Μετάβαση σε περιεχόμενο

φοβος για τον τοκετο!!!!!!!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια μου!!θα μπω αμεσως στο θεμα..ειμαι ηδη 36 εβδομαδων και μετα απο μια εξεταση ρουτινας στον γιατρο μου με τον καρδιοτοκογραφο διαπιστωσε οτι εχω συσπασεις γεννας!!οσο και αν εγω επεμενα πως δεν υπαρχει περιπτωση,δεν ποναω ,δεν γενναω αυτος επεμενε να νοσιλευτω για παρακολουθιση στο αλεξανδρα για 2-3 μερες.ετσι και εγινε.δε γεννησα τελικα αλλα το προβλημα κοριτσια ειναι οτι με ειχαν μεσα στα δωματια των ωδινων για μια ολοκληρη μερα συνδεδεμενη με το μηχανιμα που μετραει τις συσπασεις.ημουν πολυ αισιοδοξη για την ωρα που εφερνα στον κοσμο την κορη μου ομως τωρα αφου ειδα ολες αυτες τις γυναικες να φωναζουν και να υποφερουν με εχει πιασει τρομος.απο την ημερα που βγηκα το μονο που σκεφτομαι ειναι πως δεν ξερω αν θα μπορεσω να αντιμετωπισω τη γεννα :( ειμαι και λιγο φοβιτσιαρα οποτε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΚΑΘΕ ΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ.Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ.

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ν'ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ!!!!ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΕ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΤΟΚΕΤΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑΡΑ!!ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΛΙΓΟ...!!!ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ (ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ)ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ..ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ!!ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ!!!ΟΠΟΤΕ ΚΟΙΤΑ Ν'ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!

γλυκια μου να μη φοβασαι τιποτα καθε γυναικα βιωνει διαφορετικα τη γεννα της,και ο θεος σου δινει δυναμη και κουραγιο για να αντεξεις τους πονους και να ανταπεξελθεις στον τοκετο,εγω γεννησα τρια παιδακια με φυσιολογικο τοκετο και χωρις επισκληριδιο,σκεψου θετικα και ολα θα πανε καλα και θα ερθει γρηγορα η στιγμη που θα κρατησεις αγκαλια την κορη σου και θα πεις χαλαλι της οσα κι αν περασα με το καλο κοπελα μου :):)

τσιχι με το καλο σου ευχομαι και με κανεναν πονο!!!!θα σου πω μονο οτι και γω τρεμω στην ιδεα του τοκετου αλλα ειλικρινα τον τελευταιο καιρο το μονο που σκεφτομαι ειναι τη στιγμη που θα μου φερουν το αγγελουδι-καραμελιτσα μου αγκαλιτσα μου και θα κουρνιασει σαν πληγωμενο ζωακι πανω μου αναζητωντας λιγη ζεστασια+ ενω θα της μιλαω θα σταματησει το κλαμματακι της και θα ηρεμησει εισπρατοντας την τεραστια αγαπη και στοργη που τρεφω γι'αυτο το πλασματακι!

Ξερω πως ειναι να φοβασαι πιο πολυ απ οσο νομιζεις. Θα σου πω μονο ενα.

Αν ηξερες τι ειναι ο τοκετος δεν θα φοβοσουν... Θα αρχιζες να σπρωχνεις απο τωρα απο την χαρα σου να το ζησεις. Πιστεψε με ο πονος δεν ειναι τιποτα μπροστα σ αυτο που θα βιωσεις. Και ειναι ανεπαναληπτο!!!

Ευλογημενες οι γυναικες που εφεραν στον κοσμο ενα παιδι... Ευλογημενες!!!

Τα κοριτσια εχουν δικιο μην καθεσαι και σκεφτεσαι τον τοκετο σκεψου μονο οτι σε πολυ λιγο θα κρατας το αγγελουδι σου στην αγγαλια σου.Αλλωστε ολα μπορει να γινουν τοσο γρηγορα που να μην καταλαβεις και τιποτα.Σκεψου καλυτερα την λισταμετα πραγματα που πρεπει να εχεις στο μαιευτηριο τι σου λειπειαπο το παιδικο δωματιο γενικοτερα απασχολεισε το μυαλο σου με αλλα πραγματα.Να ρωτησω και κατι αλλο εχεις σκεφτει την επισκληριδιο?

tsihi,κοπελα μου εγω ειμαι στην 38 η εβδομαδα και 6 ημερες...ο ιατρος μου ειπε μεχρι το Σαββατο θα γεννησω...ειμαι μεσα στο αγχος κι εγω!!!καιφοβαμαι δεν σου το κρυβω,αλλα θα κανω επισκληρηδιο!!!

