Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το ξερω πως εχουμε ηδη αρκετες πετυχημενες συνταγες για μιλφειγ αλλα σας γραφω και τη δικη μου εκδοχη η οποια ειναι παρα πολυ απλη αλλα πολυ πετυχημενη σαν μια πιο γρηγορη λυση.

Υλικα:

2,5 πακετα σφολιατινια απο το σ/μ

2 κρεμες στιγμης γιωτης (ειτε αυτες που γραφουν κρεμα ζαχαροπλαστικης ειτε αυτες που γραφουν για μιλφειγ)

6 φλυτζανια φρεσκο γαλα

1 κρεμα γαλακτος με 35% λιπαρα για να χτυπησουμε σαντιγυ

λιγη αχνη για τη σαντιγυ και για το πασπαλισμα

Εκτελεση:

τοποθετουμε μια στρωση σφολιατινια στο πυρεξ μας.

χτυπαμε με το συρμα μας ή το μιξερ το περιεχομενο των φακελων με την κρεμα με το γαλα μας και απλωνουμε μια στρωση κρεμα.

αλλη μια σειρα σφολιατινια και μετα ξανα κρεμα.

χτυπαμε στην κρεμα γαλακτος σε σαντιγυ με λιγη αχνη και απλωνουμε μια λεπτη στρωση πανω απο την κρεμα.

τριβουμε λιγα απο τα σφολιατινια που μας εχουν περισσεψει με το χερι μας και πασπαλιζουμε την επιφανεια.

αν θελουμε πασπαλιζουμε και με αχνη ζαχαρη.

βαζουμε το γλυκο στο ψυγειο.

Καλη επιτυχια!

Δημοσίευση

Το ξερω πως εχουμε ηδη αρκετες πετυχημενες συνταγες για μιλφειγ αλλα σας γραφω και τη δικη μου εκδοχη η οποια ειναι παρα πολυ απλη αλλα πολυ πετυχημενη σαν μια πιο γρηγορη λυση.

Υλικα:

2,5 πακετα σφολιατινια απο το σ/μ

2 κρεμες στιγμης γιωτης (ειτε αυτες που γραφουν κρεμα ζαχαροπλαστικης ειτε αυτες που γραφουν για μιλφειγ)

6 φλυτζανια φρεσκο γαλα

1 κρεμα γαλακτος με 35% λιπαρα για να χτυπησουμε σαντιγυ

λιγη αχνη για τη σαντιγυ και για το πασπαλισμα

Εκτελεση:

τοποθετουμε μια στρωση σφολιατινια στο πυρεξ μας.

χτυπαμε με το συρμα μας ή το μιξερ το περιεχομενο των φακελων με την κρεμα με το γαλα μας και απλωνουμε μια στρωση κρεμα.

αλλη μια σειρα σφολιατινια και μετα ξανα κρεμα.

χτυπαμε στην κρεμα γαλακτος σε σαντιγυ με λιγη αχνη και απλωνουμε μια λεπτη στρωση πανω απο την κρεμα.

τριβουμε λιγα απο τα σφολιατινια που μας εχουν περισσεψει με το χερι μας και πασπαλιζουμε την επιφανεια.

αν θελουμε πασπαλιζουμε και με αχνη ζαχαρη.

βαζουμε το γλυκο στο ψυγειο.

Καλη επιτυχια!

Δημοσίευση

Το ξερω πως εχουμε ηδη αρκετες πετυχημενες συνταγες για μιλφειγ αλλα σας γραφω και τη δικη μου εκδοχη η οποια ειναι παρα πολυ απλη αλλα πολυ πετυχημενη σαν μια πιο γρηγορη λυση.

