Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το ξερω πως εχουμε ηδη αρκετες πετυχημενες συνταγες για μιλφειγ αλλα σας γραφω και τη δικη μου εκδοχη η οποια ειναι παρα πολυ απλη αλλα πολυ πετυχημενη σαν μια πιο γρηγορη λυση.

Υλικα:

2,5 πακετα σφολιατινια απο το σ/μ

2 κρεμες στιγμης γιωτης (ειτε αυτες που γραφουν κρεμα ζαχαροπλαστικης ειτε αυτες που γραφουν για μιλφειγ)

6 φλυτζανια φρεσκο γαλα

1 κρεμα γαλακτος με 35% λιπαρα για να χτυπησουμε σαντιγυ

λιγη αχνη για τη σαντιγυ και για το πασπαλισμα

Εκτελεση:

τοποθετουμε μια στρωση σφολιατινια στο πυρεξ μας.

χτυπαμε με το συρμα μας ή το μιξερ το περιεχομενο των φακελων με την κρεμα με το γαλα μας και απλωνουμε μια στρωση κρεμα.

αλλη μια σειρα σφολιατινια και μετα ξανα κρεμα.

χτυπαμε στην κρεμα γαλακτος σε σαντιγυ με λιγη αχνη και απλωνουμε μια λεπτη στρωση πανω απο την κρεμα.

τριβουμε λιγα απο τα σφολιατινια που μας εχουν περισσεψει με το χερι μας και πασπαλιζουμε την επιφανεια.

αν θελουμε πασπαλιζουμε και με αχνη ζαχαρη.

βαζουμε το γλυκο στο ψυγειο.

Καλη επιτυχια!

Δημοσίευση

Το ξερω πως εχουμε ηδη αρκετες πετυχημενες συνταγες για μιλφειγ αλλα σας γραφω και τη δικη μου εκδοχη η οποια ειναι παρα πολυ απλη αλλα πολυ πετυχημενη σαν μια πιο γρηγορη λυση.

Υλικα:

2,5 πακετα σφολιατινια απο το σ/μ

2 κρεμες στιγμης γιωτης (ειτε αυτες που γραφουν κρεμα ζαχαροπλαστικης ειτε αυτες που γραφουν για μιλφειγ)

6 φλυτζανια φρεσκο γαλα

1 κρεμα γαλακτος με 35% λιπαρα για να χτυπησουμε σαντιγυ

λιγη αχνη για τη σαντιγυ και για το πασπαλισμα

Εκτελεση:

τοποθετουμε μια στρωση σφολιατινια στο πυρεξ μας.

χτυπαμε με το συρμα μας ή το μιξερ το περιεχομενο των φακελων με την κρεμα με το γαλα μας και απλωνουμε μια στρωση κρεμα.

αλλη μια σειρα σφολιατινια και μετα ξανα κρεμα.

χτυπαμε στην κρεμα γαλακτος σε σαντιγυ με λιγη αχνη και απλωνουμε μια λεπτη στρωση πανω απο την κρεμα.

τριβουμε λιγα απο τα σφολιατινια που μας εχουν περισσεψει με το χερι μας και πασπαλιζουμε την επιφανεια.

αν θελουμε πασπαλιζουμε και με αχνη ζαχαρη.

βαζουμε το γλυκο στο ψυγειο.

Καλη επιτυχια!

Δημοσίευση

Το ξερω πως εχουμε ηδη αρκετες πετυχημενες συνταγες για μιλφειγ αλλα σας γραφω και τη δικη μου εκδοχη η οποια ειναι παρα πολυ απλη αλλα πολυ πετυχημενη σαν μια πιο γρηγορη λυση.

Υλικα:

2,5 πακετα σφολιατινια απο το σ/μ

2 κρεμες στιγμης γιωτης (ειτε αυτες που γραφουν κρεμα ζαχαροπλαστικης ειτε αυτες που γραφουν για μιλφειγ)

6 φλυτζανια φρεσκο γαλα

1 κρεμα γαλακτος με 35% λιπαρα για να χτυπησουμε σαντιγυ

λιγη αχνη για τη σαντιγυ και για το πασπαλισμα

Εκτελεση:

τοποθετουμε μια στρωση σφολιατινια στο πυρεξ μας.

