Έλα βρε κορίτσι μου και μας πήγε η ψυχή στην Κουλούρη!! 😍😍😍😍😍
Τι υπέροχα νέα, έτσι να κλείσει όμορφα κι αισιοδοξα η εβδομάδα μας ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Πολύ χαίρομαι για σας, φαντάζομαι την ανακούφιση που νιώσατε! Άντε τώρα να δούμε πως θα τα μαζέψει ο γιατρός σου, τζάμπα σας αγχωσε και σας μαύρισε τόσες μέρες 😡😡😡
Τέλος καλό, όλα καλά, αυτό έχει σημασία! Η κορούλα σας είναι μια χαρά και σε 2 μόλις μήνες θα ναι ακόμα καλύτερα στην αγκαλιά σου 💕💕💕
Αχ κορίτσι μου πολύ χαίρομαι!!! 🩷🩷🩷
Ένιωσα τόση ανακούφιση για σένα!! Μακάρι να πάνε έτσι καλά όλα μέχρι το τέλος και να ήταν μόνο αυτή η δύσκολη στιγμή σας!!!
Μαρίνα μου... σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου για την εμψύχωση 🙏🙏🩷🩷
κα σας ευχαριστώ όλες θερμά για την θετική σας ενέργεια ♥️♥️♥️
Εδώ είναι το μόνο μερος που μπορώ να συζητάω περί εγκυμοσύνης είτε για τα συναισθήματα μου. Εξάλλου δεν το ανακοινώνουμε πλέον σε κανέναν έτσι κ αλλιώς και η αλήθεια είναι ότι έχω την ανάγκη να μιλάω για αυτό όσο συγκρατημένη και να είμαι.. Δεν μπορώ να κάνω σαν να μην συμβαίνει και ξέρω ότι εσείς με καταλαβαίνετε.
Έχω ανάγκη να μιλάω και για τις απώλειες γι'αυτό σε όλες μου τις δημοσιεύσεις/σχόλια σε ομάδες απώλειας στο φβ το κάνω με το όνομα μου και όχι ανώνυμα. Δεν είναι ταμπού, ή δεν θα έπρεπε να είναι, μεγάλο ποσοστό γυναικών το ζουν και εγώ δεν θέλω άλλο να σιωπήσω τον πόνο μου..
@Elli13 ναι λογικό είναι να είστε συγκρατημένοι.... Γιατί όταν έχουμε απώλειες πάντα φοβόμαστε ...λέμε κάτσε να δούμε πως θα πάει το πράγμα...αλλά πρέπει να υπάρχει θετική σκέψη!!!σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά 🙏 επειδή φημίζομαι και εγώ για την διαίσθηση μου...όχι σαν την Ζαίρα αλλά έχω και εγώ 🤣 σου λέω ότι θα πάει καλά!!αυτή τη φορά !!!!
@Diwniμου σίγουρα ισχύει που λες για το δέσιμο στα αδέρφια. Και εγώ με την αδερφή μου είμαι η μέρα με τη νύχτα. Τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Γενικά παίζουν πολλά ρόλο στη σχέση των αδερφών.
@ntina93 στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ο γιατρός που είχα που σε γενικές γραμμές τον εμπιστεύομαι μου είχε πει ότι δεν υπάρχουν αρκετές έρευνες για την καφεινη και πως αυτή επιδρά στο έμβρυο οπότε μου είχε πει καλό είναι να την αποφεύγουμε τουλάχιστον για το πρώτο τρίμηνο. Κάτι άλλο που μου είχε πει να αποφεύγω είναι ο τόνος σε κονσέρβα λόγω των μετάλλων που έχει και τα μαλακά τυριά που δεν περνάνε την διαδικασία της παστερίωσης.