Υλικα:

2,5 πακετα σφολιατινια απο το σ/μ

2 κρεμες στιγμης γιωτης (ειτε αυτες που γραφουν κρεμα ζαχαροπλαστικης ειτε αυτες που γραφουν για μιλφειγ)

6 φλυτζανια φρεσκο γαλα

1 κρεμα γαλακτος με 35% λιπαρα για να χτυπησουμε σαντιγυ

λιγη αχνη για τη σαντιγυ και για το πασπαλισμα

Εκτελεση:

τοποθετουμε μια στρωση σφολιατινια στο πυρεξ μας.

χτυπαμε με το συρμα μας ή το μιξερ το περιεχομενο των φακελων με την κρεμα με το γαλα μας και απλωνουμε μια στρωση κρεμα.

αλλη μια σειρα σφολιατινια και μετα ξανα κρεμα.

χτυπαμε στην κρεμα γαλακτος σε σαντιγυ με λιγη αχνη και απλωνουμε μια λεπτη στρωση πανω απο την κρεμα.

τριβουμε λιγα απο τα σφολιατινια που μας εχουν περισσεψει με το χερι μας και πασπαλιζουμε την επιφανεια.

αν θελουμε πασπαλιζουμε και με αχνη ζαχαρη.

βαζουμε το γλυκο στο ψυγειο.

Καλη επιτυχια!

Δημοσίευση

ΜΙΛΦΕΪΓ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ –ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ

ΥΛΙΚΑ

2 πακέτα μπισκότα γαλλικά, σφολιατίνες

3 κρέμες άνθος αραβοσίτου στιγμής Γιώτης με γεύση βανίλια

1 Garni Γιώτης σαντιγί

1.300 γραμμάρια γάλα

2 κουταλιές μεγάλες ζάχαρη

1 μεγάλη κουταλιά κονιάκ

1 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη

15 φράουλες κομμένες σε κομματάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις φράουλες, τους βάζουμε τη ζάχαρη και τις κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια.

Στρώνουμε σε ένα ταψάκι μικρό τις σφολιατίνες από το ένα πακέτο, τις οποίες τις βουτάμε στιγμιαία σε λίγο γάλα και κονιάκ.

Στην συνέχεια χτυπάμε τις κρέμες στιγμής γιώτης με 800 γραμμάρια γάλα και μέσα στην κρέμα βάζουμε τις φράουλες σε πολύ μικρά κομματάκια.

Βάζουμε πάνω στην στρώση με τις σφολιατίνες την περισσότερη κρέμα.

Πάνω από την πρώτη στρώση κρέμας, βάζουμε λίγες ακόμη σφολιατίνες κομμένες στην μέση και από πάνω πάλι την υπόλοιπη κρέμα με τις φράουλες.

Χτυπάμε την σαντιγί Garni με 400 γραμμάρια γάλα και την βάζουμε πάνω από την κρέμα στιγμής με τις φράουλες.

Από πάνω τέλος τρίβουμε με το χέρι 10 περίπου σφολιατίνες και τέλος με ένα σουρωτηράκι πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια του γλυκού με άχνη ζάχαρη.

Το γλυκό είναι έτοιμο αφού μείνει τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.

Καλή επιτυχία

Δημοσίευση

ΜΙΛΦΕΪΓ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ –ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ

ΥΛΙΚΑ

2 πακέτα μπισκότα γαλλικά, σφολιατίνες

3 κρέμες άνθος αραβοσίτου στιγμής Γιώτης με γεύση βανίλια

1 Garni Γιώτης σαντιγί

1.300 γραμμάρια γάλα

2 κουταλιές μεγάλες ζάχαρη

1 μεγάλη κουταλιά κονιάκ

1 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη

15 φράουλες κομμένες σε κομματάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις φράουλες, τους βάζουμε τη ζάχαρη και τις κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια.

Στρώνουμε σε ένα ταψάκι μικρό τις σφολιατίνες από το ένα πακέτο, τις οποίες τις βουτάμε στιγμιαία σε λίγο γάλα και κονιάκ.

