Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κ φυσικα ολες το αξιζουμε Βασουλα μου, γιαυτο κ ο Θεος θα μας το δωσει απλοχερα!!!! ξερει εκεινος ποτε....

Ισως να ταλαιπωρηθηκαμε λιγο..........αλλα θεωρω οτι στο τελος θα δικαιωθουμε!!! κ μην ξεχναμε...τα καλα κοποις κτωνται...

Καλως την Χρυσανθη με τα γαργαρα νερα!!!!!! Τι διαβαζες?? Αρλεκιν?? :P:P

• Απαντήσεις 667
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχ τελεια...μακαρι.... :P

το θελω πολυ.....

κ να ειναι ξανθουλικα....αχ στρουμπουλουδικα..... :lol: ...φρατζολακια....

κ εσυ συμπεθερα κοιτα να κανεις κανεναν γιο να δωσω την κορη μου...μην πεσει σε καμια σκυλα πεθερα :mrgreen: ....οποιος μου πειραξει τα παιδια μου θα γινω.....τουρμπο.... ;)

φιλακια συμπεθερα.....κ χαιρετισματα στον συμπεθερο.....

Δημοσίευση

χαχαχαχα...τωρα ..του προετοιμαζω το εδαφος για να τον υποδεχτω....προς το παρων βολταρει στον πατερα του.... :lol::lol::lol::lol:

Καληνυχτα!!! παω κ εγω....γιατι εχουμε κ μια δουλεια....ουφ...ποιος ξυπναει παλι 07.30........σνιφ....

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια και αγοράκια, εχθές πήρα τα αποτελέσματα από την 3η εξωσωματική, και η χοριακή μου ήταν μηδέν, πιο μηδέν δεν γίνεται. Τι να πω δεν ξέρω...τώρα λέω να το αφήσω λίγο το θέμα και να ξεκουραστώ, είμαι κομμάτια, πονάει όλο μου το κορμί από όλη την ταλαιπωρία. Εύχομαι σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τα καλύτερα, θα έρθει και η δική μου σειρά κάποτε...

Δημοσίευση

XELONITSA μου κριμα :(:(:(:( .

Δεν θελω να σου πω τιποτε αλλα αυτη τη στιγμη γιατι ξερω πως δεν υπαρχουν λογια συμπαραστασης ικανα να απαλυνουν τον πονο σου. Μονο υπομονη κοριτσι μου, θα περασει ο καιρος και θα νοιωσεις καλύτερα. Δυναμη και κουραγιο σου ευχομαι!

Δημοσίευση

χελωνιτσα λυπαμαι πολυ....

προσπαθησε να ηρεμησεις...δεν ξερω κ το την περιπτωση σου καθολου....ολα θα γινουν

συμπεθερα (ζαχαρενια) εφτιαξα μηλοπιτα χτες ενα ολοκληρο ταψι κ δεν εμεινε τιποτε..... :lol: το εφαγα εγω κ ο αντρας μου....

πιστευω οτι μχρι τα 50 εχουμε καιρο...βεβαια εγω δεν πιστευω οτι εχω πολλα περιθωρια γιατι τρισωμια στα 29...σκεψου στα 50... :(

Δημοσίευση

καλημερα ελινακι.....κ εγω κανω δουλειες...οταν εχεις μικρο καθε μερα δουλειες κανεις....οι φακες δεν μου αρεσουν καθολου...αλλα τις φτιαχνω γιατι πρεπει να τρωμε που και που....εγω δεν ξερω τι να κανω σημερα...!!! :oops: να δω τι θα φαμε

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια!!!

Βρε Ελινακι και εγω ακομα περιοδο τιποτα (32 η μερα) όταν συνηθως αδιαθετουσα 26η με 28η. Και εμενα το ωαριο μου παρεμενε μικρουλι και δεν καναμε τιποτα τελικα τον προηγουμενο μηνα. Και τωρα που ειμαι ετοιμη να ξεκινησω, έχω αγορασει και τα φαρμακακια μου δεν λεει να ερθει η ακατανομαστη!!! Βεβαια εχω όλο το πακετο των συμπτωματων (πονους στην κοιλία, στη μέση, πονοκεφαλό) αλλα με τα συμπτωματα μενω! Παντως αν δε μου ερθει μεχρι τη Δευτερα θα παρω τηλ το γιατρο να παω να με δει αν όλα είναι καλά ή αν προεκυψε κανενα ορμονικο΄θεμα και χρειαστει να μου δωσει χαπια για να εμφανιστει! :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...