Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα Λενακι!!!!!!!!!!!!!!

Γιατι κι εσυ μοναχουλα?Δουλευει ο αντρουλης σου???????

Ε,τοτε σιγουρα θα βρεθουμε!!!!!!!!!!!

Αχ τι ωραια!!!!!!!!!!!!!!

2000 χιλιαρικα για να βγαλεις διπλωμα για αυτοκινητο?

Πλακα κανεις!!!!!!!!!Εδω εχει κοντα στο χιλιαρικο,δεν το βγαζεις εδω???

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

THEODOSIADOU έγραψε:

Lenaki26 έγραψε:

Αχου κι αλλη μικρη κοιλιτσα!!!!!!!!!!!

Ρε κοριτσια μονο η δικη μου ειναι τοσο μεγαλη?????????????[/quote:14j7t76o]

Μια χαρά είναι και η δικιά σου!Τουλάχιστον δεν την ψάχνουν κάποιοι περίεργοι!

Δημοσίευση

Ευχαριστω κοριτσακια μου!!!

Εκει που στη αρχη φαινοταν οτι θα γινει μεγαλη τωρα το

παει χαλαρα! :) Αλλα ειναι πιο μεγαλη σε συγκριση με την

πρωτη μου εγκυμοσυνη στην ιδια εβδομαδα.

Δεσποινακι τελεια ειναι και η δικη σου! Μεγαλη η μικρη

δεν εχει σημασια.Το μωρακι να ειναι καλα και ολα τα αλλα ειναι

δευτερευοντα!! Α! Να γιατι εβαλες 5 κιλα βρε!! Ολα στην κοιλια ειναι! ;) Καλα σιγουρα θα βρεθουμε να πιουμε καφεδακι!! Αχ ποσο χαιρομαι!!! :):)

Δουλευει και εμενα ο αντρουλης μου ναι.Η μικρη ειναι βολτα με την

γιαγια της.

Το διπλωμα εδω τοσο κανει δυστυχως... :( Και η φαση ειναι οτι αν αποτυχεις για να ξαναδωσεις πληρωνεις σχεδον αλλα τοσα.Οποτε πρεπει να πεσει πολυυυ διαβασμα αργοτερα αν και με τα σημετα καλα τα παω.Εχω μαθει και λιγο να οδηγαω οποτε μαλλον θα τα καταφερω με την πρωτη!

Δημοσίευση

Κοριτσια επεστρεψα.εφτιαξα τα πραγματακια μας για αυριο κ εριξα κ ενα σφουγγαρισμα κ ενα ξεσκονισμα για να ναι καθαρο αυριο το σπιτακι μου μερα που ειναι.οχι οτι ειχε τιποτα απλα να περναει η ωρα.α καναμε κ τις βεραντες με την μικρη μου κ πλατΣουριΣαμε στα νερα.χαχα.καλε θελω κ γω να βαλω την κοιλιτσα μου.την δευτερα μαλον θα το κανω.δεσποινακι κ γω ετσι μεγαλη κοιλια εχω αφου μου λενε αποκλειεται να σαι μονο 4 μηνων.χαχα ετσι ημουν κ στην κορη μου.εβγενε η κοιλια μου κ μετα εγω.λενακι κ συ μοναχουλα.δυστυχως ειναι κλειστος ο παιδοτοπος κ ετσι σπιτι.οσο για τα πονακια με το που αρχισα τακτικα το μαγνησιο μου περασαν.απλα εχω πολυ θεμα με την δυσκοιλιοτητα κ ισως να ηταν κ το εντερο μου .

Δημοσίευση

Λενακι πολυ χαρηκα κι εγω που θα σε προλαβω στα πατρια εδαφη!!!!!

Εννοειται,γερα μπεμπακια να εχουμε και δεν εχουν σημασια τα τετραγωνικα που ειναι τα σπιτακια τους!!!!!!!!!!!!!!

Βασια κι εσυ δεν εχεις ησυχια στον κωλο σου!!!!!!!

Κι εσυ κοιλαρου εισαι????? :P

Αχ κι εγω εχω θεμα,μεγαλο κιολας,με τη δυσκοιλιοτητα.

Ο σιδηρος με εχει ρημαξει...

Δημοσίευση

Αχ παρακαλαω να με πιασει μια διαροια αλα που τετοια χαρα,δεσποινακι την ιδια κουβεντα μου λεει η μαμα μου.ησυχια ο κωλος σου δεν εχει.οςο για την κοιλια χαχα ειμαι κοιλαρου κ γω!!βρε κοριτσια εχω παρατηΡησει τον εαυτο μου βδομαδα με βδομαδα κ με τις δουλειες μετα με πιανει η μεση μου κουραζομαι ευκολα ενω στην 1η μου δεν ημουν ετσι.ενταξει ημουν κ 18,5 χρ ενω τωρα παω 24.αχ ποτε εφτασα τοσο.

Δημοσίευση

KALLI5 έγραψε:

Αχ παρακαλαω να με πιασει μια διαροια αλα που τετοια χαρα,δεσποινακι την ιδια κουβεντα μου λεει η μαμα μου.ησυχια ο κωλος σου δεν εχει.οςο για την κοιλια χαχα ειμαι κοιλαρου κ γω!!βρε κοριτσια εχω παρατηΡησει τον εαυτο μου βδομαδα με βδομαδα κ με τις δουλειες μετα με πιανει η μεση μου κουραζομαι ευκολα ενω στην 1η μου δεν ημουν ετσι.ενταξει ημουν κ 18,5 χρ ενω τωρα παω 24.αχ ποτε εφτασα τοσο.

