Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οι πατημασιες....


Recommended Posts

Καλημερα σας κοριτσια :)

Αυτο που θα σας γραψω τωρα, θα ηθελα να το διαβασετε με προσοχη!

Ειναι απο το Αγιο Ορος. Διαβαστε το, αξιζει το κοπο!!!

Μια νυχτα καποιος ανθρωπος, ειδε ενα ονειρο. Ονειρευτηκε πως περπατουσε στην ακρογιαλια με τον Θεο. Στον ουρανο αστραψαν σκηνες απο τη ζωη του.

Σε καθε σκηνη εβλεπε δυο ζευγαρια πατημασιες πανω στην αμμο.

Το ενα ανηκε σ΄ αυτον και το αλλο στον Θεο.

Οταν και η τελευταια σκηνη του ελαμψε μπροστα, κοιταξε πισω στις πατημασιες στην αμμο.

Παρατηρησε πως πολλες φορες στο δρομο της ζωης του υπηρχε μονο ενα ζευγαρι πατημασιες.

Παρατηρησε ακομη πως αυτο συνεβαινε στις πιο δυσκολες και θλιμμενες στιγμες.

Αυτο πραγματικα τον πειραξε και ρωτησε τον Θεο.

Θεε μου, οταν αποφασισα να σε ακολουθησω ειπες πως θα βαδιζουμε μαζι αυτον τον δρομο. Αλλα παρατηρησα πως στις πιο δυσκολες στιγμες της ζωης μου, υπαρχει μονο ενα ζευγαρι πατημασιες.

Δεν καταλαβαινω, γιατι οταν σε χρειαζομουν πολυ, εσυ με αφηνες?

Και ο Θεος απαντησε

Πολυακριβο μου παιδι, σε αγαπω και δε σε αφησα ποτε.

Ομως στις στιγμες της δοκιμασιας και του πονου(που βλεπεις μονο ενα ζευγαρι πατημασιες)....

ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΓΚΑΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιπιτσα μου το ιδιο ενιωσα κι εγω οταν το διαβασα....

Ενα δεος και τυψεις γιατι τις δυσκολες στιγμες μου πιστευα οτι ο Θεοςμε τιμωρουσε. Οχι, ο Θεος δεν ειναι τιμωρος. Αργισα ν ατο καταλαβω, το καταλαβα τωραπου μου εδωσε ετσι απο εκει που δε το περιμενα το μωρακι μου. Τον ευχαριστω και Τον δοξαζω. Σας το εγραψα αυτο για να παρετε δυναμη οσες προσπαθειτε και να μην απογοητευεστε. Καντε την προσευχη σας καθε βραδυ και ειμαι σιγουρη οτι θα γινει το θαυμα. Φιλακια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

μου εδωσες πολυ δυναμη με αυτο που εγραψες!γιατι ειμαι στην προσπαθεια για ενα μπεμπακι χωρις αποτελεσματα μεχρι τωρα και ο θεος μαζι με την λατρεμενη μου αγια ειρηνη ειναι η μονη μου ελπιδα!ευχομαι να γινει το θαυμα και για μας!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χθες πρωϊ πήγα στην Αγία Άννα (προστάτιδα της άτεκνης γυναίκας!!!!!) κι όταν άκουγα τα λόγια του Ιερέα, έβαλα τα κλάμματα..............

Ώρες-ώρες νομίζω............. αυτό ακριβώς που λες.............. πως δεν είμαι άξια να γίνω μανούλα............ πως έχω κάνει πολλά αμαρτήματα στη ζωή μου & δεν δικαιούμαι της μητρότητας............. πως δεν έχω λόγο να Πιστεύω............ κι άλλες τέτοιες "μπαρούφες".......... ώσπου τελικά ξυπνάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είχα σταματήσει να πηγαίνω στην Εκκλησία (ενώ ηρεμώ απίστευτα!!!!) κι ο αντρούλης μου "μου την έλεγε"...... δεν άναβα το καντηλάκι μου........... δεν είμαι καθόλου θρήσκα........... ούτε θρησκόληπτη......... Πιστεύω όμως με όλη μου την ψυχή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν είναι να έρθει.............. καλώς να ορίσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε πιπιτσα ακριβως το ιδιο εκανα κι εγω αλλα τωρα προσπαθω να αλλαξω γιατι κακα τα ψεματα το να πιστευουμε μονο δεν αρκει!προσπαθω να πηγαινω στην εκκλησια καθε κυριακη,να κοινωναω,να αναβω το καντηλακι μου κι αλλα τετοια που δεν εκανα πριν!ξερω οτι καποια στιγμη θα γινει το θαυμα ξανα και για εμας,απλα για καποιο λογο,που θα ανακαλυψω καποια στιγμη,λιγο αργει!θα ερθει ομως!!!!!!!!!ας εχουμε πιστη!!!!!

ευχομαι αυτος ο μηνας να ειναι ο τυχερος μας γιατι ξερω ποσο πολυ το λαχταρας κι εσυ ,οπως κι εγω!!!!!!!!!αυριο ειναι παραμονη της οσιας ειρηνης της χρυσοβαλαντου,αναψε της ενα κερακι κι αυτη ξερει τι να κανει για σενα!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ααααχχχχχχ!!!!ανατριχιασα!!!σ'ευχαριστουμε πολυ bibibo!!!

