Μετάβαση σε περιεχόμενο

μανούλες με μωρακια του καλοκαιριού 2010!!!!!!


Recommended Posts

κοριτσια ευχαριστω για τα καλα σας λογια!πηγα κ πηρα κ αλλα υφασματα.θα τους φτιαξω μπλουζακια κιμονο!!

αφηστε εμεις ειχαμε τρεχαματα.η μικρη μου επαθε στο ματακι της κατι που λεγεται επιβλεφαρο.το παρατηρησα χτες.ειχε γυρισει το κατω βλεφαρο στο δεξι ματι προς τα μεσα.παιρνω την παιδιατρο κ της το παω να το δει.ειναι πολυ κοντα μου ευτυχως.μου λεει δεν ειναι κατι σοβαρο αλλα θα μιλησω με την παιδο οφθαλμιατρο.το ματι μολις τις το ετριψα λιγο επανηλθε αλλα μετα απο καποιες ωρες ξανα το ιδιο.

το πρωι με παιρνει η παιδιατρος κ μου λεει σε περιμενει στο πανεπιστημιακο η γιατρος.ποτε της λεω;τωρα μου λεει;

ωραια.κ το δευτερο μωρο τι το κανω που δεν υπαρχει καποιος να το κρατησει.ε τι να κανω τα πηρα πακετο κ πηγα.ευτυχως ολα πηγαν καλα.αγχωθηκα στην αρχη μην συμβει κατι αλλα λεω εδω εχω παει αλλου κ αλλου.

αυτο που εχει ειναι εκ γενετης.κατασκευη του ματιου κ γυριζει λιγο μεσα.αλλα μεχρι να χρονιασει θα ερθει κανονικα στη θεση του.παλι καλα που δεν ειναι κατι σοβαρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 712
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

λιονταράκι μου ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό φαντάζομαι την τρομάρα σου εγώ την Παρασκευή θα τον παω παιδίατρο για τον καθιερωμένο έλεγχο και να κάνουμε και εμβόλιο.

κορίτσια πως περνάει ο καιρός πότε πέρασαν τρεις μήνες ούτε που κατάλαβα αφού χθες έλεγα στον άντρα μου παει τωρα ο μικρός ξεπετάχθηκε άντε να βάλουμε μπρος για το δεύτερο!!!!!

παθατε σοκ; γιατί ο άντρας μου αυτό έπαθε. φιλάκια και καλό βράδυ τα λέμε αυριο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!

ευαγγελια μια χαρα σε βρισκω!!!κ μενα ολοι μου λενε αντε ξεμπερδεψες με δυο παιδια.δεν θα κανεις αλλο.κ γω τους λεω:κατσε να μεγαλωσουν λιγο κ βλεπουμε!!!

υγεια να εχουμε κ τιποτα αλλο κ να κανουμε 100 παιδια αν μπορουμε!

χαλια καιρος κ πολυ κλεισουρα!!!κ αυτα τα παιδια ολο κοιμουνται!εχουν χουχουλιασει με τον καιρο ετσι.βεβαια το πρωι δεν θελουν να κοιμηθουν λιγο παραπανω με τιποτα.στανταρ ξυπνημα στις 6:30.

δεν πειραζει ομως.τι να τις κανω που ειναι τελειες κ καταπληκτικες!!!!!

εδω κοιταξτε!!!!

post-10130-13873935219631_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λιονταρακι, περαστικά με το ματάκι σας.Φανταζομαι την αγωνία σου μεχρι να σας δει ο γιατρός.

Πόσο ζηλε'υω που τα νινάκια σου είναι τόσο ηρεμα και κοιμούνται.Εδω και ωρα προσπαθω να τον βαλω να κοιμηθεί μηπως φαω τίποτα και εγω, η καημενη ,και με το που τον ακουμπάω κατω λυσσαει στο κλάμα.

Τωρα τον εβαλα πάλι στηθος μηπως κοιμηθεί!

Καναμε σημερα βόλτα και πέρασαν 4,5 ωρες να φαει και επειδή ηταν στο καρότσι και χαζευε δεν γκρίνιαζε καθόλου.Με το πουτον εβαλα στο αυτοκίνητο να γυρίσουμε σπίτι και δεν ειχε να δει κατι καινολυριο, "θυμηθηκε" οτι πεινάει και ....πλανταξε!!! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα μανουλίτσες μου!!!