μια φιλη μου που εκανε μου ειπε πως δεν πονεσε καθολου και ολα πηγανε αψογα...βεβαια και παλι αγχωνομαι εγω παρα την επισκληρηδιο..αχ δεν ξερω αλλα πιστευω πως η καθε γυναικα το βιωνει διαφορετικα οποτε ...κοντος ψαλμος,αληλουια..χχαχαχχαχχα

κανε κουραγιο ,λεγε καμια προσευχουλα απο μεσα σου και ολα θα πανε καλα!!!και κανε επισκληρηδιο αν εχεις τη δυνατοτητα!φιλακια και καλη λευτερια!!!με ενα πονο...η μαλλον ..με ΚΑΝΕΝΑ πονο!!!

φυσικα σκεφτομαι να κανω επισκλριδιο αλλα φοβαμαι παλι!!λογω του οτι θα γεννησω σε δημοσιο(αλεξανδρας)δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο,εχω ακουσει πολλα σεναρια..πιστευω πως αν το ζητησω θα μου κανουν ετσι δεν ειναι??

καλημέρα κοπέλα μου και καλή λευτερια σου εύχομαι. προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι εγω πηγα στην κλινικη και ημουν παρα πολυ χαλαρα λες και πηγαινα για καφε προσπαθούσα να μην το σκεφτομαι καθολου, τωρα οσο για τον τοκετο οπως ειπαν και τα κοριτσια η καθε γεννα ειναι διαφορετικη καθως και η αντοχες καθε γυναικας ειναι διαφορετικες.

σκεψου οτι θα κρατησει για λιγο και μετα θα κρατας το αγγελακι σου στα χερια σου που ειναι το τελειο στη ζωη σου.

επισης σκεψου οτι εγω γεννησα πολυ ευκολα και φαντασου οταν τελειωσε ( επειδη και γω ειμαι φοβιτσιαρα σε υπερβολικο βαθμο) ειπα στο γιατρο αυτο ηταν τελειωσαμε??? δεν το περιμενα να ειναι τοσο ευκολο, ο δε γιατρος μου ειπε μπραβο μαρια δεν περιμενα οτι θα βγαλεις τοση δυναμη. οποτε δεστο χαλαρα σκεψου οτι υπαρχουν και γυναικες που γενναν πολυ ευκολα μην ακους μονο τα κακα. ολα θα πανε τελεια κανε και καμια προσευχουλα για αν βοηθησει ακομη περισσοετερο ο θεος γιατι εκεινη την ωρα περιμενουμε τη βοηθεια του.

Κι εγω φοβαμαι τοσο πολυ που το λεω απο τωρα οτι θα κανω καισαρικη, δεν υπαρχει περιπτωση να συνεργαστω τοσο φοβιτσιαρα που ειμαι, και με καισαρικη πονας μετα βεβαια αλλα... Δεν ειμαι καν εγκυος και παλι υπαρχουν στιγμες που το σκεφτομαι και φοβαμαι... Δε γραφω για να σε πανικοβαλω tsihi μου γιατι η δικη μου αποψη δε μετρα αφου δεν το εχω ζησει...

Παντως γεννησαν οι δυο φιλες μου προσφατα και ηταν πααααρα πολυ ευκολο! Στη μια εγιναν ολα τοσο γρηγορα, χωρις επισκληριδο κιολας, η αλλη ζοριστηκε πολυ λιγο στην αρχη και μετα την επισκληριδιο λεει οτι ηταν ολα μαγικα! Τι να σου πω, οπως λενε και τα κοριτσια καθε τοκετος ειναι διαφορετικος.

