Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Patousaki μου

ότι θέλεις κανείς

κ σκοπός μου δεν ήταν να νιώσεις άσχημα....

Ακολουθείς αυτήν την μέθοδο (άντληση-

μπουκάλι-όχι συνέχεια στήθος κτλ)

ΕΠΕΙΔΉ υποστηρίζεις πως έχεις ανατομικο «προβλημα»...

Δεν ξέρω, δεν μιλώ κ δεν κρίνω γί´αυτο...

Όμως η ένσταση μου είναι πως την λύση ανάγκης

που χρησιμοποιείς , την προτίνεις κιόλας

σε μια μανούλα που ΔΕΝ έχει αντίστοιχο πρόβλημα!!!

Λες πως ήδη αισθάνεσαι ασχημα γί´αυτο

(κατανοητό!!!)

κ παρ´ολα αυτά προτρεπεις μια άλλη μαμά

να κάνει το ίδιο...

Γιατί;;; Για να νιώθει κ αυτή άσχημα μετά;

Αυτη είναι η απορία μου!

Από εκεί κ πέρα πάντα πιστεύω πως κάθε μητέρα

ξέρει τι είναι καλύτερο για το μωρό της...

Το πόσο τρώει δεν μας νοιάζει (εγώ 11 μήνες δεν έμαθα ΠΟΤΕ)

εφόσον το μωρό αναπτυσεται σωστά...

Άρα ακυρο το «δίνω μπουκάλι για να ελεγχω ποσότητα»!

Όσο αφορά στο πως ταΐζουν οι μητέρες

τα παιδιά, με μπιμπερόν δεν ξέρω....

Η κουμπάρα μου πάντως του το στερεωνει

στο στόμα, με μαξιλάρια!!!

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Τρις μου

το κόλπο με το ...μπρούμυτα στο στήθος

για να ηρεμήσει κ να κοιμηθεί

το εφαρμόζω από 10 μηνών

(1 μήνα δηλ)

κ πιάνει πάντα!

Σαν σάντουιτς γινόμαστε αλλά το μωρό μου

πάντα ηρεμει έτσι κ κοιμάται ήσυχο!!!

Απίστευτη αγκαλιά!!!

Ξανά δοκίμασε το....

Τα φιλιά μου!!!

Δημοσίευση

Ξεκινάω από την αρχή!

patousaki (τέλειο όνομα διάλεξες!!) παράγγειλα το swing της medela και θα το έχω τη Δευτέρα. έτσι κι αλλιώς σε ένα μήνα θα ξεκινήσω πάλι δουλειά (part time), οπότε θέλω να δω αν βγάζω γάλα, αν πίνει με το μπιμπερό κλπ. Και σίγουρα θα βοηθήσει να υπάρχει λίγο γαλατάκι σε περιπτώσεις που πρέπει να λείψω για λίγο.

Κορίτσια σχετικά με το θήλαστρο τι συμβουλές έχετε να μου δώσετε για μην χαλάσω την παραγωγή μου; να θυμίσω ότι μάλλον πρέπει να τη μειώσω και λίγο.

madrid05 καλό κουράγιο και σε σένα και να χαίρεσαι το μπεμπάκο σου!!!

grousi έχεις δίκιο :) αλλά καταλαβαίνεις ότι είμαι στη φάση του ψαξίματος και έχω την αγωνία του τι θα γίνει τελικά, ελπίζω πάντως και στη δική μου περίπτωση να αρχίσουν να στρώνουν σιγά σιγά τα πράγματα και με σιγουριά να μπορώ να ενθαρρύνω άλλες μανούλες όπως κάνεις κι εσύ τώρα.

marimari περιγράφεις ακριβώς την κατάσταση μου! είσαι άλλο ένα παράδειγμα που με κάνει να σκέφτομαι αισιόδοξα για το μέλλον, ότι θα φτιάξουμε κι εμείς!

an-n ο γιατρός μας είπε απλά ότι αφού παίρνει πολύ καλό βάρος δεν χρειάζεται να το ψάξουμε παραπάνω για ΓΟΠ.

