Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μειωση παραγωγης γαλακτος!!!


Recommended Posts

Για μια ακομη φορα χριαζομαι τα φωτα σας! Θηλαζω αποκλειστικα 2 μηνες και κατι και τωρα που χριαζεται να παω δουλεια της βγαζω με το θηλαστρο και το αφηνω στο ψυγειο να την ταισει ο μπαμπας της, αλλα οποτε ειμαι σπιτι την βαζω κανονικα στο στηθος και τρωει και κοιμαται ανετα. Χθες το βραδυ μετα απο 5ωρες που ειχα να την θηλασω, καθησα και εβγαλα στη δουλεια 100ml και απο τα ΔΥΟ στηθη. Με επιασε πανικος αφου περασαν τοσες ωρες δεν εχω γαλα? Σημερα πηγα στο παιδιατρο και τον ρωτησα αν μπορω να κανω κατι για να αυξησω παλι την παραγωγη και μου ειπε οτι μπορει να μου κοβεται το γαλα γιαυτο ναχω και λιγο. Και επισης μου ειπε οτι να της δωσω συμπληρωμα οταν την βλεπω να ξυπναει στην μια ωρα. Ενταξει το πρωι κοιμαται λιγο ως και καθολου αλλα απο το απογευμα μεχρι το ξημερωμα κοιμαται σχεδον 2 με 3 ωρες οταν τη θηλασω ή αν της δωσει ο μπαμπας της απτο μπιμπερο. Διαβασα οτι τα χαπακια μαγιας μπυρας βοηθανε στην αυξηση και πηγα και πηρα τα lanes αλλα ο παιδιατρος μου ειπε οτι δεν θα δω αυξηση. Χρησιμοποιω το θηλαστρο της medela το ηλεκτρικο. Πειτε μου κανω κατι λαθος. Ποτε πρεπει να βγαζω απο το θηλαστρο στις ποσες ωρες? Αν βοηθανε τα χαπια της μαγιας πως τα περνω? Υπαρχει πραγματικος κινδυνος να κοπει ετσι το γαλα? Δεν θελω να δωσω συμπληρωμα. Σας ευχαριστω πολυ που με ακουσατε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα !

Να ξεκινησω λεγοντας σου οτι κανενα θηλαστρο δεν μπορει να σου πει ποσο γαλα εχεις !

Τα υπολοιπα θα στα πω οταν μου γραψεις αναλυτικά το προγραμμα σας .

Ποιον τυπο θηλαστρου εχεις ?

Ποσες αντλησεις κανεις ?

Ποσα γευματα θηλάζεις απευθειας το μωρο ?

Ποσα γευματα κανει το μωρο την ημερα ?

Ποσο καιρο αντλεις ? Εχεις τραπεζα ?

Γενικα γραψε μου διαφορες πληροφοριες πχ ποσο συχνα ξυπνα το μωρο το βραδυ και οτι αλλο θεωρεις πως ειναι αξιολογο .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα αυτοι η παιδιατροι...γνωσεις θηλαμσου μηδεν..κατευθειαν σκονη..

Καταρχας αυτο σημβαινει...

σε μενα ειχε τυχει μετα απο 2 μηνες συστηματικων αντλήσεων

Τοτε μια πιο εμεπιρη απο μενα κοπελα εδω στο μαμι με βοηθησε αρκετα

Το οτι εχεις μειωση του αντλουμενου - προσεξε του αντλουμενου οχι του παραγομενου γαλακτος μπορει να οφειλετε σε διαφορους παραγοντες..

ισσος να σου ερθει κοντα περιοδος...κλπ.

Εμενα προσωπικα τα χαπακια μπυρας με βοηθησαν..

αλλα πιο πολυ με βοηθησε το ιδιο το μωρο μου γιατι αρχησα να το βαζω συστηματικα στο στηθος...οσο πιο συχνα μπορουσα..Εμενα δεν επινε το κατεψηγμενο, μονο το συντηρημενο στο ψυγειο γαλα οποτε δε επαιζε η τραπεζα και επρεπε καθε μερα να βγαζω το γαλα του...