χτυπαμε με το συρμα μας ή το μιξερ το περιεχομενο των φακελων με την κρεμα με το γαλα μας και απλωνουμε μια στρωση κρεμα.

αλλη μια σειρα σφολιατινια και μετα ξανα κρεμα.

χτυπαμε στην κρεμα γαλακτος σε σαντιγυ με λιγη αχνη και απλωνουμε μια λεπτη στρωση πανω απο την κρεμα.

τριβουμε λιγα απο τα σφολιατινια που μας εχουν περισσεψει με το χερι μας και πασπαλιζουμε την επιφανεια.

αν θελουμε πασπαλιζουμε και με αχνη ζαχαρη.

βαζουμε το γλυκο στο ψυγειο.

Καλη επιτυχια!

Δημοσίευση

ΜΙΛΦΕΪΓ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ –ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ

ΥΛΙΚΑ

2 πακέτα μπισκότα γαλλικά, σφολιατίνες

3 κρέμες άνθος αραβοσίτου στιγμής Γιώτης με γεύση βανίλια

1 Garni Γιώτης σαντιγί

1.300 γραμμάρια γάλα

2 κουταλιές μεγάλες ζάχαρη

1 μεγάλη κουταλιά κονιάκ

1 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη

15 φράουλες κομμένες σε κομματάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις φράουλες, τους βάζουμε τη ζάχαρη και τις κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια.

Στρώνουμε σε ένα ταψάκι μικρό τις σφολιατίνες από το ένα πακέτο, τις οποίες τις βουτάμε στιγμιαία σε λίγο γάλα και κονιάκ.

Στην συνέχεια χτυπάμε τις κρέμες στιγμής γιώτης με 800 γραμμάρια γάλα και μέσα στην κρέμα βάζουμε τις φράουλες σε πολύ μικρά κομματάκια.

Βάζουμε πάνω στην στρώση με τις σφολιατίνες την περισσότερη κρέμα.

Πάνω από την πρώτη στρώση κρέμας, βάζουμε λίγες ακόμη σφολιατίνες κομμένες στην μέση και από πάνω πάλι την υπόλοιπη κρέμα με τις φράουλες.

Χτυπάμε την σαντιγί Garni με 400 γραμμάρια γάλα και την βάζουμε πάνω από την κρέμα στιγμής με τις φράουλες.

Από πάνω τέλος τρίβουμε με το χέρι 10 περίπου σφολιατίνες και τέλος με ένα σουρωτηράκι πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια του γλυκού με άχνη ζάχαρη.

Το γλυκό είναι έτοιμο αφού μείνει τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.

Καλή επιτυχία

Δημοσίευση

ΜΙΛΦΕΪΓ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ –ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ

ΥΛΙΚΑ

2 πακέτα μπισκότα γαλλικά, σφολιατίνες

3 κρέμες άνθος αραβοσίτου στιγμής Γιώτης με γεύση βανίλια

1 Garni Γιώτης σαντιγί

1.300 γραμμάρια γάλα

2 κουταλιές μεγάλες ζάχαρη

1 μεγάλη κουταλιά κονιάκ

1 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη

15 φράουλες κομμένες σε κομματάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις φράουλες, τους βάζουμε τη ζάχαρη και τις κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια.

Στρώνουμε σε ένα ταψάκι μικρό τις σφολιατίνες από το ένα πακέτο, τις οποίες τις βουτάμε στιγμιαία σε λίγο γάλα και κονιάκ.

Στην συνέχεια χτυπάμε τις κρέμες στιγμής γιώτης με 800 γραμμάρια γάλα και μέσα στην κρέμα βάζουμε τις φράουλες σε πολύ μικρά κομματάκια.

Βάζουμε πάνω στην στρώση με τις σφολιατίνες την περισσότερη κρέμα.

