Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πιπιτσακι μου καλα νομιζες!!!!

Μου εχεις ευχηθει αλλα σε αλλο post (μη νομιζεις οτι το αλτσχαιμερ σου χτυπαει την πορτα :laugh: :laugh: ).

Σημερα το μεσημερι θα εχω νεοτερα απο την 2η χοριακη !

Χιλια ευχαριστω για τις ευχες σου!!! Οτι μου ευχηθηκες εσυ κ ολα τα κοριτσια να πεσει εις τριπλουν και στο κεφαλακι σου ;););) !!!!

Οτι καλυτερο σου ευχομαι!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

• Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Lollipop έγραψε:

Πιπιτσακι μου καλα νομιζες!!!!

Μου εχεις ευχηθει αλλα σε αλλο post (μη νομιζεις οτι το αλτσχαιμερ σου χτυπαει την πορτα :laugh: :laugh: ).

Σημερα το μεσημερι θα εχω νεοτερα απο την 2η χοριακη !

Χιλια ευχαριστω για τις ευχες σου!!! Οτι μου ευχηθηκες εσυ κ ολα τα κοριτσια να πεσει εις τριπλουν και στο κεφαλακι σου ;););) !!!!

Οτι καλυτερο σου ευχομαι!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αυτό για το Αλτσχάϊμερ............

Πολύ το φοβάμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Δημοσίευση

Xelonitsa πολλες κοπελες μου ειπα για δυδιμακια!!!!! εκανα κ 2 χοριακη με διαφορα 4 μερες απο την 1η κ βγηκε 2387....

Αληθεια,μπορουν να γινουν υποθεσεις μονο απο τις μοναδες της χοριακης?

Ρωταω γιατι κ ο εξωσωματικος κ ο γυναικολογος ηταν συγκρατημενοι σχετικα με τον αριθμο των εμβρυων :S

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ :kiss:

Δημοσίευση

ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!!ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ(εγω στη θεση σου θα προετοιμαζομουν ψυχολογικα και για τριδυμακια)Γ Ε Ρ Α Ν Α Ε Ι Ν Α Ι Τ Α Μ Ω Ρ Α Σ Ο Υ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...