κ γω μεσα στην καθημερινοτητα ''ξεχναω'' τον θεο κ στις δυσκολες στιγμες με πονο ψυχης ζηταω να με συγχωρεσει που τον ξεχασα....ΕΝΩ εκεινος δεν μας ξεχναει!!!τον βγαζουμε εμεις απ'τη ζωη μας κ κεινος περιμενει να γυρισουμε!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bibibo καταρχην να σου ευχηθω μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ υγεια στο μπεμπακι σου κ σενα πρωτα κ μετα σε ολους αυτους που αγαπας!!!σε ευχαριστουμε για τη παραβολη ηταν συγκλονιστικη!!κ γω το νιωθω κ το φωναζω πως χαρις σε Αυτον εγω σημερα ζω κ υπαρχω!!!γιατι ο Θεος ειναι στα σπιτια μας μεσα,στους δρομους,στην ψυχη μας,στο πλαι μας...κ οχι σε εκκλησιες κ μοναστηρια(με τη καλη εννοια)εκει βρισκονται μοναχα ανθρωποι που το λειτουργημα τους ειναι απλα μπιζνες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bibibo, ήταν τόσο όμορφο και συγκινητικό αυτό που μας διηγήθηκες! Ο Θεός, ο Χριστουλης και η Παναγίτσα είναι πάντα δίπλα μας! Ό,τι καλύτερο σε όλα τα κορίτσια, κ πάνω απ'ολα πίστη και δύναμη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το ηξερα αλλα οσες φορες κι αν το διαβασω συγκινουμαι...

Μας αφησε ελευθερη βουληση. Για οτι μας συμβαινει ειμαστε υπευθυνοι εμεις. Κι οταν λεω εμεις εννοω ολη την ανθρωποτητα. Αλλα παντα ειναι διπλα μας να μας στηριζει στις επιλογες μας ακομα κι αν αυτες ειναι λανθασμενες... Πρεπει επιτελους οι ανθρωποι να μαθουμε να λεμε ευχαριστω γι αυτα που εχουμε, κι οχι γιατι δεν εχω και αυτο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πω πω ανατρίχιασα!

Πραγματικα ο Θεός είναι παντά εδώ, δίπλα μας!

Πιστευώ σε Αυτόν με όλη την δυναμη της ψυχής μου και προσπαθώ να μην ξεχνώ καθημερινά να Τον ευχαριστώ για όσα έχω στην ζωή μου...

Ευχομαι στις κοιλίτσες σας, να γεμίσουν γρήγορα με γερά μωράκια,

κορίτσια... Μην χάνετε την πίστη σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ BIBIBO μου πολυ συγκινητικο αυτο που εγραψες . πολλες φορες τελικα ξεχναμε οτι δεν ειμαστε μονοι μας στη ζωη αλλα ο θεος ειναι παντα διπλα μας .οσες πολλες και μεγαλες αμαρτιες και αν νομιζουμε οτι εχουμε κανει ειναι ο μονος που δεν θα μας κρινει και δεν θα μας εγκαταληψει ποτε . και σε μας πολλες φορες εδωσε δυναμη οσο προσπαθουσαμε και μαζι με την αγια ειρηνη τελικα μας εκανε το μεγαλυτερο δωρο . ευχομαι τα καλυτερα σε ολες .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

υπεροχοοοοο!!!!!δεν μας εγκαταλειπει ποτε ο Θεος!αυτο ειναι αληθεια!!!εμεις πιστευουμε οτι μας εχει ξεχασει..αλλα μαλλον εμεις τον ξεχναμε και οχι Εκεινος!παντα μας προστατευει και ας μη το καταλαβαινουμε ειδικα στις δυσκολες στιγμες.ας γινει φαρος μας η προσευχη και η Αγαπη Του!!

με το καλο το μωρακι σου μπιμπιμπο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια, ανατρίχιασα, συγκινήθηκα και δάκρυσα...

Καταπληκτική ιστορία!!! Δεν την είχα ξανακούσει. Πράγματι ο Θεός δεν μας εγκαταλείπει ποτέ! Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές μας είναι εκεί, αλλά εμείς συνήθως δεν τον βλέπουμε, γιατί δεν κοιτάζουμε με τα μάτια της ψυχής...

Δεν φαντάζεσαι ΒΙΒΙΒΟ σε πόσο δύσκολη στιγμή διαβάζω αυτή την ιστορία... Σε ευχαριστώ πολύ, απο τα βάθη της ψυχής μου, για το μήνυμα που μου στέλνεις...

Να είσαι καλά :):):) και καλή λευτεριά :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Xαιρομαι που σας αγγιξε....

Εκει που θα ηθελα να πω ειναι στους Αγιους Τοπους που επιτρεπονται και γυναικες γιατι στο Αγιο Ορος υπαρχει το αβατο για τις γυναικες...

Δεν ειμαι θρησκοληπτη, δε παω καθε Κυριακη στην εκκλησια(κακως) ομως προσπαθω τουλαχιστον καθε Τεταρτη και Παρασκευη να μη μαγειρευω κρεας και να νηστευω τη Σαρακοστη και το Δεκαπενταυγουστο.

Φιλακια :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...