Βρε Λιονταράκι τι χρυσοχέρα είσαι εσύ;;; Μπράβο σου!!! :ymapplause: Όσο για το ματάκι σας... φαντάζομαι τι τρομάρα θα πήρες.... Περαστικά αφού είναι, όλα μια χαρά!!! Αλήθεια το χαλάκι σου από που το πήρες (που ρωτάει και η Ελίνα);;; Ψάχνω κι εγώ τώρα και σκέφτομαι κάτι τέτοιο... Πάντως είναι πολύ ζουζούνια.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ευαγγελία;;;; Το έπαθα το σοκ!!!

Κι εμένα γενικά την έχει πέσει στον ύπνο μπορώ να πω.... εδώ που τα λέμε είναι καιρός για μεγάλους ύπνους.....

Αχ, σήμερα έρχονται και οι γονείς μου και θα μείνει και η μαμά μου 1 βδομάδα... να χαρεί και τον μικρό αλλά να με βοηθήσει και με τις δουλειές... γιατί τα' χω παίξει λίγο... :?:?:?:?

Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσάρες σε σας και τα κουκλιά σας σήμερα πηγαμε στην παιδίατρο και μας βρήκε τέλειους 63,5 εκ. ύψος και 5950γρ. βάρος έπαθε πλάκα η γυναίκα με το πόσο γρήγορα θέλει να μεγαλώσει το παιδί μας. όλα τα κάνει πολύ γρήγορα και ότι όσα κανει είναι υπερ αρκετα για 3μηνών παιδάκι ( καμάρι εγώ δεν σας περιγράφω).πηγαμε να κάνουμε και του εμβολιο αλλα δεν είχα ΑΜΚΑ στο μωρό δεν το ήξερα ότι χρειάζεται και και στο προηγουμενο δεν το είχα χρειαστει γιατί το είχαν εκει το εμβολιο στο κέντρο του ΙΚΑ αυτο του πνευμονιοκοκου επρεπε να μου το γραψει και να παω να το παρω έτσι δεν το έκανα και του έβγαλα ΑΜΚΑ και θα παμε την Τριτη να το κάνουμε γιατί την Δευτέρα εδώ στη Λαμία έχουμε αργια είναι του Αγιου Λουκά. φιλάκια μανούλες και παιδάκια του καλοκαιριού 2010!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα!

Ναι, Ευαγγελία μου, είδες?Θελουν και οι "σπόροι" ΑΜΚΑ.Εμένα ευτυχως μου το ειχε πεί μια υπάλληλος στο ΙΚΑ λίγο πριν γεννησω κι ετσι του βγάλαμε.

Το κάναμε χθες το εμβολιο του πνευμονιόκοκκου(το εγραψα στο ΙΚΑ και το πήγα στην παιδιατρο μας).Ευτυχως δεν μας εκανε πυρετο προς το παρον.Μαλλον θα την βγαλουμε καθαρή.

Ελεγα στην γιατρό τον πόνο μου -οτι δεν κοιμαται παρα μόνο αγκαλιά και να μην καταλάβει οτι τον βαλαμε στην κούνια- και μου είπε οτι είναι θεμα αντοχών και απόφασης δικής μας.Ειναι της αποψης οτι πρεπει να τον βαλουμε στην κούνια του μόνο του...κι ας κλάψει.Την πρωτη μερα θα κλαψει μιση ώρα, την επόμενη 20 λεπτα ...μετα θα κοιμηθεί μονος του αδιαμαρτυρητα.Θελει λέι απόφαση και σταθερότητα.

Τι να πω, απ'την μια μπαινω στον πειρασμό απ'την άλλη όσες φορες τον αφήσαμε να κλαιει για κανένα τεταρτο ...σπάραξε η καρδια μου!

Απ'τξν αλλη αυτο το να μην κοιμαται εύκολα βασανίζει εμάς , την μητερα μου (οσες φορες εχει χρειαστει να τον κοιμησει) και δεν θελω να σκέφτομαι οταν γυρίσω στην δουλειά... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

madrid ειναι δυσκολη αποφαση το τι θα κανεις.

κ εγω μαλλον δεν θα το αφηνα να κλαιει.αλλα σκεψου οτι οσο μεγαλωνει τοσο θα συνηθιζει σ αυτη τη μεθοδο νανουρισματος κ αντε να ξεμαθει μετα που θα καταλαβαινει κιολας.

τι να σου πω.

δοκιμασε το καμια μερα κ βλεπεις πως θα παει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα κοριτσάκια!δεν πιστεύω να κοιμοσαστε ακόμη, καλό εεε?

