Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Irtha ki ego... Koritsia ntrepomai, alla o dikos mou (kontevei 3... :blush::blush::blush: ) den exei kopsei akoma tin pana. Ti giogio exoume, ti kathismataki gia ti lekani, ti tou milao oli mera na pame na kathisoume na kanoume ta kaka sti lekani, eidika tin ora pou xero oti thelei, tipota autos. Tou agorasa to Savvato vrakakia vamvakera kai alla 2 pou einai eidika gia na mathei. Exoun mia ependysi mesa san seltes, exoun apexo kai ton Thomas to trenaki, opote elpizo na ta kataferoume. Einai eukairia tora pou einai kalokairi. Tha voithisei kai ligo i theia stin Ellada.. B)

Kata ta alla kala. Piga sti maia edo. Den mou ekane kai polla. Apo glykozi kai piesi ok. Variotane na me valei na akouso tin kardoula, ego omos epemeina kai tin akousame. Mou leei afou to psiloaisthanesai to moro den xreiazetai...

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσια αυτο με την κοιλια μου το εκαναν και εμενα...πηγα σουπερ μαρκετ τα ξερω βεβαια τα κοριτσια,λιγο μετα που εκανα την β επιπεδου και με ρωτανε σε ποιο μηνα ειμαι τους λεω σε λιγο μπαινω στον εκτο και μαζευονται γυρω μου 6-8 γυναικες και με περιεργαζονταν να δουνε αν θα καταλαβουν τι μωρο εχω αλλες ειπαν οτι εχω κοριτσι ειναι μικρη η κοιλια και εχω καθαρο προσωπο αρα ποκλειεται να ειναι αγορι αλλες ειπαν πως ειναι αγορι γιατι φαινεται η μεση μου και η κοιλια πεταει προς τα εξω...μονο στοιχημα που δεν εβαλαν...το τι γελια εριξα δεν λεγεται...ωσπου στο τελος τους πεταω οτι συγουρα ειναι αγορι και τις αφησα να τσακωνονται οι μισες γιατι δεν το βρηκαν και να χοροπηδανε οι αλλες που το βρηκαν...

κοριτσια πως σας φαινεται που αρχιζεται να πετατε τις πανες σας σιγα σιγα???χαιρεσται η ψιλοαπογοητευεσται που τα καμαρια σας μεγαλωσαν????

Δημοσίευση

μαρακι τι απογοητευσει εγω και μονο που το σκεφτομαι οτι δεν θα εχουμε ολο αυτο με τις πανες χαιρομαιιιιι..

αχαχαχα και εσενα στα λεγανε? παντου τα ιδια!

νικα don't worry i hope to find the best solution for your son!

[ετσι για να εξασκουμε και τα αγγλικα μας λιγο χαχαχα] αυτο με τον τομας το τρενακι ισως να του προσελκυσει το ενδιαφερον και να τα καταφερεται ετσι τελικα!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε; Εγώ είμαι μια χαρά σήμερα. Έχω πολύ καλή διάθεση.

Fiore μου εγώ είχα ρωτήσει από την αρχή για τα νύχια γιατί όταν έμεινα έγκυος είχα χτιστά και ήθελα να ξέρω αν πρέπει να τα βγάλω και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα είτε χτιστα θέλω να τα έχω είτε βαμμένα δεν επηρεάζει το μωρό καθόλου. Το έχει ψάξει λέει. Μόνο στην γέννα την νοιάζει να μην έχω τίποτα στα νύχια μου. Άλλοι γιατροί βέβαια λένε όχι στις βαφές γενικά και νυχιών και μαλλιών. Είναι θέμα γιατρού τελικά. Ρώτα τον δικό σου να δούμε τι θα σου πει.

Δημοσίευση

fiore25 έγραψε:

καλησπερα melitina και anastasia!πιστευω να μην υπαρχει προβλημα μια φορα τα εβαψα η καψερη γιατι εχω να παω σε γαμο.τικανετε κοριτσακια?

kalispera fiore.....egw evapsa ta nuxakia mou prin ena mina gia ta vaftisia tou mikrou tis adelfis mou..e siga mia fora itan....alla ta mallia den tha ta vapsw me tipota....tha ta vapsw prin ta xristougenna pou tha exw gennisei...

Δημοσίευση

Αααχ άλλες τρώνε παγωτάκια και άλλες σιδερώνουν στοίβες τα ρούχα :P:P Τώρα που το λέτε έχω ακόμα παγωτό στρατσιατέλα στην κατάψυξη :blink::blink::blink:

Ρε κορίτσια αυτό με τα νύχια δεν το είχα σκεφτεί. Εγώ είμαι όλη μέρα στο σπίτι και όταν βαριέμαι κάθομαι και τα βάφω. Θα ρωτήσω τον γιατρό μου γιατί αγχώθηκα. Ηξερα ότι δεν κάνει όταν μπαίνεις σε χειρουργεία αλλά δεν φανταζόμουν ότι δεν κάνει. Αλλο άγχος....

Δημοσίευση

Τώρα που τρώω το παγωτό η μπεμπούλα κλοτσάει ανεξέλεχτα! Λέτε να μην τις αρέσει; Και το μεσημέρι που έφαγα άλλο ένα στην δουλειά το ίδιο έκανε. Καταλαβαίνουν τι τρώμε από τώρα λέτε; Νομίζω ότι κάπου διάβασα πως στον έβδομο μπορούν να ξεχωρίσούν το γλυκό από το ξυνό και κάτι έντονες γεύσεις.

Δημοσίευση

μαρια δε μπορω να φανταστω τουλαχιστον εγω πως θα αλλαξει η ζωη μου ... δεν ξαναεχωνιωσει την ευθυνη που εχει η μητροτητα σιγουρα ειναι ενα πολυ προτογνωρο συναισθημα!!!ανυπομονω να το ζησω!!!!καταιφακι αυτο με το σιδερωμα το εζησα εγω προχθες!!!!οι δουλειες που απεχθανομαι ειναι το σιδερο και το σκουπισμα με την ηλεκτρικη :blink: αναστασια μαλλον του αρεσει το παγωτακι!!αχ θελω κι εγω κλοτσιτσα!!!αφηστε κι εγω το εχω παρακανει σημερα παγωτο πατατες τηγανητες σε μικρες ποσοτητες μη φανταστιτε!!τι λιγουρες ειναι αυτες??

Δημοσίευση

Fiore και εγώ προχθές έπρεπε να το ζήσω το σιδέρωμα αλλά όλο το ανέβαλα η κόρη η ακαμάτρα :P:P.

Και εμένα με αγχώνει αν θα τα καταφέρουμε έτσι όπως πρέπει με το μεγάλωμα της μικρής. Ελπίζω ότι όλο αυτό είναι έμφυτο και μετά την γέννα θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και εγώ και ο αντρούλης μου στα νέα δεδομένα και στους νέους ρόλους μας. Και με την ελπίδα βέβαια ότι δεν θα ξεχάσουμε τους παλιούς μας ρόλους σαν ζευγάρι.

Δημοσίευση

mariakap75 έγραψε:

kataifaki ama sou pw oti kai mena h evi mou to eftiakse...alla twra teleftaia pou epeza ligo kai to epsaxna..prepei na pas panw se ekeino to koutaki pou deixnei ta xrwmata kai na to epilekseis...kala se fotisa twra....

Ε? Ποιος τί πως????

Πέρα από την πλάκα έκανα μία προσπάθεια. Για να δούμε :dry::dry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...