Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?

Εμεις ειχαμε παει σημερα μια μονοημερη εδω κοντα για μπανακι και φαγητακι.Τωρα ειμαισ πιτι ,ο μικρος παιζει στην αυλη με την μαμα μου και βρηκα ευκαιρια να μπω.

Σε λιγες ωρες θα δω τον μπεμπουλη μου :)

Μαρια τι ωραια που θα κανεις ψωνακια....ζηλευω ;)

Τι αλλα νεα βρε κοριτσακια??Πειτε τιποτα να ξεχασω το αγχος μου...

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

θα κανω τις παραγγελειες για κρεβατια καροτσια και ολα τα χοντρα γιατι ερχεται και αυγουστος και θα πεσω πανω στις διακοπες τους οποτε για να μην το εχω αγχος θα το κανω τωρα..ξερεις σκεφτομουνα να μην κανω τιποτα τον οκτωβρη και να καθομαι να περιμενω ποτε θα γεννησω αφου και τα ρουχαλακια λεω οτι αγοραζω να το ετοιμαζω κι ολας...θα γυρισω ολα τα μεγαλα τουλαχιστον καταστηματα του ηρακλειου (κι ας γκρινιαζει ο αλεξης να τα παρουμε ολα απο ενα)και ετσι κανοντας την ερευνα αγορας μου θα ψωνιζω και απο κατι στον καθενα :P:P:P:P:P ασε που μου εχει καρφωθει οτι θα το κανω εφταμηνιτικο και εχω πελαγωσει.... :blink::blink::blink::blush::blush::blush::blush:

Δημοσίευση

λιζακι ωραια περνας..εγω να δεις πως σε ζηλευω μακαρι να ειχαμε μια μερα και εμεις να περνουσαμε ετσι...αλλα ευτυχως αυριο τελευταια μερα δουλειας θα κλεισουμε για λιγο το μαγαζι οχι τιποτα δηλ.μεχρι την πεμπτη αλλα δεν βαριεσαι κατι ειναι και αυτο ...διακοπες του χρονου. :P:P:P

τυχερη αυριο θα δεις το ζουζουνι σου εγω θα κανω λιγο υπομονη μεχρι την τριτη.. ;););)

εγω σας αφηνω ωρα να αφοσιωθω στον αντρα μου λιζακι περιμενουμε τα ευχαριστα αυριο και εγω περιμενω περισσοτερες συμβουλες απο σας τις παλιες αν κανω σωστα οτι κανω...φιλιααααα και καληνυχτααααα

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!σημερα ξυπνησα με ενα κομπο στον λαιμο..απο τη μια ειμαι ενθουσιασμενη που θα δω το μωρακι μου και απο την αλλη φοβαμαι πολυ μηπως κατι εχει παει στραβα....εχω βλεπετε πολυ περισσοτερο απο μηνα να δω το μωρακι μου.αχχχ ευχομαι το βραδακι που θα μπω να σας πω τα νεα να εχω μονο ευχαριστα να πω...και να ξερω αν θα ειναι αγορακι η κοριτσακι επιτελους!την εκπληξη στον αντρα μου για το φυλο σκεφτικα να μη τη κανω αφου ετσι κι αλλιως θα παμε μαζι τελικα και με τετοιο αγχως που εχω...που να κανω συνομοσιες με το γιατρο να μη πει τπτ!!!απ'οτι εχω δει εχετε αρκετες υπερηχο αυτη τη βδομαδα !ευχομαι τα μωρουλια μας να ειναι γερα!!!μονο αυτο παρακαλαω τη παναγιτσα καθε μερα:

Δημοσίευση

kalimera koritsia!!!fiore mou logiko einai koritsaki mou omorfo na anxonese alla pragmatika to pistebo oti ola tha einai kala kai tha matheis epitelous ti mwraki exeis kai tha eisai poli xaroumeni....tha to deis!!!!oles mas ayto parakalame ta mwrakia mas na einai kala....egw thn paraskeuh paw gia thn B EPIPEDOU kai euxome na pane ola kala!!!!ante as ksekinisoume me thetiki energia kai oles pou exoume ayth thn ebdomada giatrous na einai ola teleia!!!!!!KALH EBDOMADA SE OLES !!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα. Είμαι στην δουλειά αλλά μπήκα να δω τι κάνετε.