Ευχομαι να εχεις ενα πανευκολο τοκετο γλυκια μου! Και ειμαι σιγουρη πως οταν κρατησεις το κοριτσακι σου ολα θα σβησουν!

γεια σου κ απο μενα.σε καταλαβαινω πως νοιωθεις γιατι τον ιδιο φοβο εχουμε ολες οσες εγιναν μανουλες αλλα κ ολες οσες προκειται να γινουν προσεχως.η αγωνια του να πανε ολα καλα,χωρις καμια επιπλοκη κ να γεννηθει ενα γερο μωρακι την εχουν ολες οι μανες.κ φυσικα το αγχος για τον πονο που θα νοιωσουμε.μακαρι ο θεος να ευλογει ολες τις γυναικες για εναν τετοιο πονο!κ για την ιστορια να σου πω οτι οταν γεννουσα εγω(ημουν 12ωρες με σπασμενα νερά,χωρις ευτυχως πονους)γεννησαν 7κοριτσια πριν απο μενα κ ακουγα ολες τις φωνες κ τους πονους τους.σαν πρωταρα που ημουν δεν ηξερα κ φυσικα μονο στο ακουσμα των φωνων,ψυχολογικα κ μονο πεφτεις.τελικα γεννησα με τεχνητους πονους,(μιλαμε για πολυ πονο)χωρις επισκληρηδιο(βλεπεις νοσοκομειο) μετα απο αλλες 6ωρες.καθε γυναικα μονη της ξερει τι περναει κ ολες οι περιπτωσεις δεν ειναι ιδιες.κανε τον σταυρο κ την προσευχη σου κ να εισαι συγκεντρωμενη στο στοχο σου.θα φερεις στο κοσμο μια ζωή.καλη δυναμη!

κοριτσακι μου φυσικο ειναι να φοβασαι ολες φοβομαστε,χαιρομαστε,αγωνιουμαι γιαυτο το πρωτογνωρο πραγμα που θα βιοσεις και ευχομαι να το ζησουν ολες οι γυναικες που θελουν πραγματικα να κρατησουν ενα μωρακι στην αγκαλια τους!!!Θα πονεσεις ειτε λιγο ειτε πολυ κακα τα ψεματα αλλα ολα ειναι υποφερτα....και οταν θα ερθει η στιγμη που θα αντικρισεις το αγγελουδι σου θα τα θυμασαι ολα σαν μια γλυκια αναμνηση.ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!

Ειναι λογικο να νιωθεις παραξενα συναισθηματα οπως φοβος , αγωνια , αλλα και ανυπομονεσια και δεος γιατι θα ζησεις κατι νεο .ολλες γυναικες που ηταν να γεννησουν το πρωτο τους παιδι και πηγαν χαλαρες :huh: δεν νομιζω να υπαρχουν απλα το αγχος βγαινει διαφορετικα στη πωτη τους γεννα οταν ηρθε η ωρα για τη δευτερη δεν ηθελαν ακιβως επειδη ηξεραν πως ειναι , αλλα εδω πρεπει να τονιστει οτι καθε περιπτωση σαφως και ειναι διαφορετικη .Εμενα εσπασαν τα νερα στην 37 εβδομαδα πηγα στο νοσοκομειο ενω ειχα φτοιαξει πρωτα τα μαλλια μουκαι ειχα πιει και ελληνικο καφε για να αντεπεξελθω στο τοκετο :silly: τρελλο ε ; ετσι ομως την ειχα δει τη φαση δεν ηθελα να υποβαλλω στον ευατο μου το φοβο οτι θα πονεσω ειμαικαι ανθρωπος που ανεχετε τον πονο αλλα ειχα αγχος για το αν θα πανε ολα καλα το αγχος λοιπον αυτο το εβαγαζα ετσι ...

