Μετάβαση σε περιεχόμενο

EGKYMOSYNH KAI THALASSA!!


Recommended Posts

geia sas koritsia ..aporia! mporei otan eisai ston 8o mina na prokalesei toketo poio noris an mpaineis stin thalassa???? ego 1i aygoustou mpaino ston mina mou kai mexri to perasmeno sabatokiriako pigena thalassa kai itan teleia :laugh: :laugh: :laugh: den eniotha oute baros oute tipota!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gia sou katerina den nomizo na uparxi tetio thema ego pou piga ston giatro m xthes mou eipe oti einai ok me to nero alla apagoreuete na eisai ston ilio. kai e3alou i giatroi lene oti kanei kalo to kolimpi stin egkimosini skepsou to kai kala mpania B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

katerina για τη θαλασσα δεν εχω ακουσει τιποτα κ μεχρι πριν μια εβδομαδα πηγαινα κ εγω κανονικα. Μαζι γενναμε??!!Εχω ΠΗΤ 2/9, εσυ?Που θα γεννησεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υπάρχουνε γιατροί που απαγορεύουν το μπάνιο στη θάλασσα.

Η δική μου με άφηνε να πηγαίνω με την προϋπόθεση οτι θα αλλάζω μαγιώ μετά από κάθε βουτιά...

Αρέσει πολύ στα μωρά η θάλασσα!

Ο δικός μου ήταν ηρεμότατος!!!

Μια φορά είχε μπει ένας με το τζετ σκι κι ο δικός μου άρχισε να κλωτσάει!!!

χαχαχα!

Του είχε χαλάσει την ηρεμία του!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγώ κάνω κανονικά μπάνιο στη θάλασσα νανούκα μου!! είναι λίγο σπαστικό να κουβαλάς 35 μαγιώ μαζί σου, αλλά και τί να κάνεις??? :)))

φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou katerina, emena o giatros mou eipe na kanw mpania kanonikotata akoma kai twra pou eimai ston ennato, arkei na mi kathomai katholou ston ilio

fisika i kathe periptwsi einai diaforetiki gi auto kalitera rwta kai to giatro sou ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ 9 ΜΗΝΑ.Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ :woohoo: ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΔΗΝΑΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΛΙΑ,ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΗΡΕΜΕΙ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ,ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΝΕΡΑ ΕΧΕΙ ;) .ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

katerina....!!!! έγραψε:

geia sou zizaki.. 2/9 mou eixe bgalei stin arxi meta pigame 30/8 alla ego nomizo tha bgei poio noris i zouzouna mas :))) gennao sto nosokomeio rodou....esu?

καλημερα!Και εγω κοριτσακι εχω.Γενναω στο Λητω,Αθηνα. Σημερα παντως με τον καυσωνα ετοιμαζομαι για θαλασσιτσα ;) Με το καλο τα κοριτσακια μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια καλησπέρα και απο μένα, Δυστηχώς εγώ ακόμα δεν έχω κανει κανένα μπανάκι στη θάλασσα και περημένω με ανυπομονησία να πάρει άδεια ο αντρας μου μπας και πάω και δροσίσω την κοιλίτσα μου και εγώ λιγο πρήν φύγει το καλοκάιρι. Και εμένα μου είπε ο γιατρός να αλλάζω μαγίο μόλις βγώ απο την θάλασσα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν πρέπει πρίν αλάξουμε μαγιο να ξεπλενόμαστε με νερό στην ευαίσθητη περιοχή ή αρκεί μόνο η αλλαγή του μαγίο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα το μόνο που μου είχε πει να αποφεύγω μη καθαρές θάλασσες ή στην εσχάτη να βάζω σπιραλ & μετά πέταμα & κυρίως να μην κάθομαι στον ήλιο.

Γενικά είναι χαλαρός ο γιατρός μου,είμαι αφασία & εγώ οπότε καταλαβαίνετε!

Μια μέρα πριν γενήσω την κόρη μου έκανα μπάνιο & προς το παρόν όποτε μπορώ πάω για μπανάκι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω έκανα μοάνιο μέχρι 2 μέρες πρίν γεννήσω τομόνο που μου είχε πει ο γιατρός ειναι να σκεπάζω την κοιλίά με μιά πετσέτα και όχι μπάνιο σε πισίνα ( λογου του χλόριου)η πισίνα μπορεί να φέρει τοκετό!