Πάνω από την πρώτη στρώση κρέμας, βάζουμε λίγες ακόμη σφολιατίνες κομμένες στην μέση και από πάνω πάλι την υπόλοιπη κρέμα με τις φράουλες.

Χτυπάμε την σαντιγί Garni με 400 γραμμάρια γάλα και την βάζουμε πάνω από την κρέμα στιγμής με τις φράουλες.

Από πάνω τέλος τρίβουμε με το χέρι 10 περίπου σφολιατίνες και τέλος με ένα σουρωτηράκι πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια του γλυκού με άχνη ζάχαρη.

Το γλυκό είναι έτοιμο αφού μείνει τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.

Καλή επιτυχία

Δημοσίευση

ΜΙΛΦΕΪΓ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ –ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ

ΥΛΙΚΑ

2 πακέτα μπισκότα γαλλικά, σφολιατίνες

3 κρέμες άνθος αραβοσίτου στιγμής Γιώτης με γεύση βανίλια

1 Garni Γιώτης σαντιγί

1.300 γραμμάρια γάλα

2 κουταλιές μεγάλες ζάχαρη

1 μεγάλη κουταλιά κονιάκ

1 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη

15 φράουλες κομμένες σε κομματάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις φράουλες, τους βάζουμε τη ζάχαρη και τις κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια.

Στρώνουμε σε ένα ταψάκι μικρό τις σφολιατίνες από το ένα πακέτο, τις οποίες τις βουτάμε στιγμιαία σε λίγο γάλα και κονιάκ.

Στην συνέχεια χτυπάμε τις κρέμες στιγμής γιώτης με 800 γραμμάρια γάλα και μέσα στην κρέμα βάζουμε τις φράουλες σε πολύ μικρά κομματάκια.

Βάζουμε πάνω στην στρώση με τις σφολιατίνες την περισσότερη κρέμα.

Πάνω από την πρώτη στρώση κρέμας, βάζουμε λίγες ακόμη σφολιατίνες κομμένες στην μέση και από πάνω πάλι την υπόλοιπη κρέμα με τις φράουλες.

Χτυπάμε την σαντιγί Garni με 400 γραμμάρια γάλα και την βάζουμε πάνω από την κρέμα στιγμής με τις φράουλες.

Από πάνω τέλος τρίβουμε με το χέρι 10 περίπου σφολιατίνες και τέλος με ένα σουρωτηράκι πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια του γλυκού με άχνη ζάχαρη.

Το γλυκό είναι έτοιμο αφού μείνει τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.

Καλή επιτυχία

Δημοσίευση

Σπιτικό Μιλφέιγ

Περιγραφή Το μιλφέιγ που σίγουρα θα σας αρέσει!!!

6 χορταστικά κομμάτια700ml γάλα

3 κουτιά σφολιατίνια

2 κούπες ζάχαρη άχνη

1 κουτί φυτική σαντιγύ

2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου στιγμής

Οδηγίες

Χτυπάμε με μίξερ σε ένα μπόλ τη φυτική σαντιγύ και την άχνη για 6 λεπτά και το βάζουμε στην κατάψυξη για 15-20 λεπτά.

Σ'ένα αλλο μπόλ χτυπάμε το άνθος αραβοσίτου στιγμής με το γάλα μέχρι να πίξει και το βάζουμε και αυτό στην κατάψυξη για 10 λεπτά.

Μόλις περάσει ο χρόνος βγάζουμε τα δύο μπόλ απο την κατάψυξη, ανακατεύουμε τα μίγματα και χτυπάμε με το μίξερ για 1 λεπτό.Η κρέμα μας είναι έτοιμη.

Σ'ένα μικρο ταψάκι τοποθετούμε τα σφολιατινια ένα ένα μέχρι να καλύψουμε το πάτο του ταψιού.

Επανω στα σφολιατίια απλώνουμε τη μισή κρέμα ομοιόμορφα βάζουμε άλλη μια στρώση σφολιατίνια και απλώνουμε και την υπόλοιπη κρέμα.