Lala πολύ σωστό αυτό που λές για τον ύπνο.Πάντως χθες τελικά αφού ηρέμησα κάπως την πήρα αγκαλίτσα (για καμιά ώρα την κρατούσε ο πατέρας της γιατί εγώ έκλαιγα και δεν ήθελα να μεταφέρω την ένταση στο παιδί, που σόγουρα είχε καταλάβει ότι κάτι παίζει γιατί έμενε ξύπνια χωρίς να βγάζει κιχ το καημένο μου), της είπα γλυκόλογα, τη χάιδευα, πιπίλισε για κανά 10λεπτο και ξεγια 5,5 ώρες.

fatsoulina mou αναγκαστικά κάποιες φορές κλαίει, μέχρι να κάνω ένα φαί πχ, αλλά πάντα στην αγκαλιά του μπαμπά της και για λίγο. αυτές οι πεθερές, μάνες, ξαδέρφες κλπ κλπ είναι πολύ εκνευριστικές ότν νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και σου κάνουν και κριτική... :unsure:

marimari σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και το κουράγιο σου. το ξέρω αυτό που λες για τον άντρα μου, απλά ξέρεις...στο τέλος μιας δύσκολης και κουραστικής μέρας το τελευταίο που θες είναι να δέχεσαι κατηγορίες από το σύντροφό σου ότι βλάπτεις το παιδί σου και ότι κακώς δεν το αφήνεις να σπαράξει λίγο στο κλάμα... αυτόπ ου θες κι εσύ είναι υποστήριξη και μια ζεστή αγκαλιά...τεσπα θα τις βρούμε κάποια στιγμή τις ισορροπίες.

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ άσε, χωρίς το μάμμυ θα ήμουν 10 φορές πιο πελαγωμένη!!

Δημοσίευση

Kadath,στο ευχομαι κι εγω να πανε τα πραγματα τοσο καλα και συντομα να βοηθας κι αλλες μανουλες!!!!!!!!

πως ειστε???με τον αντρα σου ολα ενταξει????καποιες εντασεις θα υπαρχουν σιγουρα... :dry: με αγαπη ομως και υπομονη θα τις ξεπερασετε????οι εμετοι σας????αληθεια δε σε ρωτησα...σου ρευεται????γιατι εμεις ειχαμε και το προβλημα οτι δε ρευοταν...τωρα οταν θελει να ρευτει γυριζει μονη της μπρουμυτα...ρευεται...και τουμπα παλι!!!!!! :laugh:

Δημοσίευση

Ναι όλα οκ με τον άντρα μου, απλά ήταν μια δύσκολη νύχτα, όπου η κούραση και η ανησυχία και των δύο συναντιούνται και γίνεται ένα μπαμ. Ούτε η πρώτη φορά ήταν ούτε η τελευταία! Τον ενημέρωσα πάντως την επόμενη μέρα για κάποια πράγματα, δεν ξέρω αν πείστηκε. Παράγγειλα και τα βιβλία της Πατσούρου και αν δεν τα διαβάσει από μόνος του, όπως του πρότεινα, θα του τα διαβάσω εγώ λέξη λέξη :P;):cheer:

Δεν ρεύεται πάντα, αλλά προσπαθώ τώρα περισσότερο να τη βάζω να ρεύεται πολλές φορές μέσα στα γεύματα, πριν ταβλιαστεί στην αγκαλιά μου. Πάντως σαν να υπάρχει μια βελτίωση. νομίζω ότι η παραγωγή μου μειωθηκε λίγο. Από ότι κατάλαβα πάντως παίζει να ξυπνούσε αμέσως γιατί της ανέβαινε αμέσως πάνω το γάλα (ακόμα και χωρίς εμετό). αφού πλέον το ακούω, γι αυτό την κρατάω πια αρκετή ώρα όρθια πριν την ξαπλώσω. Έτσι έχει πάρει και κανα μεσημεριανό υπνάκο, μικρό βέβαια.