Καλή λευτεριά και πριν 8 χρόνια Αυγουστό γέννησα τελεια ηταν !!!!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ είμαι στον έβδομο και κάνω κανονικά μπανάκια, είναι τέλεια η αίσθηση. Ο γιατρός μου το επιτρέπει. Σε καθαρή θάλασσα βέβαια, όχι σε πισίνα, να μην κάνω ηλιοθεραπεία και να μην κάθομαι με βρεγμένο μαγιό. Αν μπορείται να κάνετε μπανάκια, μην χάνετε την ευκαιρία, είναι τέλεια!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η θαλασσα βοηθαει... κανει καλο... απλα να σκουπιζεσαι μετα καλα και ακομη καλυτερα να αλλαζεις μαγιο... δηλ να μην μενεις με το βρεγμενο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είμαι ακόμα στην αρχή και πάλι τα ίδια μου λέει κι ο δικός μου,όχι με βρεγμένο μαγιώ,όχι στον ήλιο,στις 11 να έχω ήδη φύγει και να πάω μετά τις 6.Έχω και άγχος για την εξέλιξη,οπότε θα απέχω αυτό το καλοκαίρι,του χρόνου με το καλό...καλές βουτιές σε όλες σας,φαντάζομαι ότι η αίσθηση της κοιλίτσας μέσα στο νερό,δε συγκρίνεται με τίποτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια μου... Βρέθηκα με το μπαμπά της μπουμπούς εχθές και μιλήσαμε! Δε θέλει ούτε να τη δει. Δεν αξίζει να ξανά ασχοληθώ καθόλου. Θα το αντιμετωπίσει όταν πάει η μικρή να του ζητήσει τα "ρέστα".  Ευτυχώς σήμερα, ξανά πήρα maalox, γιατί είχα έντονη καούρα πριν πέσω για ύπνο, και κοιμήθηκα 5,5 ώρες σερί κορίτσια μου! Τελευταία μέρα σήμερα εδώ! Φτιάχνω βαλίτσα κι αύριο μεσημέρι... ξεκινάει η πιο γλυκιά αναμονή και προσμονή! Ευτυχώς έχω λίγα πράγματα να κάνω και στην Αθήνα ακόμα, οπότε θα περάσουν γρήγορα οι τελευταιές εβδομάδες.  Εχθές με πήραν και απο το μαιευτήριο και κανόνισα και το μάθημα τοκετού!!! Κοντεύουμε κορίτσια μου κι ακόμα δεν το πιστεύω πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός! Τελευταίο μπάνιο... εδώ!!!
    • Πραγματικά δε νομίζω πως αξίζει στην μπουμπού μου να έχει έναν τέτοιο πατέρα. Δεν αξίζει καν να ασχοληθώ μαζί του. 
    • Είναι απόλυτα κατανοητα όλα αυτά που νιώθετε.. περάσαμε κ μεις μια παρόμοια κατάσταση.. περίπου στις ίδιες ηλικίες με σας κάναμε εξετάσεις γιατί προσπαθούσαμε πάρα πολύ καιρό.. εγώ με κάποια μικροπροβλήματα διαχειρισιμα αλλά ο σύζυγος χαλια σπερμοδιαγραμματα.. σκέτη απογοήτευση.. κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χρόνο να συνειδητοποιήσουν αυτό που τους συμβαίνει.. και ο άντρας μου πέρασε αυτή την άρνηση που περιγράφεις ότι είναι ανίκανος κλπ (οι περισσότεροι άντρες νομίζω έτσι αντιδρούν) και επειδή στην πίεση είναι δύσκολος ο δικός μου τον άφησα να αποφασίσει μόνος του τι θέλει να κάνει.. είχε πολύ μεγάλη λαχτάρα για παιδάκι και σε εκείνη τη φάση με βοήθησε πάρα πολύ ο γυναικολόγος μου τον οποίο ο άντρας μου ακούει σαν θεό οπότε δεν του άφησε περιθώρια.. μετά από τρεις ουρολόγους πολλές βιταμίνες και διάφορα άλλα εμεις δεν είδαμε κάποια θεαματική βελτίωση.. οι θεραπείες των αντρών είναι τρίμηνες τουλάχιστον αλλά αξίζει εννοείται να δώσεις αυτόν τον χρόνο (αφού οι δικές σου εξετάσεις είναι καλές ) καταρχήν γιατί ο κάθε οργανισμός και το κάθε πρόβλημα είναι διαφορετικό και μπορεί να δείτε βελτίωση, ομως ισχύει ότι ακόμα και εξωσωματική να κάνετε ότι διορθώνεται το κάνουμε ώστε να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις... απλά χρειάζεται ηρεμία (όσο γίνεται) και να είστε ενωμένοι να αντιμετωπίσετε μαζί τις δυσκολίες γιατι όλα φαίνονται βουνό το ξερω.. εμείς τελικά κάναμε εξωσωματική, έχω χαμηλή αμη  δεν γινόταν να περιμένουμε άλλο και έχουμε το αγοράκι μας και σε πληροφορω ότι ο αρχικα αρνητικός άντρας μου με εχει φάει να κάνουμε προσπάθεια για δεύτερο και είναι ήδη έτοιμος (από μόνος του) να ξεκινήσει όλες τις εξετάσεις από την αρχή γιατί φυσικά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, έχουν περάσει και 3 χρόνια.. υπομονή και πίστη και εύχομαι να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο όλη η περιπέτεια σας!!!
    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...