Τα σφολιατίνια που περισεύουν τα τρίβουμε και ρίχνουμε το τρίμμα πάνω στη κρέμα έτσι ώστε να σκεπάσουμε όλο το γλυκό και πασπαλίζουμε με λίγη άχνη απο επάνω.

Το αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο και είναι έτοιμο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να μπορείτε να το κόψετε κομμάτια εύκολα πρέπει το γλυκό να κάτσει αρκετά στο ψυγείο.Εγώ προσωπικά όμως δεν αντέχω να περιμένω και ας χαλάει και λίγο.μμμ!!!

Δημοσίευση

Σπιτικό Μιλφέιγ

Περιγραφή Το μιλφέιγ που σίγουρα θα σας αρέσει!!!

6 χορταστικά κομμάτια700ml γάλα

3 κουτιά σφολιατίνια

2 κούπες ζάχαρη άχνη

1 κουτί φυτική σαντιγύ

2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου στιγμής

Οδηγίες

Χτυπάμε με μίξερ σε ένα μπόλ τη φυτική σαντιγύ και την άχνη για 6 λεπτά και το βάζουμε στην κατάψυξη για 15-20 λεπτά.

Σ'ένα αλλο μπόλ χτυπάμε το άνθος αραβοσίτου στιγμής με το γάλα μέχρι να πίξει και το βάζουμε και αυτό στην κατάψυξη για 10 λεπτά.

Μόλις περάσει ο χρόνος βγάζουμε τα δύο μπόλ απο την κατάψυξη, ανακατεύουμε τα μίγματα και χτυπάμε με το μίξερ για 1 λεπτό.Η κρέμα μας είναι έτοιμη.

Σ'ένα μικρο ταψάκι τοποθετούμε τα σφολιατινια ένα ένα μέχρι να καλύψουμε το πάτο του ταψιού.

Επανω στα σφολιατίια απλώνουμε τη μισή κρέμα ομοιόμορφα βάζουμε άλλη μια στρώση σφολιατίνια και απλώνουμε και την υπόλοιπη κρέμα.

Τα σφολιατίνια που περισεύουν τα τρίβουμε και ρίχνουμε το τρίμμα πάνω στη κρέμα έτσι ώστε να σκεπάσουμε όλο το γλυκό και πασπαλίζουμε με λίγη άχνη απο επάνω.

Το αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο και είναι έτοιμο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να μπορείτε να το κόψετε κομμάτια εύκολα πρέπει το γλυκό να κάτσει αρκετά στο ψυγείο.Εγώ προσωπικά όμως δεν αντέχω να περιμένω και ας χαλάει και λίγο.μμμ!!!

Δημοσίευση

Σπιτικό Μιλφέιγ

Περιγραφή Το μιλφέιγ που σίγουρα θα σας αρέσει!!!

6 χορταστικά κομμάτια700ml γάλα

3 κουτιά σφολιατίνια

2 κούπες ζάχαρη άχνη

1 κουτί φυτική σαντιγύ

2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου στιγμής

Οδηγίες

Χτυπάμε με μίξερ σε ένα μπόλ τη φυτική σαντιγύ και την άχνη για 6 λεπτά και το βάζουμε στην κατάψυξη για 15-20 λεπτά.

Σ'ένα αλλο μπόλ χτυπάμε το άνθος αραβοσίτου στιγμής με το γάλα μέχρι να πίξει και το βάζουμε και αυτό στην κατάψυξη για 10 λεπτά.

Μόλις περάσει ο χρόνος βγάζουμε τα δύο μπόλ απο την κατάψυξη, ανακατεύουμε τα μίγματα και χτυπάμε με το μίξερ για 1 λεπτό.Η κρέμα μας είναι έτοιμη.

Σ'ένα μικρο ταψάκι τοποθετούμε τα σφολιατινια ένα ένα μέχρι να καλύψουμε το πάτο του ταψιού.

Επανω στα σφολιατίια απλώνουμε τη μισή κρέμα ομοιόμορφα βάζουμε άλλη μια στρώση σφολιατίνια και απλώνουμε και την υπόλοιπη κρέμα.