ταλαιπωρηθηκα αρκετα αλλα αξιζε τον κοπο.

Δεν θα σου κοπει το γαλα αμα βαζεις το μωρο στο στηθος...προσπαθησε οσο μπορεις τα ΣΚ να μην αντλεις- αν ειναι εφηκτο αυτο-

Επισης εγω τον θηλαζα πριν φυγω για την δουλεια..και αμεσως με το που γυρνουσα- αφου ομως πρωτα ειχα αντλησει.

Δεν ξερω τι τυπο χαπακια ειναι αυτα, λογικα θα εχει οδιγιες, εγω επαιρνα 7 χαπακια την ημερα για δυο ευδομαδες...μπορω να σου πω πως ειδα βελτιωση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και τωρα προσεχω το νικ και παθαινω σοκ ! :woohoo:

Καλα βρε , πριν λιγες μερες δεν προσαθουσαμε να ρυθμισουμε την παραγωγή σου και τωρα λες δεν εχεις γαλα ??? Για συνελθε! :)

Περιμενω τις απαντησεις σου .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!

- Εχω το electric mini pump το μονο της medela

- Την ταιζω 9 με 10 φορες την ημερα

- Απο το στηθος τρωει 4 με 5 φορες

- Αντλω 2 με 3 φορες την ημερα

- Αντλω μια βδομαδα τωρα

- Δεν κανω τραπεζα εχω παντα 2 γεματα μπιμπερο (200 + 250ml)

στο ψυγειο και δινουμε πρωτα το χθεσινης μερας και βλεπουμε αν

ζητησει και απο το αλλο το οποιο ειναι πιο προσφατο και εγω την

επομενη μερα αντλω για να γεμισω ενα μπιμπερο

- Και οσο αφορα τον υπνο μπορει να ξυπνησει μια φορα να φαει και

μετα στις 8 το πρωι μπορει να ξυπνησει και δυο φορες

Και κατι ακομα αντλω 1 φορα οσο ειμαι σπιτι με το μωρο οσο βγαλω αφου τη θηλαζω και οι υπολοιπες φορες ειναι στη δουλεια που εργαζομαι για 6 ωρες μεχρι να γεμισω το μπιμπερο και αν δεν τα καταφερω οταν γυριζω σπιτι βγαζω και εκει με 3 ωρες διαφορα απο την προηγουμενη αντληση (επιστρεφω σπιτι στις 1 το βραδυ και η Σαντυ κοιμαται)

Ελπιζω να σε βοηθησα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα και περαστικά στο μπεμπάκι σου, όλα να πάνε καλά.

Σακουλάκια φύλαξης υπάρχουν σε όλα τα μεγάλα βρεφικά καταστήματα αλλά να ξέρεις πως ο πιο οικονομικός και για εμένα υγιεινός τρόπος φύλαξης και μεταφοράς είναι τα γυάλινα μπουκαλάκια.

Πρόσεχε μόνο τις θερμοκρασίες γιατί με τόση ζέστη υπαρχει κίνδυνος να χαλάσει το γαλατάκι σου κατά τη μεταφορά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι ρε μαμωτο πριν απο λιγες μερες ετρεχαν το σκασμενα και τωρα τιποτα ουτε καν ενα πονο οτι εχουν μεσα γαλατακι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sakoulina έγραψε:

καλημέρα και περαστικά στο μπεμπάκι σου, όλα να πάνε καλά.

Σακουλάκια φύλαξης υπάρχουν σε όλα τα μεγάλα βρεφικά καταστήματα αλλά να ξέρεις πως ο πιο οικονομικός και για εμένα υγιεινός τρόπος φύλαξης και μεταφοράς είναι τα γυάλινα μπουκαλάκια.

