Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!!!


Recommended Posts

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ 3η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΑΔΑ!!! ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΨΙΛΟΞΕΚΙΝΗΣΑΝ, ΕΙΠΑ "ΜΠΑ, ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΘΑ'ΝΑΙ", ΟΜΩΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ, ΕΜΕΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ "ΕΥΚΟΛΗ" ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΠΟΛΥ. ΠΑΝΤΩΣ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΜΕ 10 ΜΠΟΦΟΡ!!! ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ? ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΔΥΜΑ 'Η ΤΡΙΔΥΜΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ, ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ??? ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ??? ΣΚΕΦΘΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΡΡΟΙΑ, ΣΚΕΦΘΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ (ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ...), ΣΚΕΦΘΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ (ΛΟΓΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΕΤΣΙ... ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΛΕΒΕΣ??? ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΛΕΤΕ Ή ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ??? ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΙ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΕΧΩ ΣΥΝΕΛΘΕΙ)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα...

Νομιζω κανεις δε μπορει να σου δωσει απαντηση στο ερωτημα σου...δυστυχως τα "συμπτωματα" αλλαζουν απο οργανισμο σε οργανισμο...Υπαρχουν κοπελες που απο πολυ νωρις ειχα συμπτωματα ιδια με τα δικα σου και αλλες που δεν ειχα τιποτα απολυτως.

Εκανα κ εγω εξωσωματικη κ πηρα την προηγουμενη εβδομαδα θετικη χοριακη κ μαλιστα μεγαλη χωρις να εχω το παραμικρο συμπτωμα (εκτος απο κατι πονακια που και που);)

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να περιμενεις (ειναι δυσκολο το ξερω).Η Δευτερα ειναι κοντα κ το αποτελεσμα θα σου δωσει τις απαντησεις που ζητας κ θα ειναι εγκυρο.

Ευχομαι να παρεις την μεγαλυτερη χαρα της ζωης σου!

Πολλα φιλια κ καλη επιτυχια :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα, συμφωνω με τη Λολλι. Και εγω απο εξωσωματικη προέρχομαι και δεν ενιωθα τιποτα , περα απαο αφορητη νύστα. Μόνο τωρα που τελειωσανε ολα συνειδητοποιω πως ειχα εναν μετεωρισμο την μερα της εμφυτευσης.

Εγω επεσα στο τρυπακι απο την αγωνια μου και εκανα τεστ 2 μερες πριν μου πει ο γιατρος και ηταν αρνητικο , οπως κ η ψυχολογια μου για 2 μερες. κανε υπομονη ξερω πως ειναι δυσκολο.

Ευχομαι να πανε καλα ολα, ο Ιουλιος αποδειχθηκε γουρλής ;)

Περιμενουμε νεα οσυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ! ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ!!! ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

soy eyxome na pane ola kala!!!!

egw prin paw na kanw ti xoriaki eixa kati ponakia periodu poy lew sigura den eime engyos!!!!!alla 2-3 meres prin poy eimuna sto krevati moy eipe o andrulis moy na moy ferei na faw stifadw.....ekei moy eir8e :x:x:x:x:x:x:x .

elpyzw kai eyxwme na exeis 8etiki apandisi ti deytera!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...