μεγαλώνουμε ταχύτατα βλέπω! εμεις έχουμε αρχίσει τις κουβέντες, αγκου και τέτοια!τις τελευταίες μερες όμως έχουμε πολύ γκρίνια και κλάματα και δεν προλαβαίνουμε να παίξουμε πολύ, δεν ξέρω τί έχουν πάθει, ελπίζω να έτυχε!

κι εγω madrid το ίδιο πρόβλημα είχα με τον ύπνο αλλά δεν πηγαινε άλλο, δυσκολεύτηκα πολύ αλλά τώρα κοιμούνται μονα τους. τα έβαζα στην κούνια και καθομουν από πάνω να βάζω πιπίλα και να τα χαϊδεύω, στην αρχή έκλαιγαν αλλά μετά συνηθισαν. σου προτεινω να προσπαθήσεις, αν και είναι πολύ κουραστικό τις πρώτες μέρες αξίζει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια εχω καιρο να γραψω ευχομαι να ειστε ολες καλα με τα μπεμπακια σας εμεις ειμαστε μια χαρα ειχαμε λιγο θεμα με το γαλα της γιατι παιρνουμε τελειως υποαλλεργικο γαλα αλλα δοξα το θεο παμε πολυ καλα σας βαζω την μαγουλου φωτο να την δειτε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

madrid05 εχει δίκιο η γιατρος σου θα σιγά σιγά είναι θέμα συνήθειας εμενα πλεον κοιμάται μονος του απλά μέχρι να τον παρει ο ύπνος είμαι μέσα στο δωμάτιο μετα τον αφήνω τον ακουω απο την ενδοεπικοινωνία και μάλιστα κοιμάται και χωρίς φώς εχω ένα μικρό φωτάκι πολύ μικρό όμως και το έχει συνηθήσει και να ξυπνησει μέσα στην νύχτα δεν κλαίει υπομονή και επιμονή ξέρω το λυπασαι το ζουζουνάκι σου αλλά πρεπει να προσπαθήσεις θα μάθει.

σήμερα τον πηραμε μαζί μας σε βαπτιση πολύ ωραια έκατσε, τον θηλασα στο αυτοκίνητο και με το αυτοκίνητο να κινητε στο δρομο απο την εκλησία για το τραπεζι μια χαρά εφαγε. απλα δεν κοιμήθηκε πολύ γιατι ήθελε να βλέπει τον κόσμο στην εκλησία μέσα εριξε κάτι ύπνους χαζεύει με τις εικόνες και απο την ψαλμωδία τον περνει ο ύπνος έτσι μου κάνει παντα γιατί τον έχω παει και 2 Κυριακές στην ενορία μας και το ίδιο έκανε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα,

Είναι αργά και νιώθω κουρασμένη αλλά είναι τόσο ήρεμα τέτοιες ώρες με τον μπέμπη να κοιμάται που με ξεκουράζει και μόνο που κάθομαι στον καναπε και διαβαζω κάποιο βιβλίο ή κοιτάω στο ιντερνετ.

Λέμε με τον άντρα μου να δοκιμάζουμε να τον μάθουμε να κοιμάται μόνος στο κρεββάτι του χωρις αγκαλιές και βόλτες.Είναι πολύ πιο δύσκολο όσο παιρνάει ο καιρός.Στην αρχή είχα την ευκολια να κοιμάται στο στηθος και να τον βάζω για ύπνο αλλα τώρα θηλάζει πιο γρήγορα και μετά για να κοιμηθει θέλει αγκαλιά και βόλτες.Οσο βαραίνει τόσο πιο δύκολο είναι.

Λεω να πάω να πάρω το …γνωστο βιβλίο «κοιμησου παιδί μου» να πάρω μια ιδέα.Δεν θέλω να τον βλέπω να πλαντάζει στο κλαμα αλλά φανταζομαι θα ταλαιπωριθουμε όλοι λιγες μερες και μετά θα είναι καλύτερα.Νομιζω θα κοιμάται και το μωρό καλύτερα.

