Μετάβαση σε περιεχόμενο

μπεμπάκο μου καλώς μας ηρθες αγόρι μου!!!!


Recommended Posts

Να και η δική μου ιστορία του τοκετού!!!!

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010, ώρα 7 και μισή φτάνουμε στο ΙΑΣΩ, και το άγχος και ο φόβος μου έχουν χτυπήσει κόκκινο!!! Ο μπέμπης μέσα στην κοιλιά κλωτσάει συνέχεια και οι γονείς μου και ο άντρας μου είναι διπλά μου!!!

Σήμερα θα φέρω στον κόσμο τον γιόκα μου, το θαύματα που περίμενα για 9 μήνες!!!! Η προετοιμασία για την καισαρική ατελείωτη, ο κόσμος πολύς και υπάρχει καθυστέρηση!!!! Όταν τελικά ήρθε η ώρα του χειρουργείου, η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή, και θυμάμαι σαν σε όνειρο το χειρουργικό δωμάτιο και την επισκληρίδιο αναισθησία!!!! Ο χρόνος σταματά στις 12.45 όταν άκουσα για πρώτη φορά το κλάμα του, και ξέσπασα σε κλάματα χαράς μέσα στο χειρουργείο, που κατέληξαν σε λυγμούς τόσο που μου λέει ο γυναικολόγος μου : καλέ σταμάτα να κουνάς την κοιλιά να σε ράψω!!!!

Από εκεί που ήμουν ξαπλωμένη μπορούσα να δω μόνο τα πόδια του που τα κουνούσε σαν τρελός και να ακούσω το κλαματακι του. Και τότε η νοσοκόμα μου τον ακουμπάει πάνω στο στήθος μου…ένα τόσο δα πλασματακι γεμάτο αίματα και υγρακια, σώμα από το σώμα μου, να με κοιτάζει με 2 πανέμορφα μισόκλειστα ματάκια και να ηρεμεί από το κλάμα του… Αυτός είναι ο γιος μου σκέφτηκα… αυτός που τόσο καιρό μέσα στην κοιλίτσα μου κλωτσαγε και μεγάλωνε!!! Απίστευτη, αξέχαστη στιγμή ….

Μετά οι μέρες στο μαιευτήριο πέρασαν λίγο δύσκολα, καθώς προσπαθούσαμε να μάθουμε να θηλάζουμε, και εγώ έχω μικρές θηλές και δυσκολευόταν το μωρό μου!!!! Ονειρευόμουν την μαγική στιγμή που θα τον έφερνα σπίτι, στα πραγματάκια του, στο δωματιάκι του!!!! καλό το ΙΑΣΩ δεν λέω, εμεινα πολύ ευχαριστημένη με τις περισσότερες μαιες και νοσοκομες, με την περιποιηση και τον επαγγελματισμό τους, αλλά δεν παυει να είναι νοσοκομείο και να χρειάζεται να μοιράζεσαι τις μοναδικές αυτες στιγμές με την συγκάτοικο στο δωμάτιο!!!! πάντως θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του εκτου ορόφου και ιδιαίτερα την μαια κ. Φροσω Λουλούδη για την βοηθεια της και βεβαια τον απίστευτο γιατρό μου που με βοηθησε να αναρρωσω γρήγορα από την καισαρική!!!!!!!!

Τώρα είμαστε πια σπίτι, ο γιόκας μου θηλάζει αλλά παίρνει και λίγο συμπλήρωμα γιατί δεν φαίνεται ακόμα να έχω αρκετό γάλα, αλλά είμαστε σουπερ μώρα, έχουμε φάτσα απίστευτη, μακριές βλεφαρίδες και κάτι μάτια μα κάτι μάτια!!!!!! Είμαι ερωτευμένη και το δηλώνω και με τους δύο άντρες μου και ευχαριστώ τον θεό για αυτή την τεράστια ευτυχία!!!!!! ο θηλαμσός είναι κατι το μαγικό, για όσο και αν κρατησει και για όπως και αν γίνεται (αποκλειστικός η μεικτή διατροφη). Το παν είναι τα μπεμπάκια μαι οι μαμαδες να είναι χαρούμενα και ηρεμα και βεβαια χορτατα!!!!!

