Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωρομαντηλα... ποτε?

Recommended Posts

Εγω πάλι,μέχρι 3 μηνών έκοβα βαμβακάκια σε μέγεθος που με βόλευαν,έβραζα καλα νερό και έκανα το εξής.

Σε ενα βαθύ τάπερ έστρωνα τα κομμένα βαμβάκια,έριχνα από πάνω το βραστό νερό και το έκλεινα.

Το έκανα μέρα παρά μέρα για τους 3 πρώτους μήνες,μετα δεν έντεξα :blush:

Οταν ξεπετάχτηκε και κάναμε βολτούλες επαιρνα μωρομάντηλα χωρίς οινόπνευμα,άρωμα και οτι θεωρούσα οτι ήταν καλο να αποφύγω!!!

Δεν έπαθε ποτέ τίποτα,να σημειωσω οτι ποτε δεν του έβαζα κρέμα για σύγκαμα προληπτικά ή κάτι παρόμοιο.

Χρησιμοποιούσα σπαθόλαδο ή ελαιόλαδο και δεν συγκάηκε ποτε , εκτός από μία φορά που βγάζαμε δόντια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα ο γιος μου είναι 3μιση μηνών και χρησιμοποιώ μωρομάντηλα απο τότε που γεννήθηκε!Όλοι μου λένε οτι δεν είναι καλό αλλά εμένα με βολεύουν και το μωρό δεν έπαθε μέχρι τώρα τίποτα!Κρέμα χρησιμοποιούσα για 40μέρες και μετά την έκοψα.Κάνω όμως το εξής: κάθε φορά που τον αλλάζω τον σκουπίζω καλά με μια πετσέτα και φυσάω τον ποπουδάκο του.Ξέρω οτι το σύγκαμα δημιουργείται κυρίως απο την υγρασία για αυτό φροντίζω να είναι πολύ καλά στεγνή η περιοχή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...