Fiore μου ολα καλά θα είναι στο μωράκι σου. Περιμένουμε νέα σου το βράδυ ε;

Mariakap75 έτσι! Με θετική ενέργεια κι όλα θα πάνε καλά!

Καλή επιτυχία στην Elisa σήμερα που κάνει την β' επιπέδου.

Καλή εβδομάδα, φιλάκια πολλά!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσουδια εν μεσω καθαριοτητας του σπιτιου(με επιασε η νοικοκυροσυνη μου σημερα )ειπα να δω αν ξυπνησατε η ακομα χουζουρευεται...

φιορε μου το ιδιο ακριβως ενιωθα κι εγω οταν ηταν να κανω την β επιπεδου ενα μηνα και ειχα να παω στο γιατρο και να πεις πως ηταν ηρεμος μηνας να πω ενταξει αλλα ειχε τοσες πολλες εντασεις και στεναχωριες που δεν ημουν καθολου αισιοδοξη...μεχρι να ξαπλωσω και να δω την καρδουλα του παιδιου μου να χτυπαει σαν τρελη ειχα σκασει...

ευτυχως τωρα πια εχουν αρχισει οι δυνατες κλοτσιες και ετσι νοιωθω πως ολα πανε καλα...ολα καλα θα πανε και για σενα και το βραδυ θα χοροπηδας απο την χαρα σου(οχι πολυ ομως εχεις και ενα ζουζουνι στην κοιλια σου μην το ξεχνας :P:P:P:P )εγω εχω αυριο εξεταση και θα δω το βλασταρι μου...

μαρακι μου εσυ δεν εχεις τιποτα να φοβασαι..ολα καλα ειναι και το ξερεις αλοιμονο εσυ εισαι πλεον βετερανος ;);););)

λοιπον σας αφηνω παω να τελειωσω θα τα πουμε πιο μετα ελπιζω να εχει ερθει και το λιζακι να μαθουμε τα ευχαριστα... :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

Δημοσίευση

Kalhmera koritsia...Arxisa na diavazw ti grapsate 2 meres alla kourastika kai lew na sas kalhmerisw prota giati se ligo tha ginoume polu edw kai den tha exw isixia, ase pou mou vazoun oloi xeri epidi kathome sto lapptop kai den eimai perisotero kinonikh me thn oikogenia mou :(:( Auto to s/k htan ligo kourastiko-euxaristo giati eixame gamo kai ta gennethlia ths korhs mou exthes....Shmera esthanome san na me patise treno kai thelw na koimithw alla h mama mou thelei na kanoume genikh twra pou oi aloi einai gia mpanio kai to vradi mas vlepw na ksenixtame pali giati o aderfos mou fevgoun thn Tetarth kai theloun na vgenoume kathe vradi(malon tha pame gia psaraki)krima pou den mporw na to sinodepsw me ouzaki ;);) Telos panton sas zalisa,,egw tha paw ston giatro mou thn Pemth na dw ton pmempako mou....Filakia elpizw na mporesw na ksanampw argotera.....Mhn grafete pola kai den sas prolavenw,alla authn thn evdomada exoume megala gegonota ida opote malon tha ksepatothite sto grapsimo, KALH EPITUXIA SE OLES EUXOME :):):)

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι από μένα μανούλες! καλή εβδομάδα να έχουμε, και με ευχάριστα νέα σαν της Αναστασίας! Το Σ/Κ έκανα "αποτοξίνωση" από τον Η/Υ και διάβασα σήμερα τα νέα σας..

