Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ριζοδοντιάζει κ πονάει...Τι να κάνω???

Recommended Posts

Κορίτσια χρειάζομαι την βοήθεια σας. Η μικρή μου γενικά είναι πολύ ήσυχο μωρό, αλλά τις τελευταίες ημέρες ειδικά το μεσημέρι κλαίει κ είναι πολύ ανήσυχη. Μέρα με την ημέρα αυτό εντείνετε. Αυτό τον καιρό δαγκώνει τα πάντα, βγάζει απίστευτα σαλάκια κ κάποιες στιγμές ειδικά φαίνετε οτι ενοχλήτε πολύ :( . Είμαι σίγουρη ότι είναι από τα δοντάκια της γιατί μου είπε κ η παιδίατρος ότι τα είδε να ετοιμάζονται κ έχει όλα τα συμπτώματα. Σήμερα ειδικά έκλαιγε γοερά (δεν την εχω ξανα δει ετσι) κ τρελάθηκα :cry: . Δεν θέλω να πονάει, από την εμπειρία σας υπάρχει κάτι που βοηθάει? Της έχω πάρει όλα τα μασητικά αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..Η παιδίατρος μου είπε να της δώσω ντεπον αλλά εαν πονάει καθε ημέρα με την ιδια ενταση τι θα κάνω??? Θα της δινω καθε μερα ντεπον? Φυσικά κ οχι. Είμαι πολύ στενοχωρημένη, αν γνωρίζετε κάτι που να έχει αποτέλεσμα θα με βοηθούσατε πολύ. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

την μπεξιντεντ την ειχα και εγω στη μικρη δεν την εκανε

και πολλα μετα πηρα τη μουντιζαλ και βρηκαμε την υγεια μας :laugh: :laugh:

Η ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΤΕΠΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ.ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΠΟΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 4 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΝΤΕΠΟΝ ΕΙΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΛΙΓΟ ΝΤΕΠΟΝ ΜΕ ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΙΒΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ(ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ.

ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΝΤΙΣΑΛ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΟΥΖΟ ΘΑ ΣΚΛΥΡΙΝΕΙ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ(ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ).

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...