Πρόσεχε μόνο τις θερμοκρασίες γιατί με τόση ζέστη υπαρχει κίνδυνος να χαλάσει το γαλατάκι σου κατά τη μεταφορά.

Μολις αντλησω μπαινει στο ψυγειο κατευθειαν και για να το παρω μετα σπιτι το βαζω σε ισοθερμικη τσαντα. Νασαι καλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στην τσαντα φανταζομαι βαζεις και καμια παγοκυστη;;;;;

Κοιτα να ξερεις πως αμα αρχισε ο χωρος των αντλησεων..αστα να πανε...

Θελει να τηρεις πορωτοκολλο οπως ειπε και η λαλα, και θελει καλο θηλαστρο- καλο για σενα παντα- ισος αυτο πυ εχεις να μην ειναι και τοσο καταλληλο.

Παντςω το γαλαο δεν κοβετε απο μερα σε μερα..και οσο θηλαζεις τοσο θα εχεις γαλα..

το οτι δεν πριζετε το στηθος δεν ειναι ενδειξη ..ξερω κοπελες που τα στηθη τους δεν ετρεχαν ποτε, δεν πρηζοταν ποτε..και θηλαζαν μια χαρα..η μια μαλιστα που ξερω....η μαμα μου..θηλασε τον αδελφο μου 1 χρονο και 8 μηνες..εμενα παλη πριζοταν για αρκετο καιρο..και τωρα αμα ο μικρος αργησει να φαει οταν γυριζω σπιτι..δηλαδη σημπληρωσω κανενα 8ωρο χωρις θηλασμο τα νιοθω βαρια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το πρωτοκολλο αντηλησεων δεν αναφερετε στον θηλασμο αλλα στις μαμαδες που αντλουν γαλα και το δινουν στα παιδια τοςυ με μπιμπερο

Αφορα την αντλυση συστιματκα γαλακτος απο το στιθος επι ορισμμενο χρονο ανα τακτα χρονικα διαστηματα.

φαρμοζετε σε περιπτωσεις που τα παιδια αποχωριζονται τη μαμα για καποιον λογο για διατηρηση της γαλουχια και σιτηση του μωρου, η μονο για διατηρηση της γαλουχιας οταν το μωρο σιτιζετε με αλλον τροπο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει το θέμα. Εγώ έχω το Swing της Medela και προς το παρόν αντλώ περιστασιακά, όταν είναι να λείψω για λίγο ή να βγούμε έξω. Δεν βγάζω και πάρα πολύ (100-150 ml και από τα δύο στήθη, χωρίς να έχω θηλάσει πρώτα. Αν έχω θηλάσει πριν, δεν βγάζω σχεδόν τίποτα). Είναι φυσιολογικό αυτό;

Από Σεπτέμβρη που θα ξεκινήσω τη δουλειά θα πρέπει να αντλώ καθημερινά για να αφήνω γάλα. Το πρωτόκολλο σημαίνει ότι θα πρέπει να αντλώ σε συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα, να κρατάω δηλαδή συγκεκριμένο πρόγραμμα; Δεν το ήξερα αυτό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marigeo το δικο σου θεμα δεν εχει σχεση με αυτο.

Καμια απολυτως..

εσυ δεν χρειαζετε να κανεις κανενα απολυτως πρωτοκολλο...

Βγαζεις μια χαρα γαλα..εγω αν εβγαζα τοσο θα ημουν ευητυχισμενη!!!!

Ειναι λογικο να μην βγαζεις αφου θηλασεις..απολυτα μαλιστα φυσιολογικοταταο...

Το θηλαστρο δεν ειναι μωρο..και μαλιστα αυτο που δεν ειναι καν νοσοκομειακο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα φτιαξεις προγραμμα αντλησεων...αλλα θα φροντιζεις να θηλαζεις.