Βαλεντινα, τι κούκλα είναι αυτή??Φτου!φτου!!Μιλάμε για πολύ μάγουλο!!! :)

Τι όμορφη που είναι η βροχή εξω!!Καιρός ήταν να χειμωνιάσει και λίγο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κορίτσια!!!!

madrid εγω αυτο με τον υπνο το αντιμετωπιζω ακομα!!! ειχε συνηθισει να τον κοιμηζω αγκαλια με την πιπιλα, και οταν τον ακουμπουσα στο κρεββατι του να κανει χαμο, αλλά σιγα σιγα του το κοβω..θελει υπομονη!!! στην αρχη τον επαιρνα αγκαλια τον κοιμιζα και μετα τον ακουμπουσα στην κουνια και περιμενα διπλα του μεχρι να κοιμηθει χαιδευοντας τον...τωρα τον παιρνω λιγο αγκαλια, τον χαιδευω και τον βαζω στην κουνια ακομα ξυπνιο, του βαζω το μομπιλο και την πιπιλα και φευγω απο το δωματιο.... αυτος σιγα σιγα αποκοιμιεται μονος του, και μετα απο ωρα παω και του βγαζω την πιπιλα αν την εχει ακομα και του κλεινω το μομπιλο! θελει υπομονη γιατι και εμενα ρεριξε πολυ κλαμα!!! πρεπει να συνιθισεις τα κλαμματα γιατι μετα θα το καταλαβει και θα σε κανει οτι θελει!!! και ειναι σημαντικο να μαθει να κοιμαται μονος του!

καυτο το ΣΚ ηταν καταπληκτικο...βεβαια δεν εκανα ουτε μια δουλεια και τις εχω ολες τωρα, αλλά καναμε πολλες βολτες, πηραμε ηλιο και χαλαρωσαμε!!! εκανε ο μικρός τις πρωτες του βολτες στο κεντρο (κολωνακι, ζαππειο, εθνικος κηπος) και χτες κυριακη πηγαμε για καφεδακι νεα μακρη!!! το μπεμπε ηταν καταπληκτικο, εκτος απο λιγο κλαμα για το φαγακι μας, ιεμασταν κυριοι!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ,Ρένα ,μπράβο!!!Τι όμορφες φωτογραφίες!

Πραγματικά το Σαββατοκυριακο είχε πολυ ωραίο καιρό για βόλτες.Κι εμείς κάναμε βολτες στην παραλία και ήπιαμε το καφεδάκι μας στην Βουλιαγμένη.Ηταν πολύ όμορφα.

Σημρα όμως ...χαμός όλη την ημέρα!!Τι βροχή ηταν αυτή???!!!

Περιμένω πως και πως να ανοιξει λίγο ο καιρός ,να πάρω τον μίκρο και να πάμε καμια βόλτα στο AthensHeart.Θελω να του πάρω κανένα μουφανάκι ή φόρμα εξόδου και θέλω να δω στα H&M .Οτι του έχω παρει από εκει μας αρέσει και το έχω καταευχαριστηθει.΄

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

που σαστε κοπελιες??? που χαθηκατε? μας απορροφησαν τα μωρακια μας ε????

χτες εμεις ξανακοιμηθηκαμε σερι 9 ωρες!!!! ειχε φαει πολύ καλα χτες, 5 γευματα των 200 και κρεμα...οποτε τον κρατησε!! και ξεκουραστηκε και η μαμα!!! σημερα εχω και σπα το απογευμα!!! μακαρι να ειναι υσηχος ο μικρός και να καταφερω να παω! γιατι ρε κορίτσια οποτε φευγω και τον κραταει ο μπαμπας, πλανταζει στο κλαμα! το κανουν αυτο τα δικα σας? με καταλαβαινει που φευγω? δεν ξερω...και θελω να το καταπολεμησω αυτο για να μπορω να παω μια βολτα μονη μου στα μαγαζια πχ! να μην αισθανομαι "δεμενη" εδω!

χτες ζυγιστηκαμε και εχουμε φτασει 5930~~~!!!! ΓΙΟΥΧΟΥ!!!! επιτελους το πουλακι μουπηρε μπρος!!! χιχιχιχι!!! τωρα πια παιζει και περσσοτερη ωρα με τα παιχνιδια που κρεμονται απο το γυμναστητιο και το ριλαξ, και κανει και κατι γελια!!! το μωρό μου μεγαλώνει!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρενα μια χαρα ειναι το μπεμπακι σου!!!

εμενα παλι καθονται μια χαρα με τον μπαμπα τους.βλεπεις τις εχει μαθει σε πολυ παιχνιδι απο την ωρα που ερχεται απο τη δουλεια κ οταν ειναι μαζι του περνανε τελεια!!!ολο αγκαλιες κ παιχνιδι.