Τα σφολιατίνια που περισεύουν τα τρίβουμε και ρίχνουμε το τρίμμα πάνω στη κρέμα έτσι ώστε να σκεπάσουμε όλο το γλυκό και πασπαλίζουμε με λίγη άχνη απο επάνω.

Το αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο και είναι έτοιμο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να μπορείτε να το κόψετε κομμάτια εύκολα πρέπει το γλυκό να κάτσει αρκετά στο ψυγείο.Εγώ προσωπικά όμως δεν αντέχω να περιμένω και ας χαλάει και λίγο.μμμ!!!

Δημοσίευση

Εύκολο μιλφέιγ

Υλικά:

2 πακέτα σφολιατίνια

1 κουτί μόρφατ

2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου βανίλια στιγμής (χωρίς βράσιμο)

γάλα

ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:

Φτάχνουμε το άνθος αραβοσίτου με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες. Χτυπάμε το μόρφατ για 6 -7 λεπτά ώσπου να αφρατέψει και προσθέτουμε το άνθος μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Σ'ενα ταψί ορθογώνιο (περίπου 20 χ 25) βάζουμε μια στρώση σφολιατίνια, τη μισή κρέμα, άλλη μια στρώση σφολιατίνια και την υπόλοιπη κρέμα. Γαρνίρουμε το γλυκό μας με τριμμένα σφολιατίνια και ζάχαρη άχνη. Τέλος, βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει (3 ώρες περίπου).

Δημοσίευση

Εύκολο μιλφέιγ

Υλικά:

2 πακέτα σφολιατίνια

1 κουτί μόρφατ

2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου βανίλια στιγμής (χωρίς βράσιμο)

γάλα

ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:

Φτάχνουμε το άνθος αραβοσίτου με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες. Χτυπάμε το μόρφατ για 6 -7 λεπτά ώσπου να αφρατέψει και προσθέτουμε το άνθος μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Σ'ενα ταψί ορθογώνιο (περίπου 20 χ 25) βάζουμε μια στρώση σφολιατίνια, τη μισή κρέμα, άλλη μια στρώση σφολιατίνια και την υπόλοιπη κρέμα. Γαρνίρουμε το γλυκό μας με τριμμένα σφολιατίνια και ζάχαρη άχνη. Τέλος, βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει (3 ώρες περίπου).

Δημοσίευση

Εύκολο μιλφέιγ

Υλικά:

2 πακέτα σφολιατίνια

1 κουτί μόρφατ

2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου βανίλια στιγμής (χωρίς βράσιμο)

γάλα

ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:

Φτάχνουμε το άνθος αραβοσίτου με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες. Χτυπάμε το μόρφατ για 6 -7 λεπτά ώσπου να αφρατέψει και προσθέτουμε το άνθος μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Σ'ενα ταψί ορθογώνιο (περίπου 20 χ 25) βάζουμε μια στρώση σφολιατίνια, τη μισή κρέμα, άλλη μια στρώση σφολιατίνια και την υπόλοιπη κρέμα. Γαρνίρουμε το γλυκό μας με τριμμένα σφολιατίνια και ζάχαρη άχνη. Τέλος, βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει (3 ώρες περίπου).

