Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Γραφω εγω εδω ???

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια! Δεν το πιστευω οτι γραφω εγω εδω! Ειμαι λιγο επιφυλακτικη ακομα βεβαια αλλα ειπα να το μοιραστω μαζι σας και ελπιζω σιγα σιγα να το συνειδητοποιησω! Μετα απο μια νυχτα και μια μερα ολο αναγουλες και εμετους και φυσικα με τρεις μερες καθυστερηση εκανα το τεστ και βγηκε θετικο! Πηγα στο γιατρο - αν και ηταν πολυ νωρις, πηγα ομως γιατι δεν αντεχα αλλο με τις αναγουλες - μου εδωσε κατι αντιεμετικα αλλα στον υπερηχο δε μπορεσαμε να δουμε κατι, μονο μια αχνη κουκκιδουλα που την ερμηνευσε σε πιθανη εγκυμοσυνη. Ακομα δεν εχουν συμπληρωθει καν 4 βδομαδες ειπε, γιαυτο. Η καθυστερηση συνεχιζεται, εκανα αλλο ενα τεστ και βγηκε παλι θετικο, απο τις αναγουλες ηρεμησα αρκετα και ευχομαι σε 10 μερες που θα με ξαναδει να δουμε κατι για να μπορεσω να χαρω!

Ευχομαι σε ολες ο,τι καλυτερο και σας ευχαριστω για ολα!!!

Δημοσίευση

Νουτελα...... τα κατάφερες!!!!!!!!!!!

Ναι ειναι λίγο νωρίς να το δεί ο γιατρός αλλά παιρνάει γρηγορα ο καιρός!!

Σου ευχομαι ολα να πάνε οπως τα θελήσεις και ακόμα καλύτερα;)

Με το καλο μια εννιαμινη εγκυμοσύνη γλυκιά μου!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κοπέλα μου..¨οτι καλύτερο σου ευχομαι! Γιατί δεν κάνεις μια χοριακή να ηρεμήσεις??Αν και είμαι σίγουρη πως θα πάνε όλα μια χαρά..Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και υγιαέστατο μωράκι..Περιμένουμε νέα σου..και κουράγιο για τα συμπτώματα!

Δημοσίευση

Ioannitsa mou egw sou ta elega alla den me pisteves..Eides pou eisai egkios kipraiopoula mou? :woohoo: :woohoo:

Sou euxomai mia teleiomini egkimosini..Na mou prosexeis!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

νουτελλα πήγαινε να κανεις μια χωριακή για να βεβαιωθείς κοριτσάκι μου... ;) και ελπίζω να ναι ένας μεγάλος αριθμός!!!!!!!!!! και ένα υγιέστατο σπορακι στην κοιλίτσα σου... :) :) με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη... :)

Δημοσίευση

Να ευχηθώ κι εγω μια τελεια εγκυμοσυνη και ολα θα πανε καλα!!!!!Φυσα μαςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!χιχι

Δημοσίευση

καλε επιτελους το βρηκα το ποστ!!!ουφ!!!

Με μπερδεψε ο τιτλος!

με το καλο νουτελακι...με πολλα νουτελακια και πραλινακια ευχομαι!!!

:laugh:

καλη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι!!!! (2 ή 3 οσα προκυψουν τελος παντων) :kiss:

Δημοσίευση

Nuttela ευχομαι οοοολα να πανε τελεια και σε 10 μερουλες να δεις ενα ωραιο νινι!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Άντε να ξεκολάμε!!!!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Μια υπέροχη εγκυμοσύνη και με ένα

γερό μωράκι...ή και μωράκια...γιατί όχι??

Δημοσίευση

πολυ ωραια νεα ευχομαι ολα να πανε καλα και συντομα ο γιατρος να σου πει οτι θα γινεις μια μανουλαααααααααααααααααααα :laugh:

Δημοσίευση

με το καλο κοπελα μου!!!!!!!!!ολα να σου πανε τελεια και να εχεις μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!αντε να περνουμε σιγα σιγα κι εμεις σειρα!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Mπραβο ρε Νουτελακι :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τα καταφερες!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλα συγχρητηρια!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!!!!!!Ολα καλα να σου πανε και αφου ηρεμησες και απο τις αναγουλες....Ειναι οντως νωρις να το δεις αλλα αμα θελεις να το σιγουρεψεις κανε μια χοριακη.Μπραβο και παλι μπραβο....

Δημοσίευση

ΑΝΤΕ??? τι καλαααα!!!!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ Κ ΜΙΑ ΟΜΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ !

ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

ευχομαι μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!ολα να πανε υπεροχα!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Thanks girlssssssss! Σας ευχαριστω ολες μεσα απο την καρδια μου!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια κοριτσακι :) Χαλαρωσε και ολα θα πανε καλα :P Υπομονη 10 μερουλες ειναι αυτες, προσεχε τον εαυτο σου και θα ξαναδεις το σπορακι σου....Φιλακια πολλα :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο βρε Nutellaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το πολύ ωραίο nick-nameaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να προσέχεις καλή μου!!!!!!!!!!!!!!

Θερμά συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έλα λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άλλος??????????????????

Καλά μη βαράτε......................

Άλλη?????

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστωωωωωωωωωω!!!

Bibibo μου αυτο προσπαθω να κανω, υπομονη! Να ξεφευγει το μυαλο μου να περασουν οι μερες να δουμε τι θα δουμε στον υπερηχο!

Lora-ex Boubou1305 φιλεναδιτσα μου να σαι καλα! Περιμενω να μπεις στο κλαμπ!!!

PIPITSAZOUZOUNA μου και συ! Χαλαρα και μεχρι το Σεπτεμβριο το βλεπω να φυτρωνει το σπορακι !

Δημοσίευση

Συγχαρητηριααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Κι ομως γραφεις εσυ εδω και μας λες οτι εισαι εγκυος..!!!!!!!!!!!

Συνειδητοποιησε το και προσεχε την κουκιδιτσα σου!!!!!!!!!!!!

Με το καλο κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.