Ποσες ωρες συνολικα θα απουσιαζεις;;; Κοιμαται την νυχτα..και αν οχι ποσες φορες ξυπναει;;;

Εγω εκανα το εξης ο μικρος μου ξυπνουσε πολλες φορες την νυχτα, τον θηλαζα απο το ενα στηθος και παραλληλα αντλουσα απο το αλλο, μετα ξυπναγα το πρωη μιση ωρα πριν ξαι ξανανντλουσα.

Τον θηλαζα τον πηγαινα στη μαμα μου και πριν φυγω τον ξαναθηλαζα. Αντλουσα αλλες δυο φορες στο γραφειο και με το που εφτανα σπιτι πρωτα αντλουσα και μετα ξαναθηλαζα το μωρο μου. Ελεπια συνολικα γυρω στις 7 ωρες μαζι με τα δρομολογια.

Απο εκει και περα μεσ ατην ημερα δεν αντλουσα αλλο παρα πολυ αργα την νυχτα( γυρω στις 12 αφου ειχα θηλασει το μωρο απο το ενα στηθος και κοιμησει)

Εγω ομως δεν εβγαζα τοσο γαλα..εβγαζα γυρω στα 75 γραμμ και απο τα δυο στηθη ανα αντλυση και ο δικςο μου δεν επινε κατεψηγμενο γαλα οποτε η τραπεζα που ειοχα κανει πηγε στραφη.

Ισος τωρα που ακομα μπορεις να κανεις αντλησεις- αν και δεν θα το συνησουσα γιατι ειναι πολυ μικρο το μωρο σου και δεν εχει εδρεωσει παραγωγη και το θηλαστρο αυτο δεν ειναι καταλληλο, κρατα και κανενα γαλα στην καταψυξη σαν τραπεζα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον , καταρχην θα πρεπει να ξερεις οτι το μητρικο γαλα αλλαζει συσταση και προσαρμοζεται ακομα και αναλογα την ωρα της ημερας. Γενικα το βραδυ η παραγωγή "μειωνεται" αλλα το γαλα ειναι πιο πλουσιο σε θρεπτικα συστατικά .

Επισης να θυμασαι οτι το στηθος δεν ειναι δεξαμενη και δεν χρειαζεται να περιμενεις να γεμισει. Περιμενοντας 5 ωρες δεν προκειτε να αντλησεις περισσοτερο γαλα γιατι το στηθος παραγει την ωρα που γινετε η ζήτηση.

Το θηλαστρο που εχεις ειναι υποφερτο αλλα οχι το καλυτερο για σενα . Μπορεις να κναεις το πολυ 2 αντλησεις την ημερα με αυτο και καποιες φορες ισως να μην εχεις το καλυτερο αποτελεσμα .

Δεν εχω καταλαβει γιατι αφου το μωρο κανει σχεδον 10 γευματα , αυτα του θηλασμου ειναι μονο 5-6. Επισης γιατι γεμιζεις τοσο τα μπουκαλια , το πινει ολο το μωρο σε ενα γευμα ??? και πως γινετε να εχεις 2 μπουκαλια ενω το μωρο χρειαζεται 4-5 γευματα ? Μαλλον μπερδευτηκα , βοηθησε με .

Το οτι δεν μπορεις να αντλησεις (με ενα οχι τοσο καταλληλο θηλαστρο) δεν σημαινει πως μειωνετε η παραγωγή σου . Το θηλαστρο αντλει με πολυ λιγες θηλαστικες κινησεις ουτε τις μισες απο οσες κανει το στομα του μωρου . ΓΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ! Δεν χρειαζεσαι κανενα βοηθημα , δεν χρειαζεται να κανεις κατι .

Ισως να αλλαξεις λιγο τις ωρες αντλησεις . Δηλ να κανεις μια αντληση νωρις το πρωι και δυο αντλησεις το διαστημα που λειπεις . Αν δεν μπορεις να ανταποκριθεις με αυτο το θηλαστρο σ΄αυτες τις αντλησεις ισως θα πρεπε να νοικιασεις ενα επαγγελματικό .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια καλησπέρα.

