Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το οποιο σημαινει οτι δεν εχω προβλημα να κανω κοριτσακια απλα ετυχε, δεν με νοιαζει το φυλλο...κ επειδη ηταν μωσαικισμου αν κανω εξωσωματικη θα εχω λιγοτερα γονιμοποιημενα ωρρια για εμφυτευση....

τι λες μαθαινω ή ειμαι ασχετη?

• Απαντήσεις 667
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ετσι σε θελω καλε!!! Δυναμικη!!! κ οταν πεφτεις, θα σε σηκωνω εγω κ οταν πεφτω εγω θα με σηκωνεις εσυ!!!!

Κοιτα μονο μη πεσουμε μαζι ε!!! το νου σουυυυυυυυ :P:P

Ενω εγω που λες....δε μαζευω τα σπανια....το εξωμητριο που εφαγα στη μαπα....παει κ η μια σαλπιγγουλα μου......

κ εκει που ειπα οτι η αλλη εκανε καλα τη δουλεια της...."παμε για αποξεση" ακουσα να λεει...

τι να πω κ εγω η γκαντεμω...

αλλα ειπαμε...θυμασαι ποσο αγωνιουσαμε κ γραφαμε στο "μετα το πασχα"???

Ετσι θα γινει κ τωρα...με την ιδια αγωνια κ λαχταρα!!!!!

απλα τωρα..θα κανουμε καποιες εξετασουλες..ε σιγα....κ γαμω!

Δημοσίευση

διαγωνισμος για τις γκαντεμιες μας???

πηρα την γιατρο κ της ειπα τρισωμια 15....κ μου ειπε σπανιο...ελα εξετασουλες φουλ κ ολα θα πανε καλα...

ετσι να ελπιζουμε δηλαδη...ουτως η αλλως τα ονειρα δεν ειναι ασχημα...

ασχετο παντα πιστευα οτι θα κανω διδυμα, λες?

ελπιζω να μην με κοροιδευουν οσοι διαβαζουν...κ θα λενε δεν τις φτανει το ενα παιδι...τι το θελει το αλλο...αφου εχει προβλημα

Δημοσίευση

Αφιερωμενο λοιπον σε αυτους που διαβαζουν κ μπορει να σκεφτονται ετσι!!

Αντε μη βαλω τιποτα αλλο κ μου κλεισουν το λογαριασμο :laugh: :laugh: :laugh:

Διδυμα λες???? Ε ναι!!!!!!! 2 αγγελακια στον ουρανο....2 στην κοιλιτσα...θελω κ εγωωωωωωωωωω

Δημοσίευση

μακαρι....κωσταντινα μου θα κλεισω παω να κοιμησω τον γιο μου τον ξενυχτι...με καταλαβαινεις παντως κ σε ευχαριστω πολυ...τον οκτωμβρη που θα ερθω αθηνα θα βρεθουμε απο κοντα...να σου γνωρισω κ τον γιο μου...να δεις για τι παιδι μιλαμε....σε ευχαριστω για ολα...φιλακια

Δημοσίευση

Κωσταντινα θα κανω εγω κορη μην στεναχωριεσαι για να συμπεθεριασουμε....

τον γιο μου απο τωρα μου τον καπαρωσανε...ασε εχουμε πολλες καβατζες...με ειδες ξερεις πως ειμαι...ε ιδιος ειναι με εμενα...ξανθος με γαλαζια ματια αφου ωρες ωρες οταν παμε βολτα λεω θα τον ματιασουν....(δεν πιστευω οτι ματιαζουν βεβαια ολοι οι ανθρωποι, οι καλοι ποτε)

Δημοσίευση

Κωσταντινα καλημερα....χτες δεν μπηκα γιατι δε ειχα πολυ διαθεση...ημουν χαλια κ ξαπλωσα κ προσπαθουσα να κοιμηθω για να μην σκεφτομαι...

σκεφτομουν γιατι σε μενα παλι...ποσα μπορω να αντεξω...σκεφτομουν οτι θα ημουν 27 εβδομαδες τωρα κ διαφορα τετοια....ξερεις τρελα...μετα αρχισαν να μπαινουν στην σκεψη μου κ οι γενετιστες κ οι εξωσωματιστες κ δεν μπορουσα να κοιμηθω...αχ δεν μπορω αλλο...

Δημοσίευση

αχ κ εγω τα ιδια...σημερα ειδα ποσες εγκυες κ ελεγα τωρα κ εγω ετσι θα ημουν...μολις μου μυρισε κ λουκανικο...κ στις 3 εγκυμοσυνες μου, ηθελα λουκανικα...αχ ορμονες.

οπου να ναι θα αδιαθετησω...

Δημοσίευση

Λουκανικο???? Αν κ δεν τρωω.....ουτε αλλαντικα....ειμαι του τυριου βλεπεις.....

κ τι δε θα εδινα ομως τωρα για ενα χοτ ντογκ..μμμμμ τα σαλια μουυυυυυ με μουσταρδα κ κετσαπ τελειοοοοοοοο

Αν θυμαμαι καλα, στο ικεα εχει με 1 ευρω κ οση κοκα κολα θες αχαχαχαχαχαχα

Δημοσίευση

Αντε αντε, να σουρθει κ εσενα να πηγαινουμε μαζι....

σε καταλαβαινω φιλεναδα ασε....κ εγω σκεφτομαι...κ σπαει η καρδια μου....τι να κανουμε.......................

ενα κλικ θελει το μυαλο, μη νομιζεις.......

Δημοσίευση

καλα ασχετο 40 μερες σου ειπε να περιμενεις για επαφη?