Αποτελεσμα ηταν να μην εχω καθολου διαστολη να πεσουν οι παλοι το μωρου επειδη ειχαν σπασει ωρα τα νερα και να κανω καισαρικη με ολικη ναρκωση και μαλιστα σε ιδιωτικο νοσοκομειο ηταν επιλογη του γιατρου μου και δε το μετανιωσα δνε καταλαβα ΤΙΠΟΤΑ περα απο ενα πονο στα σπαλχνα και ενα ζεστο αγγιγμα στι στηθος οταν μου τον ακουμπησε επανω μου ηταν συμφωνια .Ουτε μετα ειχα πονους αφου με ειχαν συνεχεια με φαρμακα πολυ μαστουρωμα και ο πισινος μου ειχε γινει μπλε μαρεν απο τις ενεσεις αλλα ξερεις κατι ολα αυτα αποτελουν μονο μια γλυκεια αναμση επειδη εχω τον γιο μου που ειναι 6 ετων σημερα .Ευχομαι να πανε ολα καλα και επισης αν το ζητησεις στο Αλεξανδρα να σο κανουν επισκληρηδιο δνε βλεπω το λογ να σου αρνηθουν μια με το γυναικολογο σου αυτος θα σε ενημερωσει

To βρισκω απολυτα φυσιολογικο να φοβασαι, να αναρωτιεσαι,

και να λες.. "τι θα γινει"..? "Πως θα γινει"..? :huh:

Ποια ειν΄αυτη που δεν χτυπησε γρηγορα η καρδια της?

Που δεν ενιωσε εστω και για ενα λεπτο τα γονατα της να τρεμουν?

Κι' ομως ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ καταφεραν να φερουν στον κοσμο τα αγγελουδια τους.

Μονο να ξερες ποσες κοπελες θα ηθελαν να ειναι στην θεση σου... :)

Μη φοβασαι αγαπη μου τιποτα...

Κι αν λιγο ταλαιπωρηθεις πιστεψε με!

Δεν υπαρχει ομορφοτερη ανταμοιβη απ' το παιδι σου.

Ευχομαι να πανε ολα καλα και σε λιγες μερες να εχεις αγκαλια

αυτο το ευλογημενο πλασματακι που κουβαλουσες τοσους μηνες στην

κοιλιτσα σου.

Ο θεος να ΄ναι μαζι σου.

Καλη λευτερια

tsihi geia sou kai apo mena kai sou euxome na exeis mia eukolh gena!!!katalabenw apolita ti les giati to ezhsa kai egw ayto!!!!gennhsa kai ta 2 paidia mou sto aleksandra!!etsi opos ourliazan oi gynekes eixa pathei paniko...asta kai eimai kai egw para poli fobitsiara alla dystixos o fobos den boithaei...ekana kai sta 2 episkliridio alla thn deyteri fora argisane na mou ti baloun...eixa perasei sxedon olous tous ponous kai pistebw exei na kanei me to poso apasxolimenh einai oi anesthisiologh kai isws kai ta fakelakia ti napw......egw 2006 eixa gennish ton deytero kai eixa dwsei 1200 sto giatro mou!!egw pantos den ourliaza kai h episkliridios boithaei para poli stous ponous..einai sotiria!!!efoson ta kanoniseis ola apo thn arxh me ton giatro sou den exeis na fobase tipota...h xara pou tha exeis meta einai apisteyth..

Καλη μου Thihi εγω να δεις φοβο που ειχα. Πηγα με ραντεβου για προκληση τοκετου. Αφου ειχε ηδη τοποθετηθει το πρωτο υποθετο το απογευμα κατά τα μεσανυχτα με κατεβαζουν στην αιθουσα για να μου τοποθετησουν το δευτερο υποθετο και για να με παρακολουθουν. Μολις ανοιγει την πορτα ο νοσοκομος που με μετεφερε δεν μπορεις να φτανταστεις τι γινοταν. Πανικος. Ουρλιαχτα, κλαματα. Μου κοπηκαν τα ποδια. Και ημουν μονη εκεινη τη στιγμη. Και εγω σκεφτηκα ότι δεν θα αντεξω. Τελικα….. γεννησα μια χαρα χωρις στριγγλιες και ουρλιαχτα. Η επισκληριδιος εγινε στην ωρα της και δεν ειχα προβλημα κανενα. Με ειχε διαβεβαιωσει και η γυναικολογος μου και η μαια ότι δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα αλλα εγω σκεφτομουν: Καλα τα λετε τωρα αυτά για να μην εχω αγχος.

Σου ευχομαι να ερθει με το καλο το μωρακι σου, γεματο υγεια και με ένα πονο (που ελεγαν και σε μενα).

