Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είμαι η Τάτη (Τατιανή), μικρότερη αδελφή της Αλεξάνδρας (την οποία πιθανώς δε γνωρίζετε, αλλά της οποίας χρησιμοποιώ το avatar –τι λέξη κι αυτή- και την υπογραφή).

Η οικογένειά μου ζει στη Νέα Ζηλανδία. Εγώ μένω προσωρινά στην Αθήνα για σπουδές.

Είπα να γραφτώ και να σας πω το «καλώς σας βρήκα». :laugh:

post-13518-13873934782795_thumb.jpg

Δημοσίευση

ΣΤΑΓΟΝΑ έγραψε:

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΤΑΤΙ!

Σ’ ευχαριστώ κι εσένα ΣΤΑΓΟΝΑ για το καλωσόρισμα...

και τι ωραία nicknames που έχετε, κορίτσια! Φαίνεται ότι το μαμαδίστικο λουκ επηρεάζει και την επιλογή των ονομάτων... :)

Δημοσίευση

μαρια@ έγραψε:

Εύχομαι να είμαστε καλή παρέα μιας και είσαι και μοναχούλα εδώ ;)

Τι σπουδάζεις? Έχεις πολύ ακόμα? και μετά σκέφτεσαι να επιστρέψεις προφανώς στην οικογένεια έτσι? Με το καλό σου εύχομαι!

Σ’ ευχαριστώ μαρια@ μου,

Ναι, είναι πολλή καλή η παρέα εδώ, αν κι έχω αρκετούς φίλους στην ενορία μας στην Αγία Παρασκευή. :)

Από το Φθινόπωρο θα είμαι στο Φιλολογικό, στη Φιλοσοφική της Αθήνας. Τώρα ξεκινώ. Για την οικογένεια... Χριστούγεννα, Πάσχα και το Καλοκαίρι (που σε μας είναι Χειμώνας). :S

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εντάξει κορίτσια τ μωρο επανήλθε σήμερα. Κοιμηθηκε αρκευα μεσα στη μέρα κ τις ωρες π ήταν ξύπνια ήταν πολύ καλή.  @Maria98 @ΜαρίαΔημήτρης εχω παθει σοκ με τη μαλλουρα σας! Τρομερό μαλλι κ οι δύο! Φτου φτου @Eirinistz να μην αγχωνεσαι. Έχει μωρακια π άργησαν πολυ. Επειδή τ συζητουσα πρόσφατα με μια φίλη μ τ δικο της δ γυρνούσε ποτε δ τ αρεσε καθολου.
    • Καλησπέρα @Eir_ma! Όχι καλέ τι επεμβαίνεις...την έκαναν προληπτικά γιατί ενώ πήγαιναν όλα μκαλά στη 17η εβδομάδα κοντυνε ο τράχηλος μέσα σε δέκα μέρες από 4.5 σε 3. Λόγω ότι ήταν μαλακός ο γιατρός θεώρησε ότι θα χειροτερέψει στην πορεία και θα ήταν δυσκολότερο να το "μαζέψουμε" τελευταία στιγμή. Γι'αυτό ήταν προληπτική περίδεση και όχι επείγουσα. Το τρία ήταν μεν φυσιολογικό για τις εβδομάδες μου, αλλά στο κατώτατο όριο. Σωματικά είμαι μια χαρά, εννοώ δεν έχω συμπτώματα περίδεσης μόνο εγκυμοσύνης χαχα! Ψυχολογικά το παλεύω συνέχεια, μετά από ένα μήνα μου επέτρεψαν να φύγω για λιγες διακοπές, αλλά χωρίς πολλά πολλά και χωρίς μπάνια... 😢 Σκέφτομαι ότι αν πάνε όλα καλά του χρόνου θα κάνω όσα μπάνια θέλω με τη μπέμπα μου και αυτό με ήρεμει. Κατά τα άλλα έχω άγχος μήπως κοντύνει ο τράχηλος και μου πουν να μείνω στο κρεβάτι μέχρι νεωτέρας..τρέμω...
    • Υπάρχει κάποια κοπέλα που έχει κάνει ήδη την αυχενική διαφάνεια. Θέλω αν μπορεί να μου πει σε ποια εβδομάδα την έκανε;  Ευχαριστώ ☺️ 
    • Εμένα μου έχει πει η δική μου να της στέλνω και φωτογραφίες για να μπορεί να κρίνει σωστά. Παρτην ένα τηλέφωνο μπορεί να σου πει να πάρεις μεγαλύτερη δόση utrogestan.  Αν έχεις παγιδευμένο αιμα στο τράχηλο μπορεί. 
    • Καλησπέρα κοριτσια, @Eirinistz ειναι αναλογα το παιδι,μην αγχωνεσαι θα γυρισει. Εμενα ο γιος μου εκει περιπου 4-5 μηνων γυρισε. Εμενα τωρα το προσπαθει αλλα την παιρνει πισω το βαρος παλι. @Sotiria_94 @Maria98 εμεις εδώ και 2 μηνες περιπου θέλει να έχει κάτι στην μούρη της για να κοιμηθει και της έχω πάρει νάνι. Επίσης θέλει να έχει και ένα κουκλάκι στην πισω μεριά του κεφαλιού.  Μόλις της τα βάλεις πάνω της αρχίζει να κάνει ουουουου και νανουριζεται.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...