Ένα είναι το σίγουρο, όταν ένα μωράκι είναι ανήσυχο, κάτι του φταίει κι εμείς πρέπει να ψάξουμε ξανά και ξανά και να πειραματιστούμε για να το βρούμε, ακόμα και αν δεν τα καταφέρουμε, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να ακολουθούμε απλουστευμένες λύσεις και προτάσεις άλλων, ακόμα κι αν είναι ο γιατρός μας ή η μάνα μας.Πρέπει να ακούμε τι μας λέει το μωρό μας, γιατί αυτό ξέρει καλύτερα!

Υπάρχει τεράστια άγνοια σχετικά με το θηλασμό, κι εγώ η ίδια μέχρι να γεννήσω δεν είχα ιδέα για όλα αυτά, κι αν δεν ήταν το μαμμυ πάλι άσχετη θα παρέμενα.

Δημοσίευση

Kαλησπερα!!!

Kadath να σου ζησει το μικρακι σου!Το μοσχομυριστουλινι σου!(αααχ!2 μηνων!Μια σταλια!)

Ενα εχω να σου πω...Μπραβο σου μανουλα!

Τα πας φανταστικα!Ακομα κ οταν εκλαιγες...Παλι φανταστικα το εκανες!

Συνεχισε την καλη "δουλεια" κ θα δεις που σε λιγο καιρο ο αντρας σου θα γινει καλυτερος( :P ) απο σενα!!!!

Να σου πω(ετσι για να νιωσεις ακομα μια φορα πως δεν εισαι η μονη!) πως..Οταν ενας ασχετουτσικος παιδιατρος μου ειπε(για την 20ημερων μπεμπουλα μου) πως πρεπει να τρωει ανα 3ωρο κ στο ενδιαμεσο να της δινω πιπιλες κ χαμομηλια,ακολουθησε ομηρικος καυγας με τον αντρα μου!..

Εκεινος επεμενε πως πρεπει να ακουω τον γιατρο...Εγω ημουν καθετη πως αυτο θα ηταν τεραστιο λαθος!

Αφου με εφτασε στο σημειο να κλαιω κ να φωναζω...Θηλασα ηρεμα την τσαχπινα κ του την εδωσα!Του ειπα "παρτην κ κανε οτι νομιζεις για τις επομενες 3 ωρες" :blink: ...

Στην 1 ωρα το μωρο αρχισε να κλαιει κ στη 1,5 να ωρυεται :( ...

Μου την εφερε να την ταισω!Εγω (κ καλα) εκπληκτη του ειπα "μα...αφου δεν ειναι ακομη η ωρα" :P;) ...

Απο τοτε δεν μου ξαναμιλησε για 3ωρα!Βεβαια περασε λιγος καιρος για να καταλαβει πως θηλασμος δεν ειναι μονο τροφη!

:):):)

Δημοσίευση

Κι εσύ να χαίρεσαι το κουκλάκι σου!

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου, τα λόγια σου ήταν άλλη μια τονωτική ένεση!

Τα λόγια σας και οι εμπειρίες σας με έχουν γεμίσει απίστευτη δύναμη, αλήθεια σας λέω, νιώθω άλλος άνθρωπος από ότι μια βδομάδα νωρίτερα! Και το μωράκι μου, όχι ότι έχει γίνει καμια υπναρού, πάλι όλη μέρα σχεδόν στο πόδι είναι,αλλά μπορεί να πάρει και κανα μεσημεριανό υπνάκο, και το σημαντικότερο, μου κάνει πολύ πολύ περισσότερες χαρούλες!!!

Δημοσίευση

an-n έγραψε:

Kadath ακριβως την ιδια αποψη εχει και ο αντρουλης μου ο οποιος ειναι παιδιατρος και αυτος.