καλα εγω γελαγα με μια την ωρα πο με ειχαν στην αιθουσα οδινων πριν αποφασιστει η καισαρικη ηταν μια που εβιζε τον αντρα της ρε κοριτσια τι μινελικα ηταν πο εφαγε ο χρισταινος του ελεγε :Αχ τι μο εκανες ...λες και δνε ηθελε !εγω την ακουγα και γελαγα ..καιμου λεει η μαια καλα ακομα δνε χεις ακουσει τιποτα λενε και κανουν πολλα .

Γειά σας κορίτσια! ευτυχώς που είστε και εσείς γιατί οι συμβουλές σας είναι σωτήριες! εγώ είμαι στον 5ο μήνα και είναι η 1η μου εγκυμοσύνη. Η αλήθεια είναι σκέφτομαι αρκετά συχνά εκείνη τη στιγμή , του τοκετού..! θα ήθελα να ρωτήσω για το ή την επισκληρίδιο. Άλλοι μου λένε να το κάνω και άλλοι να μην το κάνω γιατί υπάρχει περίπτωση να έχω αργότερα προβλήματα υγείας απο αυτό. εσείς τί λέτε? μειώνονται πραγματικά πολύ οι πόνοι?

bagelitsa μου εγω προσωπικα δοξαζω το ονομα του χριστιανου που ανακαλυψε την επισκλυριδιο οταν μου την εκαναν χαλαροσα τοσο πολυ που μεχρι και 5διμα ξεγενουσα :P

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ! tsihi, ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ Η ΚΑΘΕ ΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ , ΜΟΝΟ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ!

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΖΟΥΜΠΑΛΟΥ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ!

ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ, ΓΙΑ 2,5 ΩΡΕΣ ΠΟΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΥΠΕΦΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ, ΡΟΔΙΝΑ!!!!! ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΞΩΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΣΠΡΩΧΝΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΒΓΗΚΕ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΟΥΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΚ!!!! ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΑΩ 10 ΠΑΙΔΙΑ!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Κουκλίτσα μου!!!!!!!!!!!!

Μην φοβάσαι ΚΑΘΟΛΟΥ! Μπορεί οι κοπέλες που είδες να υπέφεραν αλλά πίστεψέ με ήταν ευτυχισμένες! Ολόκληρο παιδάκι βγάζουμε, είναι δυνατόν να μην πονέσουμε καθόλου; :huh: Όμως εύχομαι να είσαι από τις τυχερές που με ελλάχιστο πόνο γέννησαν! :laugh: Εγώ πόνεσα αρκετά μιας και γέννησα με τεχνητούς πόνους (που είναι δυνατότεροι από τους φυσιολογικούς) έναν γιο 3.830γρ και 53εκ χωρίς επισκληρίδιο! Μου άρεσε όμως! Ενοιωθα μια απέραντη ευτυχία και ευγνωμοσύνη! Αν και δεν πονάνε τόσο οι εξωθήσεις, ίσα ίσα που εκεί ανακουφήστηκα και πέρασε μαγικά ο παραμικρός πόνος! :woohoo: Ειδικά όταν δεις το μικρούλι σου και ακούσεις και το κλάμα του εκεί είναι που θα γίνεις μια σουπερ χαζομαμά!!!!!! :silly: Ανετα ξαναγεννάω χωρίς επισκληρίδιο. Η εγκυμοσύνη και ο τοκετός είναι μια εμπειρία που είμαστε ευλογιμένες που την ζούμε! Να την απολαύσεις (όσο γίνεται) και να σκέφτεσαι το κουκλί που θα φέρεις στον κόσμο!

Και πάλι σου εύχομαι να είναι ελλάχιστοι οι πόνοι σου και να έχεις μια καλή γέννα! Όχι άγχος και μόνο σκέψη στο τρυφερό, μαλακούτσικο και αφρατούτσικο μωρούλι σου!

:kiss::kiss::kiss:

κοριτσια εγω αυτο που πραγματικα φοβαμαι ειναι μηπως ζητησω επισκληριδιο και δε μου κανουν.δεν ξερω τι γινετε στα δημοσια..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...