Μετάβαση σε περιεχόμενο

θα γεννησω??


Recommended Posts

ρε κοριτσια τι να πω?πρωτα απ ολα για να σας βαλω στο θεμα ειμαι στις 38 εβδομαδες και χθες πηγα για μια εξεταση στην γυναικολογο.δεν ειναι αυτη που με παρακολουθει αλλα ο γιατρος μου λειπει για διακοπες και με παρεπεμψε σε αυτην.πρωτα απ ολα αφου μου εκανε υπερυχο μου ειπε πως ειναι αδυνατο να μετρησει το βαρος του μωρου επειδη ειναι υπερκινητικο.αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα,με απογοητευσε λεγοντας μου επι λεξη'εχεις απ οτι βλεπω στενη λεκανη,ελπιζω να μη μεγαλωσει πολυ το μωρο γιατι αλλιως πως θα γεννησεις???>

με εξετασε και κολπικα και μου ειπε πως ο τραχηλος μου ειναι πολυ πολυ σκληρος.ουφ!!να σημειωσω οτι το μωρο τωρα ειναι στα 2500 κιλα(δεν το λες και τεραστιο)την ειδα προβληματισμενη και με ανησυχισε..στο τελος μου ειπε αν θες να γεννησεις περπατημα 1 ωρα το πρωι και 1 ωρα το βραδυ.. :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συνήθως οι γιατροί έτσι κάνουν, υπερβάλλουν για να τρομάξεις και να κάνεις αυτό που σου λένε. Δηλαδή αυτή σου είπε 2 ώρες περπάτημα, ελπίζοντας να κάνεις τουλάχιστον τη μία.

Καλά, οι γυναίκες με στενή λεκάνη δε γεννάνε δηλαδή; Ή είσαι η μοναδική γυναίκα με στενή λεκάνη; Ή τα μωρά των γυναικών με στενή λεκάνη είναι πάντα μικροκαμωμένα για να βγουν;

Ο γιατρός σου πότε επιστρέφει; Μέχρι τώρα τι σου έχει πει αυτός;

Στο κάτω κάτω, αν υπάρχει τόοοοοσο μεγάλο πρόβλημα, ε θα γεννήσεις, τι θα κάνεις, θα σου κάνουν μια καισαρική αν δε γίνεται αλλιώς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

1. η γιατρος σου πηγε διακοπες ?

2. αναρωτιοταν πως 8α γεννησεις ?

3. να περπατας για να γεννησεις ? (κοπελια αυτα τα λεγανε οι γιαγιαδες μας , 1 χιλιομετρο την μερα εκανα κ γεννησα 40 + 2 )

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ !

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΝΙΝΑΚΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όλα είναι σχετικά κ εμένα έτσι μου είχε πει λόγο σωματοτυπου (είμαι κ 1,57 δεν είμαι κ τεράστια) ,έκλεινα ραντεβού για πρόκληση (κ στα τρία μου παιδιά) γιατί πέρναγαν οι μέρες κ δεν έλεγα να γεννήσω κ έκανα 2 φυσιολογικές κ την τρίτη φορά που κάθε μέρα περιπάταγα ώρες έκανα καισαρική γιατί είχε σφηνώσει.

Έχω πολύ σκληρό τράχηλο ποτέ δεν έκανα διαστολή μόνη μου πάντα με τους τεχνητούς αλλά τα κατάφερνα κ γεννούσα.

Στα πρώτα παιδιά δεν περπατούσα καθόλου κ όλα πήγαν καλά ενώ στο τρίτο μου είπαν από το πολύ περπάτημα σφήνωσε ήταν κ 3700 που να βγει έφαγα τους πόνους κ μετά….. μαχαίρι. Γι αυτό μην ακούς τίποτα όλα είναι τυχερά θα έρθουν όπως είναι γραμμένα να γίνουν

Με το καλό κ με ένα πόνο ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

o γιατρος που με παρακολυθει ειναι διακοπες και ερχεται σε 5 μερες.μεχρι τωρα δε μου ειχε αναφερει κατι παρομοιο αλλα δε με ειχε δει και καθολου κολπικα(για να μου πει για τον τραχηλο)τι να πω??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο φοβαμαι κ εγω παιδια , αν και γεναω νοεμβριο τ σκεφοτμαι πολυ ειμαι πολυ αδυνατη τωρα μ τ κιλα της εγκυμοσυνης ειμαι 50 . μεχρι τον 9 μηνα ποσα κιλα αραγε θ παρειτ μωρο μ? δεν θελω ν παρει πανω απο 3 γιατι δεν ξερω αμα θα βγει φυσιολογικα και τρεμω στην ιδεα της καισαρικης ,