Την ιδια αποψη με ποιον ? Με μας ή με τους αλλους ? :P

Με μας παντως εχουν την ιδια αποψη οι παιδιατροι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γνωριζουν οτι αφορα τον θηλασμο και ειναι πιστοποιημένοι συμβουλοι (Παπαβεντσης Σ , Πατσουρου Α.) .

Δημοσίευση

Χριστέ μου, ξαναβρήκα το mammy και βρήκα το φως μου! :laugh: εμείς σαραντίσαμε το Σάββατο και η κατάσταση είναι όπως ακριβώς την περιγράφεις! κλάματα όλη μέρα, θηλασμοί όοοοολη μέρα, εγώ ολομόναχη σε ένα σπίτι στην ερημιά του θεού με τον άντρα στην Αμερική, μόνο με την πεθερά μου για παρέα τα βράδια, να έχω λιώσει από την κούραση και να έχω και την περισπούδαστη γνώμη του κάθε ενός (πεθερά, πατέρας, γειτόνισσα που ρώτησε η πεθερά, συνυφάδα, τρεις και το λουρί της μάνας) ότι την κακομαθαίνω που την έχω όλη μέρα αγκαλιά και να την αφήσω να κλαίει... ευτυχώς η παιδίατρος που βρήκα τυχαία αποδείχτηκε πολύ καλή και λογική και μου εξηγούσε κάποια πράγματα και επέμενε ότι επουδενί δεν θα την αφήσω να κλαίει... κάποια μέρα όμως δεν είχε ησυχάσει καθόλου και μου είχαν σπάσει κι εμένα τα νεύρα, μου έκανε κι ο σύζυγος υπερατλαντικό κήρυγμα να δοκιμάσω να την αφήσω να κλαίει, έκανα την καρδιά μου πέτρα και την άφησα... σε δέκα λεπτά με ξαναπήρε ο καλός μου για άσχετο λόγο και όταν την άκουσε πώς ούρλιαζε μου λέει "σε παρακαλώ πάρτην αγκαλιά και μην με ξανακούσεις άμα πω βλακείες" ;) δικαίωση

η αλήθεια είναι όμως ότι είχα μια ανησυχία μήπως η αδυναμία μου της κάνει κακό, αλλά βλέπω τελικά ότι πολλές τα περνάμε και ότι αυτό που κάνω είναι το ενδεδειγμένο, οπότε πραγματικά ηρέμησα πολύ... τώρα οι μόνες φορές που την αφήνω να κλαίει είναι όταν κάνω κανένα γρήγορο ντους (με τηνψυχή στο στόμα!) ή όταν πρέπει να φάω, την έχω όμως δίπλα μου στο πορτ-μπεμπέ και της μιλάω και τη χαϊδεύω, αν και η μαντάμα δεν καταλαβαίνει από τέτοια και συνεχίζει να ωρύεται :unsure::unsure:

σόρρυ για το μακροσκελές, αλλά όπως σας είπα είμαι κι όλη μέρα μόνη και κάπου πρέπει να τα πω! :)

Δημοσίευση

Αφροδίτη τέλεια!!!! Είμαι τόσο πωρωμένη, μέχρι και στο providence έχω πάει!

kinkajoujou τελικά όλες τα ίδια περνάμε κι αυτό είναι μια παρηγοριά, οτί αυτό που συμβαίνει είναι φυσιολογικότατο και φυσικότατο και ας προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε!!! Και σε καμιά περίπτωση να μην αφήνουμε το μωράκι να σπαράζει, εντάξει για ένα μπάνιο ή ένα φαγητό, λλά όχι συστηματικά και όχι για να χωρέσει σε κάποιο timetable!