Στην συνέχεια χτυπάμε τις κρέμες στιγμής γιώτης με 800 γραμμάρια γάλα και μέσα στην κρέμα βάζουμε τις φράουλες σε πολύ μικρά κομματάκια.

Βάζουμε πάνω στην στρώση με τις σφολιατίνες την περισσότερη κρέμα.

Πάνω από την πρώτη στρώση κρέμας, βάζουμε λίγες ακόμη σφολιατίνες κομμένες στην μέση και από πάνω πάλι την υπόλοιπη κρέμα με τις φράουλες.

Χτυπάμε την σαντιγί Garni με 400 γραμμάρια γάλα και την βάζουμε πάνω από την κρέμα στιγμής με τις φράουλες.

Από πάνω τέλος τρίβουμε με το χέρι 10 περίπου σφολιατίνες και τέλος με ένα σουρωτηράκι πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια του γλυκού με άχνη ζάχαρη.

Το γλυκό είναι έτοιμο αφού μείνει τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.

Καλή επιτυχία

Δημοσίευση

ΜΙΛΦΕΪΓ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ –ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ

ΥΛΙΚΑ

2 πακέτα μπισκότα γαλλικά, σφολιατίνες

3 κρέμες άνθος αραβοσίτου στιγμής Γιώτης με γεύση βανίλια

1 Garni Γιώτης σαντιγί

1.300 γραμμάρια γάλα

2 κουταλιές μεγάλες ζάχαρη

1 μεγάλη κουταλιά κονιάκ

1 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη

15 φράουλες κομμένες σε κομματάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις φράουλες, τους βάζουμε τη ζάχαρη και τις κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια.

Στρώνουμε σε ένα ταψάκι μικρό τις σφολιατίνες από το ένα πακέτο, τις οποίες τις βουτάμε στιγμιαία σε λίγο γάλα και κονιάκ.

Στην συνέχεια χτυπάμε τις κρέμες στιγμής γιώτης με 800 γραμμάρια γάλα και μέσα στην κρέμα βάζουμε τις φράουλες σε πολύ μικρά κομματάκια.

Βάζουμε πάνω στην στρώση με τις σφολιατίνες την περισσότερη κρέμα.

Πάνω από την πρώτη στρώση κρέμας, βάζουμε λίγες ακόμη σφολιατίνες κομμένες στην μέση και από πάνω πάλι την υπόλοιπη κρέμα με τις φράουλες.

Χτυπάμε την σαντιγί Garni με 400 γραμμάρια γάλα και την βάζουμε πάνω από την κρέμα στιγμής με τις φράουλες.

Από πάνω τέλος τρίβουμε με το χέρι 10 περίπου σφολιατίνες και τέλος με ένα σουρωτηράκι πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια του γλυκού με άχνη ζάχαρη.

Το γλυκό είναι έτοιμο αφού μείνει τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.

Καλή επιτυχία

Δημοσίευση

Σπιτικό Μιλφέιγ

Περιγραφή Το μιλφέιγ που σίγουρα θα σας αρέσει!!!

6 χορταστικά κομμάτια700ml γάλα

3 κουτιά σφολιατίνια

2 κούπες ζάχαρη άχνη

1 κουτί φυτική σαντιγύ

2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου στιγμής

Οδηγίες

Χτυπάμε με μίξερ σε ένα μπόλ τη φυτική σαντιγύ και την άχνη για 6 λεπτά και το βάζουμε στην κατάψυξη για 15-20 λεπτά.

Σ'ένα αλλο μπόλ χτυπάμε το άνθος αραβοσίτου στιγμής με το γάλα μέχρι να πίξει και το βάζουμε και αυτό στην κατάψυξη για 10 λεπτά.

Μόλις περάσει ο χρόνος βγάζουμε τα δύο μπόλ απο την κατάψυξη, ανακατεύουμε τα μίγματα και χτυπάμε με το μίξερ για 1 λεπτό.Η κρέμα μας είναι έτοιμη.