Αναστασία συγχαρητήρια για την κορούλα σου :laugh: ! κρίμα όμως που δεν δινουν πλέον dvd... ποιος ξέρει γιατί... όσο για τα κιλά, ευχαριστώ που με καθησύχασες! Η αλήθεια είναι ότι και λίγο πριν την εγκυμοσύνη είχα αρχίσει να παιρνω κιλά, μάλλον αλλαξε ο μεταβολισμός μου. πριν μείνω έγκυος ήμουν 57 κιλά, με 1.70 ύψος, ενώ παλιότερα ήμουν το πολύ 53. Οπότε τώρα που η ζυγαριά κοντεύει τα 64 καταλαβαίνεις, κοιτάω το νούμερο και δεν το πιστεύω!

Καταϊφάκι μόλις το εξακριβώσω ότι είναι γιός, θα φροντίσω για το Ε9! χαχαχα! ;)

Fiore στις 7/12 έχω ΠΗΤ. Μην ανησυχείς για τον σημερινό υπέρηχο, μια χαρά θα είναι το μωράκι σου! Δεν το νιώθεις να κλοτσάει; εγώ για την Β επιπέδου μόνο αγχώνομαι, αλλά ας είμαστε αισιόδοξες και όλα καλά θα είναι και εκεί! για τη χωριακή που με ρώτησες, τη λάχνη εννοείς; δεν μου είχε πει ο προηγούμενος γιατρός μου κάτι τέτοιο, θα δω τώρα με τον καινούριο του Αλεξάνδρα τι θα μου ζητήσει... την Τετάρτη έχω το πρώτο ραντεβού να τον γνωρίσω! Εσύ ποιόν έχεις εκεί; στο νοσοκομείο δέχεται ή πας στο ιατρείο του;

Δημοσίευση

TI KANEΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΤΕ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ????

ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΙΑ 5/8

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΛΕΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ---

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ

Δημοσίευση

Koritsia pali xtipisa ena komati tourta pou perisepse apo exthes :blush::blush: Maria mou s'euxaristw polu gia tis euxes sou... Exthes edw evrekse arketa to vradi alla anti na drosisei sikothike mia mpoxa,igrasia 100% kai pnigika to vradi na fantastite kapia stigmi den anteksa kai piga ksaplosa ston kanape kato apo to klimatistiko... :S Thn Tetarth pou tha katevw Thessalonikh paw gia psonia kai authn thn fora tha parw kai gia to mwro to apofasisa, An arxisei pali o antras mou tis grinies tha mathete ta nea mas apo tis eidhseis( mia egkuo pou skotonei ton antra ths se polukatastima) :P:P

Δημοσίευση

ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου για τη θετικη σας ενεργια!!καλη επχιτυχια mariakap για τη β επιπεδου σου ειμαι σιγουρη οτι το μωρακι σου θα ειναι τελειο!!κοριτσια μηπως ξερεται πως μπορω να στειλω ενα πμ??

Δημοσίευση

καλησπερα και απο μενα πω πω 2 μερες και γεμισατε πολλες σελλιδες αυτα ειναι τα ωραια ευχομαι σε ολες που ειναι σημερα αυριο και μεθαυριο αλλα καλα αποτελεσματα β'επιπεδου και περιμενουμε να μαθουμε νεα τους ολα καλα θα ειναι θετικη σκεψηηηηηηηηηηηηηηηηη

μαμα παναη και γω το ιδιο σκεφτομαι κρατιεμαι με νυχια και με δοντια για να μην παω στα μαγαζιαααααααααααααα περιμενω τεταρτη να παω στον γιατρο μου και αν τελικα το δουμε δεν θα κρατηθω θα παω μια βολλτα

στην περιπτωση που ειναι αγορι θα συγκρατηθω λιγο παραπανω γιατι θα εχει τα ρουχα του γιαννη μου ακριβως την ημερονημια που θα κλεισω για ραντεβου γεννησα τον γιαννη αρα τα ρουχα θα ναι ολοιδια αν ειναι κοριτσι τρεμε πορτοφολιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι χα χα χα χα χα evi d καλα ψωνιαααααααααααααααααα την τεταρτηηηηηηηηηηη και να χαιρεσαι την πανεμορφη κορουλα σου

Δημοσίευση

Fiore, νομίζω ότι πατάς το κουμπάκι ΡΜ που βρίσκεται κάτω από το όνομα του χρήστη στον οποίο θέλεις να το στείλεις