Άλλωστε άλλο το μωράκι, κι άλλο το 2χρονο - 3χρονο που κλαίει για να περάσει ντε και καλά το δικό του! Εκεί θέλει όρια κι ας κλάψει. Αλλά ένα βρεφάκι έχει ανάγκη από αφάλεια κι αγάπη, δεν είναι τέρας που πάει να μας εκμεταλλευτεί!!

Δημοσίευση

Είναι μια παρηγοριά που είμαστε πολλές !!!!

Εγώ ρώρα τελευταία χάνω τα αυγά και τα πασχάλια με τους μαραθλωνιους θηλασμούς.Δεν θυμάμαι πότε θήλασα από το ένα στήθος πότε από το άλλο και για πόσο, και από που να βάλω το μικρό.Σηκώνομαι από τον καναπέ ,όποτε θελήσει ο μικρός να κοιμηθεί για λίγα λεπτά, και νομίζω οτι ο καναπές παραμένει κολλημένος στον πωπό μου!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα

ακριβώς τα ίδια κάνει και ο μπέμπης μου, θέλει στήθος ανά μισάωρο ή ώρα το πολύ...

Η γιατρίνα μου είπε 10 λεπτά από το ένα στήθος και 10 λεπτά από το άλλο κάθε 2 ώρες. Φυσικά και δεν μπορώ να βάλω τέτοιο πρόγραμμα, προσπάθησα και να βγάζω το γάλα να δω πόσο είναι και μήπως δεν έχω αρκετό γάλα και γι' αυτό θέλει συνέχεια και έχει εκνευρισμό.

Τώρα τελευταία κάνει και εμετούς "ρουκέτες" και μας έχουν αναστατώσει πάρα πολύ, του δίνω και λίγο συμπλήρωμα κάποιες φορές, γενικά πολύ μπερδεμένη κατάσταση... Του δίνω και λίγο τσαγάκι μετά τον εμετό, να συνέλθει το στομαχάκι του... Δεν ξέρω αν κάνω βλακείες, έτσι όμως μου λέει το ένστικτό μου, και δεν ακολουθώ τις συμβουλές της γιατρίνας.

Μέχρι που μου περνάει από το μυαλό να παραιτηθώ απο το θηλασμό, αλλά θέλω να κάνω ότι καλύτερο γίνεται για το μωράκι μου, δε θέλω να το ταλαιπωρώ... Εγώ έχω υπομονή, μήπως όμως έτσι χαλάσω το στομαχάκι του με τις δοκιμές; Πείτε καμιά συμβουλή, νομίζω οτι δεν ξέρω τι μου γίνεται...

Δημοσίευση

Κορίτσια ενώ είχε βελτιωθεί λίγο η κατάσταση, σήμερα έχει κάνει τουλάχιστον 8 ρουκέτες. Ενώ έχω κόψει τα αγελαδινά γαλακτοκομικά, χθες έφαγα μοτσαρέλα (από βουβάλι όμως είναι), μπορεί να φταίει αυτό;

Δοκίμασα και το swing της medela. Χθες το βράδυ έβγαλα 120 ml με πολύ κόπο, μέσα σε 1,5 ώρα, και σήμερα to μεσημέρι μέσα σε 1 ώρα ούτε 50 ml. Παρεπιπτόντως η μικρή θ'ηλασε, έκανε ένα μισάωρο διάλειμμα, μετά καταβρόχθισε τα 120 ml, αν και την ενοχλούσε το μπιμπερό, και μετά ήθελε κι άλλο!!! Όπως καταλαβαίνετε πρέπει να κάνω μια τράπεζα για όταν ξεκινήσω δουλειά. Με αυτούς τους ρυθμούς δεν πρόκειται να με καλύψει το θήλαστρο. Τι να κάνω;;; Να ξαναδοκιμάσω μπας και βελτιωθεί ή να νοικιάσω το νοσοκομειακό;

Μιράντα, από τα λίγα που ξέρω και όσο έχω διαβάσει μέχρι τώρα:

1. Σε κάθε θηλασμό να δίνεις το ένα στήθος, και στον επόμενο να αλλάζεις μαστό.

