Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Απο τη προηγουμενη εβδομαδα Ηρθε ο Σταυρος και μου ειπε οτι ποναει τοδοντακι του κατω ειδα δεν ειχε κατι την επομεη μερα ηρθε καιμου λεει :Μαμα κουνιετε ενα δοντι κανω ετσι οντως το δοντι αρχισε να κουνιετε οπως το κοιατζα διαπιστωσα οτι απο πισω εβγαινε το καινουριο σαφως και δνε το πειραξα ειπα αστο και βλεπουμε .Καθε μερα που περναγε ερχοταν καιμου ελεγε κουνιετε πιο πολυ και χτες ΚΥΡΙΑΚΗ 11 /7 και ενω ειχε κατεβεικατω αρχισε να φωναζει :μαμα μαμα δνεε δωσα σημασια και ειπα στον Κυριακο δες τη θελει μολις ειχε κατεβει ακουμε λοιπον το κουδουνι μπαινει μεσα με καμαρι και λεει με σοβαροτητα :ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΔΟΝΤΙ ο ανταρς μυ του ελεγε μπραβο μπραβο και εγω εκλαιγα ρε κοριτσια συγκινηθηκα :S το μωρουλι μουπου οταν εβγαζε α πρωτα του δοντακια εκανε και πυρετο και ταλαιπωριοταν το νινακι μου που τοειχα αγκαλιτσα τρα μεγαλωσε και εβαλε και το πρωτο του δοντι .

Επισης να αναφερω οτι πρα τηλεφωνο μια εταιρια που ασχλειτε με βλαστοκυταρρα για τα δοντια αλλα ρωτησα και καποια οδοντιατρο κοριτσια τελικα μια καλα στημενη επειχειρηση ειναι και ετσι αρκεστηκα στο αν το φιλαξω αλλα το καλο δνε σας τι ειπα που μια φιλη μου του ειπε οτι τωα που εβγαλε το δοντι θα παει η νεραιδα να του παει ενα δωρο και τωαρ περιμενει τη νεραιδα ... :woohoo: το σπιτι της ειναι τοΤΖΑΜΠΟ !!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια..και μπραβο στο αγορι σου που το αντιμετωπισε με τετοια ψυχραιμια κανονικο αντρακι το νινι σου.Οσο για τη νεραιδα και εγω την εχω ακουστα και ειναι και η αγαπημενη μου-μας.Μεγαλωνουν τα ατιμα τοσο γρηγορα ....τι ευχονται σε αυτες τις περιπτωσεις???αντε και φαφουτης???/χιχιχιχιχ

Δημοσίευση

Αχ μωρε απίστευτο...???

Θα γίνει κ η κορούλα μου 6 κ θα πέφτουν τα δοντάκια της..??

Πρέπει να είναι φοβερό συναίσθημα(κ αυτό..)

Με το καλό να βγουν γερά δοντακια κοριτσακι μου!!!

Κ όλες τις καταστάσεις να τις αντιμετωπίζει με τόση ωριμότητα

το αντράκι σου!!!!!

Δημοσίευση

Η νεραιδα των δοντιων να φερει υγεια και ευτυχια στο αντρακι σου!!!

Να ειναι ευλογημενο και τυχερο στην ζωη του!!!

Αντε καλες μασες με τα καινουρια του δοντακια!! :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Ειλικρινα δεν περιμενα οτι θα ειχα τετοια αντιμετωπιση δνε περιμενα οτι θα συγκινηθω αλλα εγεινα λιωμα να τον εχω παρει αγκαλια και να τρεχουν τα ματια μου και να με ρωταει :μαμα γιατι ειναι ετσι τα ματια σου ; Τι να του πω ; καλα η πλακα ει αι απο την κυριακη που εβγαλε το δοντι μειλαει πιο σοβαρα εχει και ενα στυλ πολυ γελιο με τις αλλες μαμαδες εδω στη γειτονια εχουμε λυθει στο γελιο .

Τωρα οσο για τη Νεραιδα αχημη εποχη διαλεξε :silly: του ειπα προσωριν οτι λειπει διακοπες στο εξωτερικο ..... :blush: οικονομικη δυσχερεια αλλα μολις μπορεσω θα του παω κατι πο θελει πολυ βεβαια απο την αλλη επειδη δνε εχει συναισθηση του χρηματος και θελει μπρατσακια ben ten θα παω να του παρω αυτα και θα μπουν κατω απο το μαξιλαρι και θα τα εχει φερει η νεραιδα γιατι για φαντσαστειτε τοσα δοντια που θα αλλαξουν αν θελουν και ακριβα δωρα τι θα κανει η φουκαριαρα η νεραιδα ; :P

Δημοσίευση

βανια με συγκινησες και εμενα γιατι βρισκομαστε στην ιδια φαση ακριβως και μενα ο μεγαλος μου περιμενει δωρο απο την νεραιδα,δεν ειναι μεγαλη συγκινηση παντως οταν καταλαβαινεις οτι μεγαλωνουν τα σκατιαρικα;

Δημοσίευση

Μπράβο σας και με το καλό να βγουν τα νέα τα σιδερένια!!!

Λοιπόν θα πάρετε το δοντάκι και θα το πετάξετε στα κεραμύδια (ελλείψη κεραμυδιών στον φωταγωγό) και θα πείτε το τραγουδάκι:

Πάρε ποντικέ το δόντι μου

και δώς μου το δικό σου

Να μασουλάω σίδερα

Να ροκανίζω ατσάλι.

Θα "πάρει" λοιπόν ο ποντικός το δοντάκι και θα το πάει στη νεράιδα και εκείνη θα του στείλει ένα δωράκι, και μετά από λίγες μέρες θα βγει θα του στείλει το καινούριο και σιδερένιο δοντάκι!!!!

Τι γλυκές στιγμές! Να χαίρεσε το αντράκι σου.

Δημοσίευση

Μπράβοοοοοοοοοοο στον γλυκο μας Σταύρο.... :):) Εύχομαι πάντα Βάνια μου να ναι γερος και να αντιμετωπίζει στην ζωή τα πραγματα με τόση ψυχραιμία... :):) σίγουρα η μανούλα ευθύνεται που ειναι τόοοοοοοοοσο καλό και ώριμο παιδι.... ;);) τα φιλια μου και στους δυο σας :kiss::kiss: με το καλό και τα υπολοιπα δοντακια ...αυτο με την νεραιδούλα μου άρεσε πολυ!!!!!!!! :P

Δημοσίευση

χτες ειχα πονοδοντο και μου λεει :μαμα εμενα οταν εφυγε δεν πονεσε εσενα γιατι ποναει και του εξηγησα οτι εμενα ποναει επειδη ειναι χαλασμενο και μου λεει :θα βγει αλλο ; -Οχι αγαπη μου του λεω και μου λεει αφοπλιστικα :αχααχα εσενα δεν θα ερθει η νεραιδα .....

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

χτες ειχα πονοδοντο και μου λεει :μαμα εμενα οταν εφυγε δεν πονεσε εσενα γιατι ποναει και του εξηγησα οτι εμενα ποναει επειδη ειναι χαλασμενο και μου λεει :θα βγει αλλο ; -Οχι αγαπη μου του λεω και μου λεει αφοπλιστικα :αχααχα εσενα δεν θα ερθει η νεραιδα .....

γεια σου βρε Σταύρο...καλό!!!!!!!!!!!! :P:P

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...