Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

koritsia skeftika na anoiksw auto to thema na mazeutoume na ta leme k pou kserete mporei k na sunantithoume k gia kafedaki!!!!egw den eimai apo orestiada alla menw ekei logw epaggelmatos suzigou!!!kai tha meinoume arketa xronia akoma!!!latreuw orestiada mou aresei polu i poli.....ante na doume poses eimaste?????????elate na kanoume parea!!!xixixi :P:cheer::P:cheer::cheer::cheer: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

happy!!! έγραψε:

καλησπερα ελενακι!!!εγω ειμαι απο διδυμοτειχο αλλα μενω ορεστιαδα εδω κ ενα χρονο ο αντρας μου ειναι στον λαγο

kalimera happy.....pws se lene??sou aresei i orestiada!!kanate grigora gnwrimies...??ante na mazeutoume siga siga...:))))

Δημοσίευση

o δικος μου ειναι απο δω οποτε εχει τον κυκλο του ηδη εγω ζοριστικα παρα πολυ περσυ που ηρθα εδω αν κ το μερος μου ειναι 20 λεπτα δρομος πω θυμαμαι εβγαινα στο μπαλκονι κ ελεγα τι κανω εδω???

εμεις μενουμε απεναντι απο την λεσχη αξιωματικων,τωρα πλεον εχω γνωρισει ατομα αλλα τιποτα ιδιαιτερο,το ονομα μου ειναι σουλ.εσυ ελενακι απο που εισαι?

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Δημοσίευση

Ελενίτσα που σε χάνουμε που σε βρίσκουμε όλο κ μέσα στο ιντερνετ θα σερφάρουμε παρέα!!χαχαχαχα εγώ δεν είμαι απο ορεστιάδα αλλά όπως είχαμε πει τις προάλλες αλλου ερχόμαστε αν βρεθεί μια δουλίτσα εκεί κοντα!!!χιχιχιχιχι βρε συ αφου είσαι κ δίπλα απο το καφε καφε μια χαρούλα θα είμαστε θα πίνουμε το καφεδακι μας σε πλαστικό κ βουρ έξω για βόλτες με τα καροτσάκια!!!

• 5 months later...
  • 4 months later...
Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια; Συζηγος στρατιωτικού, ερχόμαστε με μετάθεση Ορεστιάδα!! Ο άνδρας μου είχε μείνει ξανα 3 χρόνια πανω, ενω εγω πηγαινοερχόμουν!!! Έχουμε δυο κοριτσάκια την Μαρίνα 17 μηνών και την Άρτεμις 20 ημερών!!! Λογικά αρχές ή μέσα Αυγουστου θα είμαστε πάνω!!!!!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολυ!!!!!!! Λογικα αν ολα πανε καλα με την μεταφορικη και το βάψιμο του σπιτου, εμεις ξημέρωμα Σαββατου θα είμαστε πάνω!! Τα παιδιά μας εχουν ελάχιστη διαφορα ηλικίας!! Ειδικα οι μικρες έχουν μονο μια μέρα!!! Στις 7 Ιουλίου γεννησες; Εγω στις 8!!!!!! :D

ria.athanasia θα σε βοηθούσα με τις ημερομηνιές, αν ήμουν καλη σ'αυτο!! Το πέτυχα κατα τύχη μετα απο κάποιες προσπάθειες!! 8-)8-)

• 1 month later...
Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!

μενω κωνσταντινουπολη!!!

να σας ρωτησω ξερετε ποση ωρα ειναι ωδικος απο την Πολη στην ορεστιαδα??

συνηθως παω αλεξανδρουπολη!!δεν εχω ερθει ποτε ορεστιαδα,ειναι πιο κοντα απο την Πολη αραγε??

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...