2. Τα βρεφάκια δεν έχουν πρόγραμμα. Όταν θελήσει να φάει θα φάει, χωρίς ρολόι, ό,τι κι αν λένε οι παιδίατροι. Το σημαντικό είναι αν βάζει βάρος, κι όχι κάθε πότε τρώει.

3. Το να βγάζεις το γάλα σου δεν είναι ενδεικτικό. Μπορεί να μην βγάζεις σταγόνα γάλα, κι όμως να έχεις και το μωράκι σου να το πίνει κατά το θηλασμό.

4. Αν διάβασες το θέμα από την αρχή, και μένα κάνει εμετούς, διάβασε τις απαντήσεις των κοριτσιών. Εν ολίγοις παίζει να έχει γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (ΓΟΠ), αν βάζει όμως κανονικά βάρος δεν μας νιάζει ούτε χρειάζονται εξετάσεις. Επίσης μπορεί να τον πειράζουν τα γαλακτοκομικά, ίσως να χρειαστεί να τα βγάλεις από τη διατροφή σου να δεις αν υπάρχει βελτίωση στην παλινδρόμηση.

5. Με το συμπλήρωμα πιθανόν να υπονομεύσεις την παραγωγή σου.

6. Μην τα παρατήσεις, διάβασε εδώ και τις δικές μας εμπειρίες, ενημερώσου για τον αποκλειστικό μητρικό θηλασμό, και θα δεις ότι τα περισσότερα από τα πράγματα που σε αγχώνουν είναι φυσιολογικά και τα περνάμε πολλές και σιγα σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις το θηλασμό. Η γνώση είναι δύναμη και το μοίρασμα κουράγιο!!!

Εγώ που πειραματίζομαι τώρα με το θήλαστρο για να είμαι έτοιμη το Σεπτέμβρη ξενέρωσα τόσο πολύ που ήταν ένα μηχάνημα στο στήθος μου και όχι το μωράκι μου και επίσης μου φάνηκε κρύο να της δίνω γάλα από το μπιμπερό...

Κορίτσια αν έχω πει καμιά μπαρούφα, διορθώστε με!!!

Δημοσίευση

Μιραντα διαβασε αυτα που σου γραφει η Kadath . Τσαι το μωρο δεν χρειαζεται για να στρωσει το στομαχάκι του . Το συμπλήρωμα πιθανον του πεφτει βαρύ και επιδεινωνει την κατάσταση με τους εμμετους .

Μην μπαινεις στο τριπακι να μετρας το γαλα σου . ΚΑνενα θηλαστρο δεν μπορει να σου δειξει ποσο γαλα εχεις !

Kadath για ποιο λογο εδωσες στη μικρη να πιει απο το μπουκάλι ? Στη ΓΟΠ ή εστω στην ελαφρα παλλινδρομηση , συστηνονται μικρά και πολλα γευματα.

Για να μπορεσεις να ανταποκριθεις σε ενα θηλαστρο πρεπει να αντλησεις τουλάχιστον 10 φορες . Καλυτερα να αποφευγεις τις βραδινες αντλήσεις , νωρις το πρωί ειναι καλυτερη ωρα .

Δημοσίευση

Lala μου της έδωσα από το μπουκάλι για 2 λόγους.

1. να δω αν θα χορτάσει με αυτή την ποσότητα

2. να δω αν πίνει από το μπιμπερό ή το απορρίπτει

Σε ένα μήνα θα αρχίσω part time δουλειά και θέλω να ξέρω πόσο γάλα πρέπει να της αφήνω κάθε μέρα, θα λείπω συνολικά 6 ώρες από το σπίτι. και δεν θέλω τελευταία στιγμή να αγχωθώ ή να μην είμαι προετοιμασμένη και να κλαίει το μωρό μου μέχρι να γυρίσω.

