Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα. Βρε κορίτσια μολις άλλαξα πάνα τον μικρό και τα κακά του ήταν μεικτά δηλαδή ρευστά αλλά και κάπου κάπου σκληρουτσικα..περιεργο δεν είναι;; Βέβαια όλη μέρα εχθές δεν έκανε τίποτα αλλα μου αυτό το πραγμα δεν το έχω ξαναδει...ήταν μουστάρδα και μαζί σαν...πηγματα να το πω;;; ¨Σορι κιολας για την περιγραφή αλλά κάπως έπρεπε να το πω...τον γιατρο ντρέπομαι να τον πάρω..τον παίρνω συνέχεια τελευταια για ψυλλου πηδημα και θα με βρίσει!! εχετε κάμια ιδέα τι μπορει να είναι;;;;

Δημοσίευση

Βρε Thouli μου....τώρα συνειδητοποιησα ότι είσαι έγκυος...το είχα δει πριν κάποιο καιρο, δε θυμάμαι αν σου ευχηθηκα και μετά το ξέχασα...καλά...το μυαλό μου πολτός!! Συγχηαρητηρια βρε κορίτσι!!:) Αντε και με την κορη...γερό ναναι βέβαια αλλά να το κάνουμε το κοριτσι!!:)

Δημοσίευση

kαποια στιγμη μου ειχε κανει κακακια που ηταν σαν την υφη της μουσταρδας και το συνιθισμενο χρωμα ηταν στην ηλικια των 3 μηνων καπου εκει αν ενεργητικα κανονικα μια φορα την μερα η εστω ανα δυο μερες χωρις να δυσανασχετει δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Φανη αν αργει να κανει κακακια ισσος εκει να οφειλετε

Σε καποια φαση για δυο ευδομαδες περιπου εμενα εκανε κακα μια φορα την ημερα και ηταν καπως πιο συμπαγη οχι η γνωστη αλοιφη.

Αλλα το εκανε αυτο οταν ηταν περιπου 3,5 μηνων.

Γεννικα κανει κακα λιγοτερο συχνα απο οτι πριν;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...