Με το καλό εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να ζήσουν αυτές τις αξέχαστες στιγμές που είναι δώρο θεού!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΟΥΚΛΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕΚΙ ΣΟΥ!!!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ!!! :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρενακι μου παλι τα καταφερες και μ'εκανες να κλαψω...τι ειναι αυτο με σενα???ευτυχως που λειπει το αντρακι μου αλλιως θα τ'ακουγα!χαχαχαχαχα!!!να σου ζησει κοριτσακι μου το αγορακι σου!!!!ειναι ενας κουκλος!μια γλυκα!!!!να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος!και εσεις μαζι φυσικα!!!να προχωρατε εναν κοινο δρομο γεματος ευτυχια!!!ευχαριστουμε για τις ευχουλες!πως και πως περιμενουμε να ζησουμε αυτη τη μαγικη εμπειρια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου να σου ζήσει ο μικρός σου πρίγκιπας...Να είναι γερός και καλότυχος και να τον καμαρώσετε όπως ποθείτε...

Είδες πόσο μαγική είναι η στιγμή που παίρνεις για πρώτη φορά στην αγκαλιάμ σου το σπλάχνο σου;;;Αχ τι μου θύμισες...

Καλή λοχεία...

Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να χαίρεστε τον όμορφο Ρένα μου και με το καλό να ζήσετε αμέτρητες μαγικές στιγμές! Καλή λοχεία να έχεις και ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!!!!ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου βρε Ρένα!!!! :)

Να σου ζήσει ο γιόκας σου, να είναι υγιείς και τυχερός στην ζωή του!!!

Καλή λοχεία να έχεις και με το καλό να ξεκινήσετε τις πρώτες σας βολτούλες !!!! :kiss:;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rena79, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΣΑΣ!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗ ΖΩΗ, ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΣΟ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ!ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καθε ιστορια γεννας μου φερνει δακρυα,χαρας και ανεπαναληπτων στιγμων.

Να σου ζησει κοριτσαρα μου ο γιος να ειναι γερος και καλοτυχος στη ζωη του,αλλα και οταν τα πραγματα μπορει να μην ειναι τοσο ροδινα γυρο του

να εχει ανθρωπους κοντα του που να τον αγαπουν πραγματικα και αληθεινα,

εκει ειναι η ομορφια στην αγαπη! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει το αντρακι σου....ειναι ενα κουκλι...ευχομαι τα καλυτερα κ πανω απο ολα υγεια γεροι να εισαστε κ δυνατοι....κ εγω περιμενω γιο κ ειμαι ηδη ερωτευμενη μαζι του...τελεια θα ειναι να κοιμασαι με τους δυο αντρες της ζωης σου αγκαλια....δωστου ενα ζουμερο φιλακι... :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρένα μου να σου ζήσει καμάρι μου ο γιόκας σου!!! Τις καλύτερες ευχές μου.... Είναι όντως απίστευτη εμπειρία η γέννηση και μοναδικές εκείνες οι πρώτες στιγμές!!! Φοβερό συναίσθημα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρένα μου να σου ζήσει!!!Γερός και καλότυχος να είναι ο αντρακλας σου!!!

Με συγκίνησες απίστευτα... :blush::blush:

Αγωνιώ να την ζήσω κι εγώ αυτήν την στιγμή!!!

Καλή λοχεία να έχεις!!!

Φιλιά πολλά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει το αντράκι σας το πανέμορφο! Εύχομαι η ζωή του να είναι γεμάτη υγεία και ευτυχία :) !!!! Μου θύμισες τα δικά μου και συγκινήθηκα :) ..Αξέχαστες στιγμές..Ευλογία..

Γράφεις πάρα πολύ όμορφα! Ένιωσα λες και ήμουν εκεί :laugh: ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...