Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

marimari έπρεπε να με έβλεπες χτες, που το παιδάκι κοιμόταν από τις 12, κι εμένα με έπιασε η φούρια να δοκιμάσω το θήλαστρο στις 2 το πρωί, και δώστου το άρμεγμα μέχρι τις 3:30! Και μετά ζόμπι η μανούλα...

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

κορίτσιααααααααα βοήθειαααααααα :woohoo: :woohoo:

από το πρωί το σκασμένο μου έχει κοιμηθεί σκάρτα 3 ώρες κι αυτό σε φάσεις των 10-15 λεπτών κάθε φορά, όλη την υπόλοιπη ώρα γλεντάει στο μπαρ ΒΖ! :blink::blink: τα έχω παίξει! πώς θα διασφαλίσω ότι χορταίνει και να μην της δώσω συμπλήρωμα; επίσης, το πρωί πάντα μου βγάζει γουλιές πλέον, παρόλο που της έκοψα το πρωινό συμπλήρωμα...

Δημοσίευση

kinkajoujou δες πως θα αισθανθείς πολύ καλύτερα!

το δικό μου το σκατολιθρίνι έχει κοιμηθεί από το πρωί το πολύ 1,5 ώρα, επίσης σε φάσεις των 15-20 λεπτών, κάνει κι εμένα πάρτι στη βυζοχώρα και πρέπει να χει φτάσεις τους 15 εμετούς, γουλιές και ρουκέτες!

Θα διασφαλίσεις ότι χορταίνει από το βάρος που παίρνει!

Ακριβώς επειδή βγάζει συχνά γουλιές, σημαίνει ότο έχει παλινδρομησούλα, γι αυτό δεν σου κοιμάται, ξέρει το παιδάκι, κράτα το όρθιο στην αγκαλιά σου κι αύριο ίσως να είναι μια καλύτερη μέρα!

Δημοσίευση

Κορίτσια, κι εμένα που δεν κανει εμετούς(σπάνια βγάζει γουλίτσες) είναι συνέχεια στα μεμε!!!Κοιμάται -όπως και τα δικά σας- 15λεπτα και αν.Το μόνο καλό είναι οτι το βράδυ συνήθως-όχι πάντα- κάνει 1-2 τριωράκια.

Είναι ακόμα μικρούλια...

Σε λίγο θα αρχίσουν να διαρκουν πιο λίγο οι θηλασμοί και θα αρχίσουν να απασχολούνται και με άλλα πράγματα, θα παίζουν... :)

Υπομονή :):):):)

Δημοσίευση

Κadath τι βαρος εχει το μωρακι σου ?

ΤΑ 50 ειναι πολυ λιγο , νομιζω 80-100 μλ μπουκαλακια ειναι καλα . Δινεις αυτο στο μωρο και συμπληρωνεις αν θελει και αλλο εχοντας στο ενδιαμεσο την ευκαιρια να ρευτει να σηκωθει λιγο , για να μην πεσει ολο βαρυ στο στομαχακι του .

Το πρωι πριν ή μετα που θα θηλάσεις το μωρο μπορεις να αντλεις και απο τα δυο στηθη . Δευτερη αντληση μπορεις να κανεις το μεσημερι μετα που θα ταισεις το μωρο . Θα αντλεις μεχρι να μην νιωθεις δυσφορια και οχι φυσικά πανω απο 1 ωρα στο στηθος .Θα τραυματισεις τις θηλες σου με τις επιπονες αντλησεις .

Δες πως παει και ποσο γαλα βγαζεις και βλεπουμε πως θα συνεχισεις . Το θηλαστρο που εχεις ειναι για τοσες αντλησεις καλο ειναι να μην το χρησιμοποιήσεις παραπάνω .

Δημοσίευση

Lala είναι 5850.

Αν σε μία άντληση βγάλω 50 και στην επόμενη επίσης 50, μπορώ να τα ενώσω;

Όχι πάνω από μία ώρα στο κάθε στήθος ή συνολικά;

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου!

Δημοσίευση

Μπορεις να ενωσεις γαλατα 2 ή και παραπανω αντλησεων με τη μονη προυποθεση να ειναι σε ιδια θερμοκρασια .

Κοιτα , κανονικα δεν υπάρχει χρονικος περιορισμος (αναλογα τη μητέρα) αλλα με το συγκεκριμένο θηλαστρο καλο ειναι να μην προσπαθεις για πολυ ωρα . Βγαλε οσο μπορεις και κανονισε να κανεις και μια ακομα αντληση να συμπληρώσεις .

Δημοσίευση

Lala thanks!!!

Έχεις δίκιο για το πρωί, η άντληση είναι καλύτερη. Σε μισή ώρα μάζεψα 80 ml από το 1 στήθος μόνο. Και όντως δεν είναι για περισσότερο, άρχισε να με πονάει και το σταμάτησα.

Ζύγισα χθές τη μικρή, και πήρε μέσα σε μια βδομάδα 490 γραμμάρια!!!

Και κορίτσια υπάρχει ελπίδα! Μπορεί να είναι όλη μέρα στο πόδι, αλλα τα 2 τελευταία βράδια κοιμήθηκε 8 ώρες!!! :silly: :woohoo: :silly: :woohoo:

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Κορίτσια πώς πάτε με τα νινάκια σας;

Σε εμάς ο θηλασμός άρχισε να διαρκεί λιγότερο, γύρω στο ένα τέταρτο, αλλά θηλάζει κάθε 1-1,5 ώρα. Και στο ενδιάμεσο θέλει βόλτες στην αγκαλιά μέσα στο σπίτι...Θα ξεκινήσω και δουλειά σε 2 εβδομάδες και αγχώνομαι πώς θα τα καταφέρω.

Τελικά νοίκιασα το symphony για να κάνω τράπεζα και σε 10 λεπτά βγάζω 90- 100 ml.

Αχ έχει αρχίσει και διακόπτει μόνη της το θηλασμό και μου χαμογελάει, μου κάνει γλύκες και βγάζει φωνούλες και μετά ξαναρπάζει το στήθος, και πάλι γλύκες κ.ο.κ και εγώ λιώνω...

Έκοψα τα γαλακτοκομικά και οι ρουκέτες εξαφανίστηκαν. Κάνει και τώρα μερικές φορές εμετό, αλλά κυρίως αν κουνηθεί το στομαχάκι της ή πιει πολύ γάλα απότομα και λαίμαργα. Τρομερή βελτίωση πάντως.

Το στήθος μου αν και δεν πρήζεται πλέον, εξακολουθεί και κάνει συντριβανάκια, και όπως και να τη βάλω πάνω στο στήθος, εξακολουθεί και την ενοχλεί. Τι να κάνω;;;

• 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...