Αλέκα μου,γεια σου και από δω!! Σου ζητάω συγνώμη που θα καταχραστώ το θέμα σου αλλά έχω κάποιες απορίες και εγώ..Καταρχήν να ευχαριστήσω τη LaLa που την έχω τρελλάνει με τις απορίες μου και πάντα μου απαντάει, με βοηθάει χωρίς ίχνος δυσαρέσκειας! Να 'σαι καλά LaLa μου, να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

Εγώ γέννησα 1η Ιουνίου..θηλάζω αποκλειστικά μέχρι σήμερα και επειδή θέλω να συνεχίσω να θηλάζω για καιρό ακόμα με ανησυχεί η ξαφνική "διακοπή" του γάλατος..Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο? Μπορεί να μειωθεί νωρίτερα το γάλα χωρίς λόγω και αιτία? Διαβάζω για θήλαστρα και χαπάκια μαγιάς...Θα πρέπει να πάρω χαπάκια για να διατηρηθεί η ποσότητα μου, ή να βγάζω και με θήλαστρο? Πρέπει αν κάνω ιδιαίτερη διατροφή? Γενικά στο θηλασμό πρέπει να κάνουμε διατροφή? Εγώ προσέχω γενικά, τρώω υγιεινά αλλά αποφεύγω και τροφές που μου είπε ο παιδίατρος μας(υποστηρικτής του μητρικού θηλασμού) πως ..δεν κάνουν.. Είμαι με ένα μόνιμο άγχος μην κάνω κάτι λάθος και μειωθεί το γάλα μου :huh: (Ήδη έχω γνωρίσει και το πέτρωμα και για αυτό..)

Θα εκτιμήσω τις συμβουλές σας και Αλέκα μου ζητώ ξανά συγνώμη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LaLa έγραψε:

Επισης να θυμασαι οτι το στηθος δεν ειναι δεξαμενη και δεν χρειαζεται να περιμενεις να γεμισει. Περιμενοντας 5 ωρες δεν προκειτε να αντλησεις περισσοτερο γαλα γιατι το στηθος παραγει την ωρα που γινετε η ζήτηση.[/qυοτε]

Αυτο δεν το ηξερα νομιζα οτι θα εχω πολυ γαλα μετα απο τοσες ωρες

Το πηρα επειδη θελω περιστασιακα να βγαζω γαλα και οχι ολη την ωρα. Και δυο φορες μου αρκουν αρκει να βγαζω εστω απο 100ml στο καθε στηθος

Εχεις δικιο ειναι υπερβολη τα δυο μπουκαλια στο ψυγειο ενω το μωρο θα φαει σχεδον ενα μπουκαλι, ισως η ανασφαλεια μου μην δεν τα καταφερει ο μπαμπας με οδηγησε σε αυτο. Χθες σκεφτομουν μηπως ενα 250μλ στο ψυγειο ειναι αρκετο.

[/quote:1nghlm8k]

Για να κανω 2 αντλησεις το βραδυ στη δουλεια δεν γινεται λογω ογκου δουλειας, εχω περιπου ενα τεταρτο οσο βγαλω. Αν το κανω πρωι- μεσημερι - βραδυ ελπιζω να τα καταφερω να το γεμιζω.

Lala μου ξερω επισης οτι η ψυχολογια παιζει ρολο στο θηλασμο μαλλον πιεστηκα γιατι αγχωθηκα αν θα πανε ολα καλα. Υπαρχει περιπτωση η κουραση της δουλειας να μειωσει το γαλα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το στηθος μετα απο τοσες ωρες δεν θα γεμμησει γαλα,απλα θα πρηστουν οι αδενες...γεννικα παντως ειναι καλο για αποφυγη προβληματων που σχετιζονται με το στηθος να μην περασουν πανω απο 4 ωρες χωρης θηλασμο η αντλυση σε αυτην την φαση που βρισκεσαι.