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μακάρι να τα καταφέρεις να γεννήσεις φυσιολογικά! Μην τρέμεις, όμως, για τίποτα! Όταν κρατήσεις το μωρό σου στην αγκαλιά σου θα τα ξεχάσεις όλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Κ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΝΑ ΓΕΝΝΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ,ΔΕ ΤΡΕΧΕΙ Κ ΚΑΤΙ,ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΣΙ...ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ Κ ΛΙΓΟΨΥΧΩ ΕΥΚΟΛΑ Κ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.Ε ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Τ Ι Π Ο Τ Α...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΜΩΣ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!! :);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΕ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ?ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ...ΕΧΩ ΣΤΕΝΗ ΛΕΚΑΝΗ..Κ.Λ.Π.ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΤΕΣ ΜΕ ΣΤΕΝΗ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΑΧΗΛΟ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΝΕ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΤΑ 19 ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ.ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΤΑ 24 ΠΑΛΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ....ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΗΝΔΥΝΕΥΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ.ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣΑΝ ΜΟΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΟΚΗ.Α!!ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ 3350 ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 3500.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΨΗΛΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΡΗΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΖΕΣΤΗ ΑΦΟΡΗΤΗ, ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΚΑΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια μου... Βρέθηκα με το μπαμπά της μπουμπούς εχθές και μιλήσαμε! Δε θέλει ούτε να τη δει. Δεν αξίζει να ξανά ασχοληθώ καθόλου. Θα το αντιμετωπίσει όταν πάει η μικρή να του ζητήσει τα "ρέστα".  Ευτυχώς σήμερα, ξανά πήρα maalox, γιατί είχα έντονη καούρα πριν πέσω για ύπνο, και κοιμήθηκα 5,5 ώρες σερί κορίτσια μου! Τελευταία μέρα σήμερα εδώ! Φτιάχνω βαλίτσα κι αύριο μεσημέρι... ξεκινάει η πιο γλυκιά αναμονή και προσμονή! Ευτυχώς έχω λίγα πράγματα να κάνω και στην Αθήνα ακόμα, οπότε θα περάσουν γρήγορα οι τελευταιές εβδομάδες.  Εχθές με πήραν και απο το μαιευτήριο και κανόνισα και το μάθημα τοκετού!!! Κοντεύουμε κορίτσια μου κι ακόμα δεν το πιστεύω πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός! Τελευταίο μπάνιο... εδώ!!!
    • Πραγματικά δε νομίζω πως αξίζει στην μπουμπού μου να έχει έναν τέτοιο πατέρα. Δεν αξίζει καν να ασχοληθώ μαζί του. 
    • Είναι απόλυτα κατανοητα όλα αυτά που νιώθετε.. περάσαμε κ μεις μια παρόμοια κατάσταση.. περίπου στις ίδιες ηλικίες με σας κάναμε εξετάσεις γιατί προσπαθούσαμε πάρα πολύ καιρό.. εγώ με κάποια μικροπροβλήματα διαχειρισιμα αλλά ο σύζυγος χαλια σπερμοδιαγραμματα.. σκέτη απογοήτευση.. κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χρόνο να συνειδητοποιήσουν αυτό που τους συμβαίνει.. και ο άντρας μου πέρασε αυτή την άρνηση που περιγράφεις ότι είναι ανίκανος κλπ (οι περισσότεροι άντρες νομίζω έτσι αντιδρούν) και επειδή στην πίεση είναι δύσκολος ο δικός μου τον άφησα να αποφασίσει μόνος του τι θέλει να κάνει.. είχε πολύ μεγάλη λαχτάρα για παιδάκι και σε εκείνη τη φάση με βοήθησε πάρα πολύ ο γυναικολόγος μου τον οποίο ο άντρας μου ακούει σαν θεό οπότε δεν του άφησε περιθώρια.. μετά από τρεις ουρολόγους πολλές βιταμίνες και διάφορα άλλα εμεις δεν είδαμε κάποια θεαματική βελτίωση.. οι θεραπείες των αντρών είναι τρίμηνες τουλάχιστον αλλά αξίζει εννοείται να δώσεις αυτόν τον χρόνο (αφού οι δικές σου εξετάσεις είναι καλές ) καταρχήν γιατί ο κάθε οργανισμός και το κάθε πρόβλημα είναι διαφορετικό και μπορεί να δείτε βελτίωση, ομως ισχύει ότι ακόμα και εξωσωματική να κάνετε ότι διορθώνεται το κάνουμε ώστε να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις... απλά χρειάζεται ηρεμία (όσο γίνεται) και να είστε ενωμένοι να αντιμετωπίσετε μαζί τις δυσκολίες γιατι όλα φαίνονται βουνό το ξερω.. εμείς τελικά κάναμε εξωσωματική, έχω χαμηλή αμη  δεν γινόταν να περιμένουμε άλλο και έχουμε το αγοράκι μας και σε πληροφορω ότι ο αρχικα αρνητικός άντρας μου με εχει φάει να κάνουμε προσπάθεια για δεύτερο και είναι ήδη έτοιμος (από μόνος του) να ξεκινήσει όλες τις εξετάσεις από την αρχή γιατί φυσικά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, έχουν περάσει και 3 χρόνια.. υπομονή και πίστη και εύχομαι να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο όλη η περιπέτεια σας!!!
    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...