το εχω απορια...εμενα μου ειπε 15 μερες...αν μεσα σε 3 μερες δεν μπει η μητρα στην θεση της κλαυτα χαραλαμπε...ειτε περασουν 40 είτε 60....εγω εκανα στην εβδομαδα επανω υερηχο κ ηταν ολα οκ....περισυ να φανταστεις μετα την δευτερη καισαρικη επαθα ενα σοκ οτι επαθα κατι κ πηγα κ μου καναν υπερηχο στις 5 ημερες κ παλι ηταν οκ...

40 λεγαν παλια που δεν ειχαν υπερηχους κ τωρα το απογορευουν οι περισσοτεροι γιατι η γυναικα ειναι περισσοτερο γονιμη κ ειναι επικυνδυνο...

Δημοσίευση

40????????? Καλε οχι.....

μου ειπε 2 εβδομαδες οχι σ@ξ, ουτε μπανιο στη θαλασσα.....

Συνεπεσε το ταξιδι μου...ξερεις....εκει εκανα μπανιο....αλλα σ@ξ οχι ακομα, αφου ηρθε κ η κυρια... :blush::blush::blush::blush:

Εμενα μου ειπε να με δει τελος σεπτεμβρη οπου θα μου δωσει κ τη λιστα των εξετασεων που θελει...

εγω βεβαια θα τα ξεκινησω ολα λιιιγο νωριτερα, εκτος της θρομβοφιλιας που θα την κανω τοτε...

Ελα Χρυσανθη μου...σιγα τι εμεινε.....ενας μηνας διακοπων...μετα βουρ...

Δημοσίευση

ο γιος μου μολις ειδε ενα μωρο στην τηλεοραση..ηρθε μου σηκωσε την μπιτζαμα κ εγω φιλησω μπεμπα μου....μεγαλωσει...κ την αγκαλιαζε...

πως κρατηθηκα κ δεν εκλαψα...του ειπα θα μεγαλωσει πολυ κ θα γεννηθει...

Δημοσίευση

Ασε ...τι λες τωρα.... με συγκινεις....

κατσε ομως να δεις...που θα περασεις λιγο ο καιρος κ μετα θα εχει το αδερφακι του αγκαλιτσα...

κ εγω τις προαλες...κοιταγα το ημερολογιο οπου εγραφα...τρομαρα μου...

ειχα παει στον ελευθερουδακη...πηρα 2 βιβλια εγκυμοσυνης κ ενα ημερολογιο εγκυμοσυνης...εκει εγραφα...συναισθηματα...βλακιες...

τωρα το καταχωνιασα καπου...δεν ειχα το κουραγιο να το πεταξω....

Δημοσίευση

μολις της βαλαμε κ ακουστικα να ακουσει μουσικη...

τον ειχα προετοιμασει τελεια....καλα αμα ξαναμεινω δεν του λεω τιποτα...δεν μπορεις να φανταστεις τι αγαπη της ειχε...εκανε μπανιο στη θαλασσα κ ερχοταν κ φιλουσε την κοιλια μου...δ

δεν του ειπα τιποτε απλα περιμενω να παω στους γιατρους κ ελπιζουμε να τα καταφερω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Είχα δει παλαιότερα ότι κάποια κοπέλα είχε γράψει ότι της είχε πει ο γιατρός της κάποιον τρόπο ώστε να της έρθει η περίοδος ενώ θήλαζε για να μπορέσει να προσπαθήσει για δεύτερο παιδί. Δεν θυμάμαι ομως ούτε ποια κοπέλα ήταν ούτε τι είχε γράψει...Γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω για να έρθει η περίοδος σε τέτοια περίπτωση ;;
    • @ΜαρίαΔημήτρης μια χαρά! Θα κλείσουν κ τ σχολεια μετά, δ θα έχεις τ αγχος τ προγράμματος για τον μεγάλο. Και μενα ο άντρας μ δικαιούται 15 μερες. Να αναλάβει λίγο τ παιδια με σχολεια κτλ. Ευτυχώς μετά δ μενει πολύ. @Sotiria_94 ο γιατρός σου δ σ ειπε πλέον να κινεισαι λίγο παραπάνω? Τωρα στις βδομαδες που εισαι?
    • Εγώ λέω για πλάκα στον άντρα μου λες να πάμε αύριο και αντί να γυρίσουμε σπίτι να μας στείλει μαιευτήριο?  Ο άντρας μου θέλει να γεννησω 1/5 για να λείψει όλο το μήνα απο τη δουλειά και να μην το σπασει. Να αναθέσει την ομάδα του άλλου για ολόκληρο μήνα. Θα πάρει άδεια 14 μέρες που δίνει το κράτος και είχε κρατήσει και την πασχαλινή να την πάρει με την γεννα οπότε θα κάτσει 1 μήνα, θα έχω βοήθεια και με τον μεγάλο. 
    • Ειχαν γραψει και καποια αλλα κοριτσια ενδιαμεσα αλλα μετα δεν επανηλθαν. Αντε να δουμε αυριο και μεθαυριο τι θα δουν οι γιατροι μας μηπως ξεκαθαρισει το τοπιο. Να μας πειτε νεακια αυριο οποιες πανε γιατρο. 
    • Εγώ είμαι 31🙏🏻 δεν ξέρω γτ Μ εχει κολλήσει να την κάνω σε αυτή την εγκυμοσύνη. Ενώ η αυχενική ηταν πολύ καλή!   Πώς τα πάτε με συμπτώματα; Εγώ 15 βδομάδα και έχω πονοκεφάλους, ναυτίες, παρά πολλή κούραση. Ψυχολογία χάλια. Ίσως φταίει και η κούραση με τον μικρό. Δεν ξεκουράζομαι καθόλου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...