ΠΧ υπαρχουν γυναικες που το στηθος τους δεν πριζοταν καθολου οσες ωρες και να περασου και αλλες που μετα απο 2 ωρες να γινετε τουμπανο.

Γεννικα θα ηταν καλο να διατηρεις το γαλα σου σε μικρες μεριδες των 50 με 75 γραμ, και να τα αναμυγνυει εκεινη την ωρα ο μπαμπας.

Αμα δεν θελεις να το πεταξεις σε περιπτωση που δεν το φαει το μωρο κατεψηξε το...φροντισε μονο να δοκιμασεις αμα πινει κατεψηγμενο γαλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

cecilia καλημερα! Ισως επειδη ειναι τοσο μικρουλα να ανυσηχω για το γαλα. Ευτυχως λειπω 6ωρες απο το σπιτι και πριν παω δουλεια την θηλαζω οσο αυτη θελησει! Το βραδυ δεν ειμαι σπιτι αλλα ο μπαμπας της την ταιζει μετα το μπανιο και κοιμαται απο τις 11:30 μεχρι τις 4:30 περιπου το ξημερωμα και μετα αναλαμβανω παλι εγω. Τα πηρα τα χαπακια και τα εκρυψα να σου πω την αληθεια προτιμω να πινω την μπυριτσα χωρις αλκοολ. Τρεις αντλησεις να κανω θελω αλλα εχεις δικιο θα ετοιμασω και σακουλακια για την καταψηξη (για καλο και για κακο). Μονο 75μλ και στα δυο στηθη? Δηλαδη εγω με τα 100μλ να μην παραπονιεμαι ετσι δεν ειναι???

Οσο αφορα τη μεταφορα του γαλακτος απο το ξενοδοχειο στο σπιτι ειναι η ωρα της χαρας, αφου ολο το προσωπικο που δουλευουμε πιο στενα μαζι με βοηθαει αλλος την τσαντα αλλος την παγοκυστη και αλλος το μπολ με το παγο για την ωρα που το χυνω στο κανονικο μπιμπερο. Ολοκληρη ιεροτελεστια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Cesilia έγραψε:

Το στηθος μετα απο τοσες ωρες δεν θα γεμμησει γαλα,απλα θα πρηστουν οι αδενες...γεννικα παντως ειναι καλο για αποφυγη προβληματων που σχετιζονται με το στηθος να μην περασουν πανω απο 4 ωρες χωρης θηλασμο η αντλυση σε αυτην την φαση που βρισκεσαι.

ΠΧ υπαρχουν γυναικες που το στηθος τους δεν πριζοταν καθολου οσες ωρες και να περασου και αλλες που μετα απο 2 ωρες να γινετε τουμπανο.

Γεννικα θα ηταν καλο να διατηρεις το γαλα σου σε μικρες μεριδες των 50 με 75 γραμ, και να τα αναμυγνυει εκεινη την ωρα ο μπαμπας.

Αμα δεν θελεις να το πεταξεις σε περιπτωση που δεν το φαει το μωρο κατεψηξε το...φροντισε μονο να δοκιμασεις αμα πινει κατεψηγμενο γαλα.

Να σου πω την αληθεια θα πριστουν για λιγο αλλα γυρναω την πλατη στους πελατες και κανω μασαζακι εστω και πανω απο το πουκαμισο και ηρεμω.

Οταν γυρναω σπιτι το γαλα που φερνω το ετοιμαζω σε μπιμπερο των 60 - 80μλ να τα εχει ετοιμα ο μπαμπας. Ζεσταινει για παραδειγμα το πρωτο μπουκαλακι με τα 80μλ η Σαντυ θα πιει 50 και το υπολοιπο θα το πεταξει. Φυσικα και τα αδεια μπιμπερο ειναι και αυτα στο ψυγειο να ειναι ηδη κρυα να βαλω το γαλα που φερνω.