Σ'ένα μικρο ταψάκι τοποθετούμε τα σφολιατινια ένα ένα μέχρι να καλύψουμε το πάτο του ταψιού.

Επανω στα σφολιατίια απλώνουμε τη μισή κρέμα ομοιόμορφα βάζουμε άλλη μια στρώση σφολιατίνια και απλώνουμε και την υπόλοιπη κρέμα.

Τα σφολιατίνια που περισεύουν τα τρίβουμε και ρίχνουμε το τρίμμα πάνω στη κρέμα έτσι ώστε να σκεπάσουμε όλο το γλυκό και πασπαλίζουμε με λίγη άχνη απο επάνω.

Το αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο και είναι έτοιμο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να μπορείτε να το κόψετε κομμάτια εύκολα πρέπει το γλυκό να κάτσει αρκετά στο ψυγείο.Εγώ προσωπικά όμως δεν αντέχω να περιμένω και ας χαλάει και λίγο.μμμ!!!

Δημοσίευση

Σπιτικό Μιλφέιγ

Περιγραφή Το μιλφέιγ που σίγουρα θα σας αρέσει!!!

6 χορταστικά κομμάτια700ml γάλα

3 κουτιά σφολιατίνια

2 κούπες ζάχαρη άχνη

1 κουτί φυτική σαντιγύ

2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου στιγμής

Οδηγίες

Χτυπάμε με μίξερ σε ένα μπόλ τη φυτική σαντιγύ και την άχνη για 6 λεπτά και το βάζουμε στην κατάψυξη για 15-20 λεπτά.

Σ'ένα αλλο μπόλ χτυπάμε το άνθος αραβοσίτου στιγμής με το γάλα μέχρι να πίξει και το βάζουμε και αυτό στην κατάψυξη για 10 λεπτά.

Μόλις περάσει ο χρόνος βγάζουμε τα δύο μπόλ απο την κατάψυξη, ανακατεύουμε τα μίγματα και χτυπάμε με το μίξερ για 1 λεπτό.Η κρέμα μας είναι έτοιμη.

Σ'ένα μικρο ταψάκι τοποθετούμε τα σφολιατινια ένα ένα μέχρι να καλύψουμε το πάτο του ταψιού.

Επανω στα σφολιατίια απλώνουμε τη μισή κρέμα ομοιόμορφα βάζουμε άλλη μια στρώση σφολιατίνια και απλώνουμε και την υπόλοιπη κρέμα.

Τα σφολιατίνια που περισεύουν τα τρίβουμε και ρίχνουμε το τρίμμα πάνω στη κρέμα έτσι ώστε να σκεπάσουμε όλο το γλυκό και πασπαλίζουμε με λίγη άχνη απο επάνω.

Το αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο και είναι έτοιμο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να μπορείτε να το κόψετε κομμάτια εύκολα πρέπει το γλυκό να κάτσει αρκετά στο ψυγείο.Εγώ προσωπικά όμως δεν αντέχω να περιμένω και ας χαλάει και λίγο.μμμ!!!

Δημοσίευση

Σπιτικό Μιλφέιγ

Περιγραφή Το μιλφέιγ που σίγουρα θα σας αρέσει!!!

6 χορταστικά κομμάτια700ml γάλα

3 κουτιά σφολιατίνια

2 κούπες ζάχαρη άχνη

1 κουτί φυτική σαντιγύ

2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου στιγμής

Οδηγίες

Χτυπάμε με μίξερ σε ένα μπόλ τη φυτική σαντιγύ και την άχνη για 6 λεπτά και το βάζουμε στην κατάψυξη για 15-20 λεπτά.

Σ'ένα αλλο μπόλ χτυπάμε το άνθος αραβοσίτου στιγμής με το γάλα μέχρι να πίξει και το βάζουμε και αυτό στην κατάψυξη για 10 λεπτά.

