Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

Συγνώμη που άργησα να σας γράψω δυό λόγια,αλλά πόναγα πολύ μετά την καισαρική συν ότι πραγματικά δεν είχα καθόλου χρόνο με τον μπέμπη που μας τρέχει και τους δύο σαν τρελούς!!!!!!!!!!!!!

Μπήκα προγραμμάτισμένα και έκτακτα όπως ξέρετε οι καλοκαιρινές μανούλες και οι μανούλες Ιουλίου,για τοκετό στις 16-06-2010,με καισαρική!!!!!!!!!!!! Η συγκίνηση τεράστια απο την στιγμή που φτάσαμε στο πάρκιν του Ιασώ!!!!!!!!! Η αγωνία μου τεράστια όσο με πέρναγαν στα διαδικαστικά και την προετοιμασία της γέννας!!!!!!!!!!!!!!

Δεν αλλάζω με τίποτα στον κόσμο την στιγμή που κατέβασαν το πανί και μου δείξαν τον γιό μου κατευθείαν απο την κοιλιά μου,ο οποίος ήταν και τυλιγμένος με τον ομφάλιο λόρο!!!!!!!!!!!!! Έκλαψε αμέσως,και μόλις τον ακούμπησαν στο στήθος μου ηρέμησε το μωρό μου!!!!!!!!!!!!

Ξέχασα να σας πω πως στην αίθουσα που με είχαν και ακούγαμε την καρδιά του μωρού,καρδιοτοκογράφο,επειδή είχα πόνους μου μετράγαν τις συσπάσεις και μου είπαι η μαία μου πως ούτε ραντεβού να είχαμε με τον μπέμπη!!!!!!!!!! Έχεις συσπάσεις ανα 10 λεπτά,σήμερα θα γένναγες ούτως ή άλλως!!!!!!!!!!!!!! Ευτυχώς που έγινε καισαρική γιατί ο μπεμπούλης ήταν τυλιγμένος και με τον ομφάλιο!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Θεός έδωσε να πάνε όλα καλά και η Παναγία προστάτεψε το παιδάκι μας και πήγαν όλα μια χαρά!!!!!!!!!!!!!!! Τον γέννησα στην 37η εβδομάδα, 36+6,σχεδόν θα συμπλήρωνα την 37!!!!!!!!! Το βάρος του 2840 και ύψος 49 εκατοστά!!!!!!!!!!!!!!

Είμαστε ευτυχισμένοι που μας ευλόγισε ο Θεός με αυτό το μωράκι!!!!!!

Είναι ένας κούκλος με πολλά μαλλιά,λες και βγήκε απο το κουρείο και η παιδίατρος μας,μας είπαι πως τα ματάκια του μάλλον θα είναι ανοιχτόχρωμα!!!!!!!!!!!! Γεννήθηκε με σκούρα μαλλάκια,αλλά τώρα που αρχίζουν τα πεφτουν τα μαλλάκια της κοιλιά σιγά σιγά δείχνουν να ανοίγουν το χρώμα τους προς το ξανθούλι!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh:

Είχαμε περιπετιούλες στην αρχή όταν πήγαμε σπίτι γιατί σήκωσε ίκτερο και όλο κοιμόταν και δεν έτρωγε και είχαμε κατατρομάξει μέχρι να μας πουν τι συμβαίνει με το μωρό μας,συν ότι εγώ επειδή ήμουν 5 μέρες άυπνη,δεν μπορούσα να κοιμηθώ στο μαιευτήριο, ταλαιπωρημένη απο την καισαρική,δεν μπορούσα να πάρω ανάσα και με πόναγε το στήθος μου αλλά τελικά ήταν απο την υπερκόπωση και τέλος καλό όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η διαδρομή του τοκετού είναι μαγευτική όσο και να μας τρομάζει,αξίζει όλο τον κόσμο,είναι υπέροχο συναίσθημα,είναι η ίδια η ζωή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΕ ΜΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ,ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αργησα να γράψω την ιστορία μου,αλλά σημασία έχει ότι παρότι πόναγα σας σκευτόμουν απο την πρώτη στιγμή και εύχομαι για όλες μα για όλες τις κοπέλες με το καλό να φέρουν στο κόσμο τα αγγελούδια τους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΣΟΥ ΕΟΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ!! ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ.ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΩ ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ 2,5 ΜΗΝΕΣ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα-μαρια μου!!!!!!να σου ζησει και απο εδω το αγορακι σου!!!!!τι συγκινητικη ιστορια!!!!!ανηπομονω να τη ζησω και γω σε μερικες εβδομαδες.ακουγεσαι τοσο ευτυχισμενη!!χαιρομαι που ολα πηγαν καλα και εχεις αγκαλιτσα σου το αγορακι σου!!!να ειστε ευτυχισμενοι οικογενειακως και παντα η Παναγιτσα μας να προστατευει το αγορακι σου!!!φιλακια πολλα!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι όμορφες στιγμές !!