Θα το δοκιμασω με το καταψυγμενο αν και δεν νομιζω να εχει η Σαντυ καποιο προβλημα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην παρεις χαπακια παρα μονο αμα δεις σημαντικη μειωση του γαλακτος που αντλεις και το δεις σε βαθος χρονο..πχ δεις μειωση της ταξης των 50 μλ συνεχομενα για καμια βδομαδα...

αλλιως δεν υπαρχει κανενα λογος να το κανεις..μπορεις μια μερα να αντλησεις λιγοτερο δυο μερες ειναι αποτελεσμα διαφορων παραγοντων και δεν ειναι μειωση..απλα προσορινη ελλατωση

Να μη μηλας καθολου για τα 100 γραμμ..ειναι πολυ καλα...

Να θυμασαι παντα οτι κανενα θηλαστρο δεν μπορει να αντικαταστησει ενα μωρο...εγω αντλουσα και απο τα 2 στηθη και στο καπακι ταιζα τον μικρο και χωρτενε μια χαρα

Ασε οι μπουριτσες χωρις αλκοολ δεν κανουν και τιποτα...απλα σε δροσιζουν..ειχα κατεβασει καφασια απο αυτες..χαχαχα..αλλα μου αρεσε.επειδη λογω αλλεργιας του μικρου δεν επινα και ετρωγα και πολλα πραγματα..μια μπυριτσα ηταν οτι πρεπει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστω πολυ cecilia. Ελπιζω μεχρι τον Οκτωμβρη να μην μου μειωθει τοτε σταματαω την δουλεια!!! Καλη ειναι η μπυριτσα γιατι δουλευω μεσα σε μπαρ και ειναι πειρασμος τοσα διαφορετικα ποτα! Λες η κουραση της δουλειας να επιρεασει τη παραγωγη γαλακτος?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
    • 500 ανα ετος;; εμενα προσφατα ρωτησε μια φιλη μου που θα γεννησει συντομα και σκεφτεται να το κανει και της ειπαν 1500 για ολη την 20ετια.. εχουμε κανει πολλες συζητησεις γι αυτο το θεμα και η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν ξερω τι παιζει με αυτο το θεμα και αν ισχυουν ολα αυτα που λενε..
    • Ειναι λογικο να υπαρχουν αυτα τα συναισθηματα. Ολοι αισθανομαστε καπως οταν ανακαλυπτουμε οτι υπαρχει καποιο θεμα. Προσωπικα περασα δυσκολα αλλα το πιο σημαντικο ηταν να στηριξω τον συζυγο ωστε να μην νιωσει ουτε στιγμη ασχημα. Ολοι θελουν τον χρονο τους. Τωρα για τις θεραπειες θα συμφωνησω με την κοπελα παραπανω που σου εγραψε να δωσεις το τριμηνο να δειτε πως θα παει αλλα παραλληλα μπορεις να δεις τα χαρτια που χρειαζεται να συγκεντρωσεις για να περασεις απο επιτροπη εξωσωματικης γιατι θα χασεις κι εκει αρκετο χρονο αν χρειαστει τελικα να το κανεις. Εμεις καταφυγαμε σε αυτην την επιλογη γιατι η αληθεια ειναι οτι ειδαμε μια μικρη βελτιωση με τη θεραπεια αλλα οχι κατι θεαματικο ωστε να μας δινει σοβαρες πιθανοτητες να συλλαβω κανονικα. Βεβαια ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος οποτε ποτε δεν ξερεις. Παντως οπως γραφτηκε με την εξωσωματικη παρακαμπτονται αυτες οι δυσκολιες με το σπερμα οποτε στο τελος θα πανε ολα καλα και θα πετυχετε τον στοχο σας. Ευχομαι κοριτσι μου το καλυτερο να εχετε δυναμη και να αποκτησετε το θαυματακι σας!
    • Εχω παρει εγω, σιγουρα χρειαζεται για μεγαλες αποστασεις , τωρα αν εισαι κοντα στο μαιευτηριο δεν εγινε και κατι λογικα θα βαλεις τη ζωνη και θα εισαι οκ...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...