Μόλις περάσει ο χρόνος βγάζουμε τα δύο μπόλ απο την κατάψυξη, ανακατεύουμε τα μίγματα και χτυπάμε με το μίξερ για 1 λεπτό.Η κρέμα μας είναι έτοιμη.

Σ'ένα μικρο ταψάκι τοποθετούμε τα σφολιατινια ένα ένα μέχρι να καλύψουμε το πάτο του ταψιού.

Επανω στα σφολιατίια απλώνουμε τη μισή κρέμα ομοιόμορφα βάζουμε άλλη μια στρώση σφολιατίνια και απλώνουμε και την υπόλοιπη κρέμα.

Τα σφολιατίνια που περισεύουν τα τρίβουμε και ρίχνουμε το τρίμμα πάνω στη κρέμα έτσι ώστε να σκεπάσουμε όλο το γλυκό και πασπαλίζουμε με λίγη άχνη απο επάνω.

Το αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο και είναι έτοιμο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να μπορείτε να το κόψετε κομμάτια εύκολα πρέπει το γλυκό να κάτσει αρκετά στο ψυγείο.Εγώ προσωπικά όμως δεν αντέχω να περιμένω και ας χαλάει και λίγο.μμμ!!!

Δημοσίευση

Εύκολο μιλφέιγ

Υλικά:

2 πακέτα σφολιατίνια

1 κουτί μόρφατ

2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου βανίλια στιγμής (χωρίς βράσιμο)

γάλα

ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:

Φτάχνουμε το άνθος αραβοσίτου με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες. Χτυπάμε το μόρφατ για 6 -7 λεπτά ώσπου να αφρατέψει και προσθέτουμε το άνθος μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Σ'ενα ταψί ορθογώνιο (περίπου 20 χ 25) βάζουμε μια στρώση σφολιατίνια, τη μισή κρέμα, άλλη μια στρώση σφολιατίνια και την υπόλοιπη κρέμα. Γαρνίρουμε το γλυκό μας με τριμμένα σφολιατίνια και ζάχαρη άχνη. Τέλος, βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει (3 ώρες περίπου).

Δημοσίευση

Εύκολο μιλφέιγ

Υλικά:

2 πακέτα σφολιατίνια

1 κουτί μόρφατ

2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου βανίλια στιγμής (χωρίς βράσιμο)

γάλα

ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:

Φτάχνουμε το άνθος αραβοσίτου με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες. Χτυπάμε το μόρφατ για 6 -7 λεπτά ώσπου να αφρατέψει και προσθέτουμε το άνθος μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Σ'ενα ταψί ορθογώνιο (περίπου 20 χ 25) βάζουμε μια στρώση σφολιατίνια, τη μισή κρέμα, άλλη μια στρώση σφολιατίνια και την υπόλοιπη κρέμα. Γαρνίρουμε το γλυκό μας με τριμμένα σφολιατίνια και ζάχαρη άχνη. Τέλος, βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει (3 ώρες περίπου).

Δημοσίευση

Εύκολο μιλφέιγ

Υλικά:

2 πακέτα σφολιατίνια

1 κουτί μόρφατ

2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου βανίλια στιγμής (χωρίς βράσιμο)

γάλα

ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:

Φτάχνουμε το άνθος αραβοσίτου με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες. Χτυπάμε το μόρφατ για 6 -7 λεπτά ώσπου να αφρατέψει και προσθέτουμε το άνθος μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Σ'ενα ταψί ορθογώνιο (περίπου 20 χ 25) βάζουμε μια στρώση σφολιατίνια, τη μισή κρέμα, άλλη μια στρώση σφολιατίνια και την υπόλοιπη κρέμα. Γαρνίρουμε το γλυκό μας με τριμμένα σφολιατίνια και ζάχαρη άχνη. Τέλος, βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει (3 ώρες περίπου).

