@ΜαρίαΔημήτρης ναι κ μενα τ ασβεστιο με πειραζε. Οχι στο έντερο, στο στομάχι. Φουλ πρήξιμο και επιδεινώνε την αίσθηση ναυτίας π ειχα.. Να πας να τ τσεκάρεις κι αυτο.
Εγώ μόλις αποφασισα να κανω λίστα να δω τι θα χρειαστώ για τ μαιευτήριο. Τουλ να τ έχω γραμμένα κ ένα ένα να τα παίρνω.
καλησπέρα, δώσε μας και άλλες πληροφορίες, προσπαθείς να βγάλεις γάλα πριν ή αφού εχεις θηλάσει το μωρό; οι χοάνες είναι οι κατάλληλες για το στήθος σου; τα θήλαστρα που έχεις είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα; κάποια μαία ή σύμβουλος θηλασμού θα μπορούσε να σε επισκεφτεί για να δείτε μαζί τι ακριβώς συμβαίνει..
Καλησπέρα,μάλλον είσαι καινούριο μέλος και αργούν τα μηνύματα σου! Δυστυχώς το ασβέστιο με πειράζει και αυτό στο έντερο οπότε δεν πίνω καθόλου. Ζήτημα να έχω πιει 15 φορές.
Γενικά με το αυτοανοσο που έχω μου άφησε κουσούρι την παλινδρομηση,έχει μεγαλώσει και το μωρό τώρα και με πιέζει. Προς το παρόν τρωω λιγο και συχνά.
Τα υπόλοιπα κορίτσια πως είστε? Εγώ σήμερα θα πάω και οφθαλμιατρο,έπρεπε να είχα πάει από τον Μάιο αλλά με τα ωράρια που δούλευα δεν πήγα ποτέ. Πρέπει να δω τα μάτια μου γιατί το χάπι που πίνω για το αυτοάνοσο επηρεάζει τα μάτια και είναι ευκαιρία τώρα να με εξετάσει να δω που βρίσκομαι και αν μπορώ να γεννησω και φυσιολογικά λογω μυωπιας.