Από μικρή στα βάσανα ε?Και μετά λένε ότι εγώ είμαι μικρή!!! :angry:

Με πιάνει κι εμένα η μέση μου όταν κάνω δουλειές,μάλλον ορμονικό θα είναι...Εγώ έχω αγχωθεί με το εξής: όταν καμιά φορά φτερνίζομαι,με πιάνει έντονος πόνος κάτω δεξιά για λίγα δευτερόλεπτα!Το έχω πάθει καμιά 2-3 φορές ως τώρα,το έχει πάθει καμιά σας?

Δημοσίευση

Ναι βρε Βασια,σε πηραν τα χρονια!!!!!!!!!!

Τι λες μωρε????????

Λογικα ειναι να κουραζεσαι πιο ευκολα και να πονα η μεση σου,

ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!

Αννα πονας γιατι με τις αποτομες κινησεις τραβα η ηδη τεντωμενη μητρα.

Κι εγω το παθαινω με καποιες κινησεις και το φτερνισμα.

Δημοσίευση

KALLI5 έγραψε:

Εγω κραταω την κοιλια μου χαμημα πριν φτερνιστω κ ετσι δε ποναω.στην αρχη το ειχα κ γω προφανως απο την πιεση θα ειναι

ΑΑΑΑΑΑΑ θα εφαρμόσω το κολπάκι!!!! ;) Ευχαριστώ κοριτσάκια για τα φώτα σας!!

Δημοσίευση

Βρε κοριτσια ξερετε τι πρεπει να τρωμε κατα την διαΡκεια της κυησης για να χουμε καλο γαλα?στην κορη μου ειχα παρα πολυ γαλα αλα ηταν αραιο κ την πειραζε μου εκανε διαροια με το που το επινε.κ τωρα θελω να μαθω εαν οφειλεται στην διατροφη μας

Δημοσίευση

Πονεμενη ιστορια η μεση! εχει ενα μηνα σχεδον με πεθανε

ρε κοριτσια..τιποτα δεν μπορω να κανω πια! Και η μικρη

γινετε ολο και πιο πολυ αγριμακι και με τρελενει.Χτες

κοιμηθηκα στης 5 το πρωι απο τον πονο.αφηστε τα..

Αννουλα ειναι φυσιολογικο να πονας ετσι.Και εγω το

εχω αυτο.

Βασια γερασες και εσυ!! :laugh: :laugh: Ασε καλε!

Τι να πω και εγω που εκλεισα τα 29 φετος;; :unsure:

Μην βλεπεις το 26 διπλα απο το ονομα μου! :lol:

Παραπλανητικο ειναι!! :laugh: Το εχω για να ξεγελαω τον εαυτο μου!

Εβαλα και εγω μια σκουπα στα γρηγορα τωρα που λειπει η μικρη.

Πως το ειδε και αρχισε να την φοβατε δεν ξερω.Μολις παω να την

βγαλω μου λεει: α αα μαμα μεφα πουπα! (οχι μαμα,μεσα η σκουπα) :lol:

Δημοσίευση

KALLI5 έγραψε:

Βρε κοριτσια ξερετε τι πρεπει να τρωμε κατα την διαΡκεια της κυησης για να χουμε καλο γαλα?στην κορη μου ειχα παρα πολυ γαλα αλα ηταν αραιο κ την πειραζε μου εκανε διαροια με το που το επινε.κ τωρα θελω να μαθω εαν οφειλεται στην διατροφη μας

Ρίξε μια ματιά εδώ μπας και έχει κάτι σχετικό! http://www.parents.gr/forum/showthread. ... 632&page=2 Αλλιώς μπορείς να γίνεις μέλος στο φόρουμ και να κάνεις μια ερώτηση!

Δημοσίευση

KALLI5 έγραψε:

Αυτο που ξερω εγω ειναι να τρωμε σουπιτσες,να πινουμε πολλαααα

υγρα και σλατουλες.Να αποευγουμε τα οσπρια και καρυκευματα γιατι

θα φερνουνε αερια στο μωρο.

Σιγουρα θελει καλη διατροφη και μια μπυριτσα χωρις αλκοολ βοηθαει πολυ!

Προφανως της μικρης σου την πειραζε κατι που ετρωγες.Μπορει και

τα γαλακτοκομικα.Μερικα παιδακια παρουσιαζουν ενα ειδος αλλεργιας

αν τρωει η μαμα γαλακτοομικα.Πολλες τα κοβουνε και λυνετε το

προβλημα.Αλλα αυτο θα το καταλαβεις στην πορεια.

Δημοσίευση

KALLI5 έγραψε:

Αννουλα σε ευχαριστω πολυ αλλα αυτο το φοΡουμ το συχενομαι.μιλανε ασχημα κ δε το διαχιριζονται σωστα.ημουν εκει πριν βρω το μαμμυ

Καλά σε αυτό έχεις δίκιο!!Αλλά έχει και χρήσιμες πληροφορίες...Συνήθως απλά διαβάζω χωρίς να συμμετέχω!Τι να κάνουμε..υπάρχουν και περίεργοι άνθρωποι...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...