραπέζι του μπαλκονιού για να κρατάει το τραπεζομάντηλο.....Ήταν 4 όχι τα κλασικά τα πλαστικά, αλλά βοτσαλάκια δεμένα με κλωστή..... :blink::blink::blink::S:S:S:S

Σαν κρεμαστά σκουλαρίκια να φανταστείτε...Εμετός!!!!!! :blink::blink::blink::blink:

Γελάγαμε με τον άντρα μου για μήνες...Μετά το αρχικό σοκ, ψάχναμε να βρούμε σε ποιο σημε'ιο του σπιτιού να τα βάλουμε για να φαίνονται τα αριστουργήματα...Και το βρήκαμε!!!!!!!Στον κάδο σκουπιδιών!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Μόλις ήρθα από έξω και επιβιβάστηκα....Νατασσούλα τουλάχιστον δεν θα μας κολλήσεις γκαστρίτιδα!!!! :laugh: :laugh: :laugh: , όσες δεν θέλουν!!!!! ;)

ξέχασα να σας πω χθες το απόγευμα η μικρή ήταν πολύ δύσκολη: βγήκε στον κήπο και ήθελε να παίξει με την πόρτα του ξύλινου σπιτιού, της είπα όχι τουλάχιστον 3 φορές και την απομάκρυνα...ε τότε άρχισε το κλάμα και για μια ώρα δεν μπορούσα να την ηρεμήσω, ώσπου με πάρα πολύ δυσκολία την ετοίμασα στην κούνια της (ήταν έτοιμη να πηδήσει από την κούνια!) και βγήκαμε, πήγαμε κούνιες και ήταν μέσα στην καλή χαρά!!!!

προχθές την έβαλα για ύπνο το μεσημέρι και δεν ήθελε να κοιμηθεί, έφυγα, και ακούω ένα δυνατό μπαμ και κλάμα, είχε πέσει από την κούνια της στην προσπάθειά της να κατέβει κάτω!!!

σήμερα έβρεξε και ήταν μέρα σιδερώματος, έβαλα τα σιδερωμένα στον καναπέ, πάει και παίρνει τα εσώρουχά μου και τα πάει πάνω στο δωμάτιό της και τα βάζει στην ντουλάπα της, στο συρτάρι της!!!!

και εγώ την νύφη δεν την βρίσκω τόσο χάλια (με εξαίρεση το κραγιόν!!!), μια χαρά είναι....άλλωστε ολες οι νύφες είναι ωραίες!!!

Δημοσίευση

Βγάλατε τα φτυάρια και θάβετε? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Εγώ ένα θα πώ σε σχέση με άλλες εμφανίσεις της στο γάμο ήταν κούκλα ;)

Γωγώ είναι λογικό η μικρή να είναι κολλημένη πάνω σου

Της λείπεις μωρέ..

Αργυρώ περαστικά στον άντρα σου

Γκαστρίαση ναι δεν θας κολλήσω :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Μάρθα με το καλό να δείτε το νινί :)

Δημοσίευση

mpempoula16 έγραψε:

Και Argi μου γλυκιά θα διαφωνήσω μαζί σου....Δεν είναι όλες οι νύφες όμορφες...Οι περισσότερες ναι....

δεν είδα τις φωτό του γάμου της Χρύσας, δεν πρόλαβα τις έβγαλε (και καλά έκανε!!)

να το διατυπώσω διαφορετικά:

δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες αλλά γυναίκες απεριποίητες ή κακοπεριποιημένες!!!!

:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Λεμε ποσο υπεροχο..πανεμορφο..ζουζουνιαρικο ειναι το σκατουλινι μου!!!!

ξεραθηκε στον υπνο...

Αρζτ τον ματιαξες...50 γραμμ γαλα ηπιε...μετα ηθελε βυζι....

Κοιμηθηκε η Κωνσταντινα;;;;

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

Θουλι γιουπιιιιιιιιιι!! Τελεια νεα..καλα και ο Ντοντος σε μοιαζει....

χιχιχι τσουτσου ειδατε;;;;

χαχαχα..τι λεω πρωινιατικα η τρελη!!!!

Μαρια Ιωαννα μπραβο!!! Αντε και με διδακτορικο τωρα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...