Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα και πάλι από μένα!!!!

Λοιπόν όπως γνωρίζετε οι περισσότερες κοπελίτσες, τον προηγούμενο μήνα είχαμε με τον Θοδωρή κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες για μπεμπάκι!

Μετά από 3 μέρες καθυστέρησης, μου ήρθε η ρουφιάνα και με πέθανε στον πόνο!

Λοιπόν, πέρα από το ότι ήταν η χειρότερη περίοδος που έχω περάσει τα τελευταία 10 χρόνια,με ζαλάδες, τάση για εμετό, φοβερό πόνος στις ωοθήκες, τραβήγματα, τσουξήματα κλπ συνέβη κάτι το οποίο δεν μου έχει ξανασυμβεί!

Μόλις έφυγε η ακατανόμαστη, μετά από 2-3 μέρες το κάναμε με τον Θοδωρή και μόλις τελειώσαμε και πήγα να πλυθώ(συγνώμη για τις λεπτομέρειες αλλά πρέπει να σας πω όλο το ιστορικό μπας και βρω μια λύση :blink: :silly: )

Βγήκε μια κατακόκκινη βλέννα( και πάλι συγνώμη! :blush: ) αλλά μαζί με ρευστό αίμα!

Τι μπορεί να ήταν αυτό;Δεν πιστεύω να ήμουν έγκυος με περίοδο και αυτό να ήταν σημάδι τίποτα αποβολής;...Ή μήπως μπορούσε να ήταν και αυτό;

Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω για να μάθω κάτι παραπάνω;

Σε γυναικολόγο δεν έχω πάει ακόμα γιατί ο δικός έχει πεθάνει και δεν έχω εμπιστοσύνη σε κάποιον άλλον!Τι πρέπει να κάνω και ποια η γνώμη επίτου θέματος;;; :blink::blink::blink:

Δημοσίευση

σε ευχαριστώ τετουλίνα μου!Μακάρι να ήταν κάτι τέτοιο!!!

Όσο για γυναικολόγο έχω κάποια υπ΄όψην μου από το νοσοκομείο "Αλεξάνδρας"

γιατί εκεί θα ήθελα να γεννήσω όταν έρθει η ώρα η καλή!Έχω ακούσει μεν ότι είναι πολύ καλή αλλά ξέρεις τώρα...ο γυναικολόγος που είχα ήταν εκείνος που ξεγέννησε την μάνα μου σε εμένα, και όπως και να έχει η εμπιστοσύνη που του είχα ήταν φοβερή!!!

Πρέπει όμως να πάω σύντομα!!!

Ευχαριστώ και πάλι!!!!!!

Δημοσίευση

Δεν αποκλείεται όντως να ήτανε τα τελειώματα....... κι εμένα μου έχει τύχει ουκ ολίγες φορές.........

Για να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο όμως...... μίλησε κάποια στιγμή σε γιατρό.... που ούτως ή άλλως πρέπει να έχεις, δε νομίζεις?????

;););););););)

Δημοσίευση

ΦΙΛΕΝΑΔΑ Κ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Κ 5ΗΜΕΡΩΝ Κ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΑΦΗ.ΑΛΛΑ ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΠΗΓΕΝΕ.Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΕ!!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Η κοπελα πηγε συστημενη σε εναν πολυ καλο γιατρο (υποτιθεται) στο Αλεξανδρας προκειμενου να αποφυγει αναιτια καισαρικη. Τελικα οταν εφτανε στις 40βδομαδες της ειπε οτι θα πρεπει πλεον να μπει για προκληση αλλα της ειπε οτι θα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να καταφερει να γεννησει φυσιολογικα γιατι ειναι μικροκαμωμενη με στενη λεκανη και το μωρο μεγαλο 🥴🫠 κι οτι αυτος της συστηνει να μπει εξαρχης για καισαρικη προγραμματισμενα. Ε τι να κανει η κοπελα , πρωτο της παιδι, ανενημερωτη, τον ακουσε . Το μωρο τελικα 2780… Δηλαδη οκ δεν το λες και ελεφαντακι… Δυστυχως το νοσοκομειο ηταν υποστελεχωμενο, μαια εβρισκε με το κυαλι, σε αθλια κατασταση τα δωματια και με σοβαρες ελλειψεις εξοπλισμου, τα μονοκλινα κλεισμενα της ειπαν και στα αλλα δωματια πληθος ρομα που καποιοι δυστυχως δεν τηρουσαν τους κανονισμους οσον αφορα και τους συνοδους και την υγιεινη, πολλες φασαριες, φωνες κλπ.  Σου τα λεω σε πολυ γενικες γραμμες.
    • Τον αντρα σου δεν μπορουσες να τον εχεις ; 
    • 🤷 Αυτό μας είπαν, αυτό σου λέω.. δεν έχω ιδέα κατά τα άλλα, δεν έχουμε στη ζωή μας γονείς για να με απασχολήσει περισσότερο.. εμπειρικά αν με ρωτάς, μακάρι να ζούσε η πεθερά μου, θα προτιμούσα να την έχω μαζί μου το βράδυ παρά να είμαι μόνη μου.. ήταν πολύ δύσκολο από κ.τ τουλάχιστον να είσαι μόνη σου χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια..  
    • Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τις πληροφορίες 😊 @Ngsofia μου μη ψάχνεις για σύμπτωματα δεν είχα τπτ σε καμία από τις 2 ετ κ ήταν θετικές άσχετα με την εξέλιξη. Το μόνο που είχα αλλά δεν ξέρω αν είναι σημάδι ήταν εξάψεις κάνα 2 βραδιά αλλά κ αυτό δεν ξέρω αν έτυχε!!! 😉 Με το καλό να κάνεις χοριακη, λίγες μέρες έμειναν 🥰 Εμείς δεν κάνουμε κάτι προς το παρόν κ δεν ξέρω πότε θα νιώσω έτοιμη ξανά απλά ψάχνω λίγο τι άλλο μπορεί να φταίει 
    • Μπορείς να μας γράψεις την εμπειρία της φίλης σου; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...