Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορίτσιαααααααααααααα

καλημέρα, έχω χαθεί αλλά τρέχω τρέχω τρέχω. Τελείωσα την μετακόμιση, επιτέλους... δουλεία μέχρι 13/8 και υπομονή.

Λοιπόν θα τα πω σύντομα. Αδιαθέτησα 20/7 δεν μπορώ να πω πως δεν το περίμενα αφού μόνο δυο επαφές και αυτές στο άσχετο.

Θα πάω στον γιατρό μου την επόμενη εβδομάδα να δώ τι θα μου πεί.

Συχαρητήρια στα κορίτσια που τα κατάφεραν!!!!!!!!!!!

Ευχομαι να έιναι τυχερό και το 12!!!

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πως αυτόν τον μήνα θα τα καταφέρω επειδή είναι και ο μήνας γεννησής μου αλλά δεν το κατάφερα.

Δεν πειράζει ο επόμενος ευχομαι.

  • Απαντήσεις 393
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

morouli μετακόμιση ακούω κ κάτι μου θυμίζει... εννοείς σε νέο σπιτάκι? με το καλό! μετακομίσαμε κι εμείς τον Μάιο κ τραβήξαμε ελαφρως ένα ζόρι... πάντως οι μετακομίσεις φέρνουν γούρι! εύχομαι να το διαπιστώσεις λίαν συντόμως, τον Αύγουστο, τον μήνα της Παναγίτσας!

Δημοσίευση

αχ βρε demie_14 ευχομαι, αν και κουράστηκα πολύ, ήταν και ο χαμός της μαμάς μου και όλα μαζί ένα ωραιο κοκταίιλ. Ελπίζω να καταφέρω να κάνω κάτι. Και τι να πω!!!! στις διακοπές μου θα έχω περίοδο. ¨αντε να δούμε. Μάλλον ότι είναι να κάνω πρέπει να το κάνω τώρα που θα καθαρίσω γιατί μετά...τραλαλα!!!

Έχω να κάνω ανακαίνηση στο σπίτι...τρελό πάρτυ.

Δημοσίευση

Που ειστε βρε κοριτσια..?

Αν υποψιαστω οτι εχετε παει ολες διακοπες θα τρελαθω...

Θελω κι εγωωωωω!!!!

Λοιπον,ασχετο,αλλα θελω την γνωμη σας αν γνωριζετε.

Χθες εκανα σαλπιγγογραφια κι ηταν ολα καλα,εκτος απο τον τραχηλο που ηταν λιγο κλειστος,αλλα τον ανοιξαμε.

Ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω απο σημερα να ερθω σε επαφη,αλλα ο βρωμοαντρουλης μου δεν με αφησε σε ησυχια και υπεπεσα στο 'σφαλμα'.

Γνωριζεται αν υπαρχει προβλημα?

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!εγω ειμαι απο αυτες που περιμενουν την ..ακατανομαστη μετα απο θεραπεια ενδομητριωσης για να κανω την σαλπιγγογραφια και επεται συνεχεια...

εχω ακουσει οτι οταν οι σαλπιγγες ειναι κλειστες η με συμφυσεις τοτε ποναει αρκετα ενω οταν ειναι ολα καλα τοτε δεν ποναει!ισχυει αυτο??γιατι μαλλον εγω ειμαι στην πρωτη περιπτωση.. :S

Δημοσίευση

Που εισαι βρε Kimonaki μου,σε εχω χασει..

Κοιτα να δεις,ποναει οταν σου βαζει τον κολποδιαστολεα οπως οταν κανεις ΠΑΠ και μετα οταν σου ριχνει το υγρο σαν πονοι περιοδου και για πολυ λιγο.

Μου ειπε παντως πως αν με πονουσε αργοτερα (στο σπιτι) να επαιρνα ενα buscopan,αλλα δεν...

Δημοσίευση

Κυρίες μου, μαζευτείτε!! Ποιές δεν περιμένουμε???

1. happy 1/7

2. papakimou 5/7

3. ΕΦΣ 5/7

4. giwtaki 8/7

5. mywish 12/7

6. cuando 14/7

7. elmi 15/7

8. amarilia 15/7

9. TINKYBEL 16/7

10. 523georgia 19-21/7

11. anastasia32 19-24/7

12. chri 20/7

13. rena9 23/7

14. aerini 26/7

15. tinkerbel25 27/7

16. pipitsazouzouna 27-31/7

17. andria 28-29/7

18. maria12 28-29/7

19. marilou85 26/7

20. maimoudaki 30-31/7

21. μηλινα 30/7-3/8

22. TOULINA 3/8

23. "μαριακαβαλα"6/8

24. rose25 6/8

25. barb 15/8

26. morouli 16/8

27. tetoulina 16/8

Δημοσίευση

katia80 sorry για την καθυστερηση απο προχθες δεν μπορω να μπω καθολου στο mammy,σημερα τα καταφερα.

Οχι τον τραχηλο δεν τον ανοιξε με το υγρο και αν θυμαμαι καλα δεν ειχε βαλει καν τον κολποδιαστολεα,οποτε μαλλον με καποιο μικρο 'εργαλειο' θα το εκανε..

Δεν ξερω να σου πω με σιγουρια γιατι ημουν τοσο αγχωμενη εκεινη την ωρα και ανοιξε τοσο ευκολα που δεν προλαβα να συνειδητοποισω με τι και πως το εκανε.

anastasia μου μη μασας παμε για τον Αυγουστο..

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήρθανε οι γνωστές (κι εντελώς ανεπιθύμητες πια!!!!!!!!) επισκέψεις..........

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Ποσότης δεν υπάρχει ακόμη πολλή................ αλλά πόνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Τέλη Αυγούστου τώρα η επόμενη (που να χάσει τον δρόμο η τζαμένη!!!!!!!!!!!!!)

Δεν ξέρω ακριβώς............... γύρω στις 22-25 το πολύ!!!!!!!!!!!!!!!

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Δημοσίευση

Επομένως................

Milinaki μου......................

Σαν ανανεώσεις τη λίστα.......................

Για βάλε με........... εκεί γύρω............ 22-25/8.............

Τουλάχιστον δεν θα έχω στις διακοπές.......... αρχές Σεπτέμβρη..............

Δημοσίευση

Κυρίες μου, μαζευτείτε!! Ποιές δεν περιμένουμε???

1. happy 1/7

2. papakimou 5/7

3. ΕΦΣ 5/7

4. giwtaki 8/7

5. mywish 12/7

6. cuando 14/7

7. elmi 15/7

8. amarilia 15/7

9. TINKYBEL 16/7

10. 523georgia 19-21/7

11. chri 20/7

12. rena9 23/7

13. aerini 26/7

14. tinkerbel25 27/7

15. andria 28-29/7

16. maria12 28-29/7

17. marilou85 26/7

18. maimoudaki 30-31/7

19. μηλινα 30/7-3/8

20. TOULINA 3/8

21. "μαριακαβαλα"6/8

22. rose25 6/8

23. barb 15/8

24. morouli 16/8

25. tetoulina 16/8

26. pipitsazouzouna 22-25/8

27. anastasia32 23/8

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...