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Εμας σημερα μας εσκασε το πρωτο δοντακι και ειναι ετοιμο και το αλλο διπλα. Κατα τυχη το ειδα,ειχαμε παει σε μια χριστουγεννιατικη εκδηλωση στην εταιρια του αντρα μου και οπως την αλλαζα εκλαιγε και ετσι το ειδα. Επισης την εβαλα αγκαλια σε εναν που ειχε ντυθει Αγιος Βασιλης και ενω περιμενα να τρομαξει αυτη καθοταν αραχτη!   Βρε κοριτσια πως ξεπεταγονται ετσι γρηγορα? Σαν χθες μου φαινεται που γεννησαμε.
    • Καλησπέρα κι από μένα.!! Εγώ είμαι με κολπίτιδα η οποία ήρθε από το πουθενά.! Παίρνω αγωγή τώρα, δείχνει να κάνει δουλειά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα, πήγα νοσοκομείο επειδή είχα πόνο χαμηλά στην πύελο και δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω και μου το βρήκε ο γιατρός εκεί ευτυχώς! Αλλιώς είμαι ξάπλα, η μικρή έχει πάρει ήδη θέση, αν είναι δυνατόν.. 🤪 Αυτό το παιδί ίδιο η μάνα του από την κοιλιά.. προνοεί για τα πάντα.. 🤣🤣🤣  Θέλει ξάπλα βέβαια γιατί το κεφάλι της εφάπτεται ήδη στον τράχηλο. Ευτυχώς ο τράχηλος καλά κρατεί, είναι κλειστός και έχει ικανοποιητικό μήκος. Θα πάω τώρα 22 του μήνα για υπέρηχο στη γιατρό μου όποτε θα δούμε τι θα μας πει κι αυτή.  Αλλιώς η μικρή μας είναι καλά! Ήδη έχουμε φτάσει στο κιλό.. δείχνει ότι θα είναι μεγαλούτσικο παιδάκι.. καλά δεν περιμένω και τπτ άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ γεννήθηκα 3850 γρ. και ο άντρας μου 3900 γρ. 🤣 Έχω βάλει μηχανάκι - μετρητή ζαχάρου γιατί η καμπύλη που έκανα είχε μια τιμή λίγο τσιμπημένη, 5 μονάδες πάνω από το όριο, σιγά τα αυγά, αλλά η γυναικολόγος επέμενε να δω ενδοκρινολόγο και τώρα απλά μετράω 6 φορές τη μέρα τα γεύματα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.. οπότε καθαρά προληπτικά και μόνο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία..🥴 Πάντως κάθε φορά όλο και κάτι θα μου βγει.. αλλιώς δεν γίνεται.. δεν έχει σασπένς αυτή η εγκυμοσύνη.. 🤣🤣🤣🤣
    • @sisi93 ωχ! τώρα είδα ότι έγραψα 38 εβδομάδων.. 😅 28 ήθελα να γράψω.. 😜
    • Αχαχαχα😅🤣😅🤣😅 Εγώ πάλι κατα τις 12 κοιμάμαι μετα καθε 2ωρο τουαλετα κ αν κανω την βλακεια που την κανω πολυ συχνα να φαω κ κατι που δεν πρόλαβα να φαω μέσα στην μέρα ξαναξυπναω μετα απο κανα μισάωρο με καουρα για μαλοοξ 🤣🤣🤣 τωρα ομως καμια ώρα τουλάχιστον παντα την πέφτω κ κοιμάμαι γιατι κοιμάται κ η μικρή 😁
    • Α εγώ έχω ξεχάσει τι σημαίνει ύπνος 😅 έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κατά τις 12 κοιμάμαι όρθια στον καναπέ για να χωνέψω, στις 2 πάω στο κρεβάτι και μετά ανα 1.5-2 ώρες πάω τουαλέτα. Γύρω στις 4 παίρνω κ το μαλοξ μου και κάπως έτσι πάει μέχρι το πρωί 😂😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...