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα @ΛΕΥΚΗμε το καλό το μωράκι σου..εγώ λαχάνιαζα έως πρόσφατα πολύ εύκολα αλλά μετά τις 14 εβδομάδες ελλατώθηκε αρκετά..δύσπνοιες δεν είχα..Τώρα σε ποια εβδομάδα είσαι; όσο για το τοκετό εύχομαι να επιλέξεις το ασφαλέστερο και ας μην είναι καμμιά φορά αυτό που είχαμε ονειρευτεί.. Επίσης @Rena92δεν το ήξερα καθόλου αυτό με τη Tsh  ωστόσο θα πάω συμπτωματικά αύριο να τη δώ όπως μου είπε ο ενδοκρινολόγος μου και γενικά θα τη παρακολουθώ ανά 2μηνο.. θα σας πω και εγώ αν έχει πέσει.. Ωστόσο, το λαχάνιασμα και η δύσπνοια αν δεν έχεις και κάποιο άλλο παράγοντα πχ άσθμα..λογικό δεν είναι να συμβαίνει στην εγκυμοσ΄ύνη με τις ορμόνες και το περισσότερο αίμα που στέλνεται στη μήτρα για να στηριχθεί η εγκυμοσύνη;
    • Με το καλό το μωράκι σου Λευκή!!! Πετάγομαι για να πω ότι εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες μου είχα τρομερό θέμα με λαχάνιασμα και δύσπνοιες στο πρώτο τρίμηνο. Επίσης, το είχα και μετά την βιοχημική μου και τελικά οφειλόταν στην χαμηλή Tsh μου που απορυθμίζεται σε περίπτωση εγκυμοσύνης. Εκεί καταλήξαμε με τον ενδοκρινολόγο, χωρίς να είναι κάτι σίγουρο βέβαια. Ωστόσο, στο δεύτερο τρίμηνο πάντα υποχωρεί και η Tsh ανεβαίνει χωρίς χάπι στην περίπτωση μου. Πάντως σίγουρα, δεν ήταν άγχος! 
    • @Rena92 @annie! @Elk Σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια!!! Δέχομαι την μπεμπεδοσκονη με ανοιχτές αγκάλες!!! Με το καλο και εσείς να πάρετε να μωρακια σας αγκαλια!!! @evaa__ Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!! Καλά αποτελέσματα να έχετε στις εξετάσεις σας και με το καλο να πάτε σε πρόκληση και να γίνει το θαυμα!!
    • Καλησπέρα κορίτσια!!! Εύχομαι να είστε όλες καλά.. @Ioanna6 εύχομαι να μην ξανά δεις αίμα.. σίγουρα είναι πολύ αγχωτικό!!! Από δω και πέρα όλα να κυλήσουν ομαλά και όμορφα 🙏🙏🙏 λοιπόν στα δικά μου νέα να σας πω πως βγήκαν και οι αιματολογικές της αυχενικής και τελικά θα πρέπει να παίρνω το Σαλοσπίρ σίγουρα μέχρι την β επιπέδου και μετά βλέπουμε. Μου είπε πως υπάρχει μια αιμάτωση στην δεξιά πλευρά της μήτρας και αυτό προμηνύει προεκλαμψία. Εχω αγχωθεί είναι η αλήθεια… επίσης, δεν ξέρω αν κάποια άλλη κοπέλα το έχει, έχω πολλές δύσπνοιες και λαχανιάζω πολύ εύκολα. Ο γιατρός μου επιμένει πως είναι λόγω στρες αλλά εγώ το έχω από την αρχή της εγκυμοσύνης και διάβασα στο ίντερνετ πως είναι σημάδι της προεκλαμψίας.. αν κάποια κοπέλα γνωρίζει κάτι για αυτά τα συμπτώματα…. επισης, ο γιατρός μου μου έκανε συζήτηση για τον τοκετό.. θεωρεί πως θα πρέπει να πάμε προγραμματισμένα αυτή τη φορά αφού υποστηρίζει πως ο τοκετός θα εξελιχθεί πιο γρήγορα. Εδώ να σας πω πως με το καλό θα γεννήσουμε πάλι στην Αθήνα.. ωστόσο μένουμε 4 ώρες μακριά και στην πρώτη γέννα έφυγα βράδυ για να πάω στο μαιευτήριο με πόνους.. επομένως εκεί το στηρίζει και στο ότι αυτή την φορά μπορεί να μην προλάβουμε… εμένα πάντως δεν μου αρέσει αυτή η ιδέα🤔
    • Αμάν! Ο δικός μου είναι 1,5. Να τον ξεκινήσω φροντιστήριο προετοιμασίας για το Νηπιαγωγείο από τώρα; 😂 Θα τρελαθουμε τελείως μου φαίνεται...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...