φαντάζομαι πως δεν υπάρχει ποιο όμορφο και μαγικό

συναίσθημα !!

σου εύχομαι καλή λοχεία και το μωράκι σας να είναι

πάντα δυνατό και καλότυχο !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα Μαρια μου να σας ζησει ο μπεμπακος σας! Να ναι γερος και ευτυχισμενος γεματος υγεια στην ζωη του και να τον δειτε οπως επιθυμειτε! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άννα-Μαρια

να σας ζήσει το αγοράκι σας!

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στην ζωή μας

όταν γεννήσαμε το μωράκι μας

κ μου το έβαλαν στο στήθος....

Η πρώτη μας γνωριμία σαν οικογένεια!

Ααααχ, ακόμα το θυμόμαστε κ συγκηνούμαστε

σαν τότε...

Πως είναι οι πρώτες μέρες στο σπίτι;

Γεμάτος άγχος αλλά κ απέραντη ευτυχία, ε;

Γερό να είναι το μωρό σας κ τυχερό στην ζωή του...

Καλή λοχεία κ σε σένα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άννα Μαρία μου, να σας ζήσει ο μπεμπάκος σας! Να είναι πάντοτε καλά γλυκούλα μου! Πολύ με συγκίνησες, πάρα πολύ :kiss: Θυμάμαι την ταλαιπωρία που πέρασες και βάζω στοίχημα, όπως μας περιγράφεις αυτές τις μοναδικές στιγμές, ότι σβήστηκε σε μια στιγμή, με το που τον είδες! Να είστε πάντα υγιείς και αγαπημένοι οι τρεις σας! Όποτε μπορείς θα μπαίνεις να μας λες τα νέα σας, ναι; Φιλάκια νέα μανούλα και μπεμπάκο :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια ακομαμανουλα αθεραπευτα ερωτευμενη με το παιδι της.Να σου ζησει να τον χαιρεστε και συντομα και συ να γινεις καλα για να απολαυσεις την καθε στιγμη με το παιδι σου χωρις ενοχλητικους πονους.Ο θεος να σας εχει καλα και να σας φροντιζει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΆνναΜαρία μου να το χαίρεσαι το παλικαράκι σου και να το δεις όπως επιθυμείς... πάντα με υγεία και τύχη στη ζωή του και μια αόρατη προστασία που θα τον καθοδηγεί!!

Πολλά φιλιά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

[bΑνναΜαρια να σου ζησει το αντρακι σου παντα γεροι κ δυνατοι να εισαστε...κ εγω αντρακι περιμενω πως κ πως...θελουμε φωτο του κουκλου...φιλακια πολλα :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχούλες που μας δίνετε!!!!!!!!!

Εύχομαι υγέια και για τα δικά σας μπεμπουλίνια και ευτυχισμένα να'ναι σ'όλη τους τη ζωή και όσες περιμένουν με το καλό να πάρουν αγκαλίτσα τα υγιέστατα μωράκια τους!!!!!!!!!!!

Περιμένω να δω πότε θα βάλει ο άντρας μου φώτο του μπέμπη μας,δεν έχουμε και χρόνο,μας τρέχει γιατί όλο γρινιάζει απο πονάκια και όλο πεινάει,είναι πειναλογκάκος!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει καλή μου ο μπομπιράκος σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ ωραία και ζωντανή η περιγραφή σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περαστικούλια σου καλό μου…………………………..

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...