Πώς να το χειριστώ αυτό;

Δημοσίευση

Πρεπει να ξερεις οτι με το μπουκαλι τα μωρα συνήθως πινουν μεγαλυτερη ποσοτητα απο αυτη που θελουν . Δεν κουράζονται , πεφτει ευκολα στο στοματακι τους και στο στομαχάκι τους .

Αυτο ομως για τα μωρα που εχουν ΓΟΠ ειναι οτι χειροτερο . Πρεπει να γινονται μικρά γευματα με διαστηματα για ρεψιμο κλπ .

Κανονικά δεν δινει η μητερα ποτε μπιμπερον γιατι τις περισσοτερες φορες τα μωρα δεν το δεχονται . Δεν αποριπτουν το μπουκάλι (τα ιδια νιωθουν απορριψη ) αλλα απλα δεν καταλαβαινουν γιατι η μαμα τους στερει το στηθος και τους χωνει αυτο το πλαστικό στο στομα .

Το μπουκαλι το δινει ο μπαμπας ή οποιος κρατα το μωρο , ενω η μητερα πρεπει να βρισκεται εκτος σπιτιου . Δυο εβδομαδες πριν ξεκινησεις τη δουλεια μπορεις να κανεις "τεστ απουσιας" δεν χρειαζεται ενα μηνα πριν το μωρο να πινει απο μπουκάλι .

Σ΄αυτες τις προβες , θα καταλαβεις ποσο γαλα χρειαζεται το μωρο (θα ξεκινησεις απο τωρα τραπεζα ) και θα βγαζεις τα αναλογα γευματα . Αφηνουμε καλυτερα μικρα και πολλα γευματα ωστε να μην παει χαμενο .

Δημοσίευση

Μμμμμέχεις δίκιο, εδώ εγώ ένιωσα άσχημα που της έδινα με το μπουκάλι, πόσο μάλλον το μικράκι μου.

Ένα μικρό γεύμα πόσα ml να είναι δηλαδή; Τα 50 είναι καλά;

Και μια ερώτηση ακόμα. Δεδομένου ότι θα λείψουμε για 15 μέρες τον Αύγουστο (γι αυτό και αγχώθηκα και είπα να δοκιμάσω από τώρα), οπότε δεν θα μπορώ να κάνω τράπεζα, πόσες αντλήσεις να κάνω την ημέρα; Και κάθε πότε σε σχέση με το θηλασμό; και να δω και τι ποσότητα θα βγάζω τελικά με το θήλαστρο.

Με το θήλαστρο τραβώ και από τα δύο στήθη; Υπάρχει μάξιμουν ώρα για την αντληση;

Δημοσίευση

Kadath έγραψε:

Αχ χαλαρώνω με το ένα, αγχώνομαι με κάτι καινούριο! Αυτό είναι η μητρότητα ή εγώ είμαι πολύ νευρωτική;

χαχαχαχαχα, πόσο γελασα!!!

Έτσι ακριβώς είναι γλυκειά μου!!!

Εμένα στις αρχές, ΔΕΝ με ξενυχτουσε το μωρό μου

που κοιμόταν τις νύχτες, (τι ωραίες εποχές!)

κ ξενυχτουσα στο net ψάχνοντας κ «πρηζοντας»

τις υπόλοιπες ...έμπειρες!

Ειδικά την LaLa, aaaaaax!

Υπομονή!

Σε λίγο καιρό θα ...συμβουλεύεις εσύ

τα mammy-lo-κοριτσα!

Μιράντα

να σου ζήσει το μικρούλι σου!

Υπομονή κ σε σένα εύχομαι...

Συμφωνω να μην δίνεις τσάγια, σκόνες κ τέτοια

κ επίσης μην κρατάς ρολόι στο παιδί!

Όόόσο θέλει θα θηλάσει κ σε λίγο καιρό

θα στρώσει κ το δικό σας πρόγραμμα...

Μην απελπίζεσαι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...