εγω βλεπεις δεν τις εχω κ συνεχεια αγκαλια γιατι θελω να κανω κ τιποτα μεσα στο σπιτι.

α να πας για σπα.εγω προχτες πηγα στην αισθητικο κ εκανα αποτριχωση κ περιποιηση προσωπου κ ενιωσα αλλος ανθρωπος!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρενα πραγματικά πηρατε τα πάνω σας!!Είδες η κρέμα??

Εμεις καναμε ενα "φρενο" στο βαρος τον μηνα αυτό και μου είπε η παιδιατρος να ξαναπάω πριν την επόμενη επίσκεψη να τον μετρήσει.Είναι τωρα 5.750, που συμφωνα με τις καμπύλες είναι μια χαρα, αλλα τον τελευταίο μηνα εβαλε μόνο 400γρ.Τον εχω πλακώσει στο στηθος αυτες τις μέρες και θα δούμε...

Kαι εγω σημερα θα τον αφήσω μόνο για 2 ωρες για να πάω σε ένα σεμινάριο φωτογραφίας που παρακολουθώ.Στην αρχη θα μεινει με την γιαγια και μετα θα ερθει και ο μπαμπας να τον κρατησει.Ο αντρας μου τα καταφερνει καλύτερα-σε ορισμένες περιπτωσεις και από μενα!!Ελπίζω να συνηθήσει και η μητέρα μου γιατί κάποια στιγμη θα γυρίσω στην δουλεια!!Αυτο που με παρηγορεί είναι ότι τότε θα είναι πιο μεγάλος και θα τρώει , θα κάθετε στον πωπο του,θα παιζει και θα ασχολείται και μονος του.

Λιονταράκι, πόσο θέλω να πάω κι εγω για να με περιποιηθούν.Από τότε που γεννησα δεν εχω πάει καθόλου!Ευτυχως που παντρεύω κάτι φίλου σε λίγο καιρό οπότε θελοντας και μη κάτι θα κάνω!

Πηγαμε προχθες στο AthensHeart και αγοράσαμε απο το H&M μια "φόρμα εξόδου"

pa190359.jpg

εχει κουκούλα, "παπουτσάκια" και γαντάκια και ανοιγει με 2 φερμουάρ μέχρι κάτω.Απ'εξω είναι ύφασμα και από μέσα εχει επένδυση τύπου fleece.30€

pa190357.jpg

αυτα τα πήρα γιατί δεν μπορούσα να αντισταθώ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

madrid μην ανυσηχεις τα μωρα κανουν κατι τετοια με το βαρος κ εγω ρωτησα την παιδιατρο γιατι εκει που επαιρναν πολύ τωρα εχουν παρει προς το παρον περιπου 700 γρ αλλα εχουμε αλλη μια εβδομαδα. Ο ενα μου ο μπεμπης ειναι περιπου 5700 κ ο αλλος ειναι 6700 χιχι πιο φαγανος. Κατα τ αλλα ειναι τελειο το οτι γελανε συνεχεια κ βγαζουν φωνουλες κ κανουν χαρες κ ντροπες κ μου χουν παρει τα μυαλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sorry φλασια τωρα το ειδα. Κρεμα? απο τωρα δινετε κρεμα η δεν καταλαβα καλά? Εγω στην κορη μου εδωσα 6 μηνών καί. Μου κανει εντυπωση γι αυτο ρωταω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζετούλα, η Ρενα μόνο δίνει κρεμουλα ρυζαλευρο στο μωρό.Της το σύστησε ο παιδιατρος της γιατί το μωρό δεν είχε παρει ικανοποιητικό βαρος(πριν 1-2 εβδομαδες νομιζω?).

Εμεις έχουμε ακόμα.Η παιδίατρος μας ειναι και λίγο της...παλιας σχολής οπότε δεν νομιζω να μας συστησει κατι διαφορετικό.Εγω θα ήθελα να παρακάμψω και το ρυζαλευρο να παμε σε φρουτόκρεμες κατευθειαν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ακριβως ετσι!!! ο μικρος ειχα παρει σε 15 μερες μονο 40 γρ και ο παιδιατρος μου συνεστησε να ξεκινησω την κρεμα βανιλια μια φορα την ημερα!!! εκανε μεγαλη διαφορα, τωρα ο μικρος οχι μονο τρωει ευχαριστα την κρεμα αλλα και πινει και περισσοτερο γαλα γιατι προφανως η κρεμα βοηθησε αρκετα στην παλινδρομξση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...