Evi, σε νιώθω απόλυτα! κι εγώ πριν λίγο τσάκισα ένα κομμάτι σοκολατόπιτα... το μπεμπάκι μου τώρα κλοτσάει σαν τρελό! :lol:

Οσο για τα ψώνια... περιμένω πως και πως να σιγουρέψω το φύλο, για να ξεχυθώ στα μαγαζιά να του πάρω τα πρώτα του ρουχαλάκια! μέχρι στιγμής έχει 2 ζακετάκια που του είχαμε πάρει με τον μπαμπά ένα χρόνο πριν, και μια σαλιάρα που μας έκανε δώρο μια φίλη... τι, με αυτά θα μείνει;;; B)

Δημοσίευση

AX BΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΠΕΨΙΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΟΡΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΤΟΥΣ 8 ΕΜΕΤΟΥΣ---ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ :cheer::cheer::cheer::cheer:

Δημοσίευση

ακομα αναγουλες βρε μαρινακι???? :-( μην ανησυχεις για το μωρακι αυτο παιρνει ολα τα θρεπτικα συστατικα απο σενα!εσενα να προσεχεις που εισαι αδυναμουλα.εμενα μου κοπηκαν οι εμετοι αλλα ακομα δεν μου ερχεται να φαω κρεας ...και με αναγουλιαζει να μαγειρευω κοτοπουλο και ψαρι...δηλαδη το προβλημα μου ειναι να τα βλεοω οταν ειναι ωμα!! :S:side::blink:

Δημοσίευση

κοριτσακια μου καλησπερα τι μου κανετε?

πολυ ζεστη βρε κοριτσια σημερα !!

ευτυχως τα μωρακια μας δεν καταλαβαίνουν ουτε ζεστη ουτε κρυο!!

΄την παρασκευη θα φυγουμε και εμεις για πηλιο,να ξεκουραστουμε λιγο.

κοριτσια πως πατε απο κιλά? ή να μην ρωτησω καλύτερα??

Δημοσίευση

ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ έγραψε:

κοριτσακια μου καλησπερα τι μου κανετε?

πολυ ζεστη βρε κοριτσια σημερα !!

ευτυχως τα μωρακια μας δεν καταλαβαίνουν ουτε ζεστη ουτε κρυο!!

΄την παρασκευη θα φυγουμε και εμεις για πηλιο,να ξεκουραστουμε λιγο.

κοριτσια πως πατε απο κιλά? ή να μην ρωτησω καλύτερα??

Αχ ΠΗΛΙΟ ειχαμε παει πριν 3 χρονια στην ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΗΤΑΝ---το εχω ερωτευτει το ΠΗΛΙΟ μου αρεσει παρα πολυ ηρεμια ησυχια χαλαρωση---καλα να περασετε---οσο για τα κιλα εχω παρει 2 μεχρι στιγμης---και δεν εχω πολλα περιθωρια θελω να σου πω :cheer:

Δημοσίευση

Καλησπέρα Μαρίνα, ακόμα έχεις αναγούλες και εμετούς ε; υπομονή, μόνο αυτό μπορούμε να σου πούμε. Εχεις δίκιο, το μωράκι σου θα σε αποζημιώσει για όλα!

Τυχερούλα, μεγάλη ιστορία τα κιλά! εγώ κοντεύω τα 7.... εσύ; καλά να περάσετε στο Πήλιο, που είναι σίγουρο δηλαδή γιατί είναι ΤΕΛΕΙΑ εκεί!

Δημοσίευση

μαρίνα μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου ναι είναι τέλεια στο πήλιο θα μείνουμε στο χορευτό να κάνουμε κανένα μπανάκι!!εγώ είμαι στην 17 εβδομάδα κοντά και δεν έχω πάρει κανένα κιλό αλλά προσέχω πάρα πολύ δεν ξέρω μέχρι πότε όμως λένε μετά το β επιπεδου ανοιγει η ορεξη και δεν μπορεις να κρατηθεις....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...