Μετάβαση σε περιεχόμενο

φοβος για τον τοκετο!!!!!!!

Recommended Posts

νομιζω οτι πρεπει να κανονισεις με τον γιατρο σου απο πριν οστε να υπαρχει αναισθισιολογος εμενα η ξαδερφη μου που γεννησε σε νοσοκομειο το ειχε κανονισει ο γιατρος της.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

K gw to exw perasei auto.Hmoun mesa me eisagwgh 7 meres epeidh eixa syspasei.2 fores me phgainan katw ston kardiotokografo k akouga ourliaxta apo alles,me eixe piasei k emena kati.Mhn anhsyxeis omws otan ftasei ekeinh h wra de tha se noiazei tpt allo,tha exeis tosh agwnia na deis to louloudaki sou pou de tha to skeftesai katholou.

Oti k an perasa ekeinh th mera pou gennhsa ta mikra mou aksize.Meta de tha to skeftaise kan.Den einai tpt mprosta sto thauma pou tha zhseis.Me to kalo sou euxomai!

kai ego fobomoun prin genniso opos oles mas sto 1o paidi.

telika gennisa fisiologika xoris rantebou kai xoris episkliridio grigora kai ponesa ligo.

ka8e toketos einai diaforetikos bebaia alla de se afinoun na ponas ores . To an 8a kaneis episkliridio 8a prepei na to sizitiseis me to giatro sou tora kai oxi tin ora tou ponou gia na eisai etoimi kai iremi.

Na pane ola kala kai na xereis oti oles sxedon fobomaste .

κοριτσια δεν ξερω αλλα νοιωθω μεγαλη ανασφαλεια.αλλιως ειχα φανταστει την ωρα της γεννας μου...ομως βλεποντας αυτες υις γυναικες καθως και τη συμπεριφορα του προσωπικου(μαιες,γιατροι)προς αυτες με εκαναν να πιστεψω οτι θα γεννησω μονη και επημη.νοιωθω πεταμενη..και το λεω εγω που υποστηριζα τα δημοσια οσο τιποτα..τωρα δεν ξερω..τουλαχιστων σε ενα ιδιωτικο θα ειχα τον αντρα μου μεσα για κουραγιο και την επισκληριδιο σιγουρη..ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω και πως αυτες που φωναζαν ηταν αλλοδαπες που υπερεβαλαν λιγο γιατι δεν ξερουν τη γλωσσα. :unsure: φοβαμαι.............

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗΝ tsihi.ΚΙ ΕΓΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΕΛΟΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΣ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ.ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗ!

ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Στην Ξανθη δεν κανουν στην αλεξανδρουπολη που γεννησα την δευτερη μου κορη τελευταια στιγμη με ρωτησε ο γιατρος μου αν θελω και εννοειτε επειδη με πετυχε σε στιγμη που ειχαν αρισει οι πονοι του ειπα με τη μια ΝΑΙ.και οντως δεν ειναι τιποτα και δεν ταλαιπωρηθηκα και μετα στο δωματιο ημουν ξεκουραστη για να ειμαι με το μωρακι μου οποτεολα καλα.Αλλα σιγουρα θα πρεπει να ρωτησεις και στο νοσοκομειο σου.Ααα και σε μας υπηρχε και ταριφα 180 ευρω,που εισαι ρε τριανταφυλλοπουλε με την κρυφη σου καμερα....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...