Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

δεν ειναι γλυκα τα μωρα μου?????που να δειτε πωσ με προσεχουνε τωρα ο μαιτακ με κυνηγαει απο πισω κ οταν παω τουαλετα περιμενη απεξω...η ακιτα ερχετε κ μου γλυφει την κοιλια κ ακουμπαει το κεφαλακι της επανω ο μικρος δεν τον αφηνω κ πολυ γιατι ειναι μωρο κ ειναι ατσουμπαλος ακομα κ φοβαμαι μην με χτυπησει...τα αγαπαω πολυ ομως κ ακομα κ διακοπες μαζι τα περνω.... :):)

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

βρε βρε ..Βασουλα..αναρωτιομουν αν εχεις μερες να μπεις 'η επειδη εγω απουσιαζω ετσι νομιζω!χαιρομαι που εισαι καλα και φευγετε ..Καλα να περασετε..και εσεις και ολες μας!

Σουπιτσα..Ξυλοκαστρο τελικα?εχω να παω απο το 98!!

Οποια θελει ειναι ευπροσδεκτη στο εξοχικο μου στο Ξηροπηγαδο!!Διπλα στο Ναυπλιο! :):):):)

χαχαχαχα πλακα εχει//μπλεξανε οι Βασουλες..με τις ..Κατερινουλες!!

Δημοσίευση

Nτορακι μου επαθα την πλακα μου μολις τα ειδα :woohoo:

τα husky ειναι η αδυναμια μου τα θεωρω τα ομορφοτερα σκυλια

και τα μικρα τα κουταβακια δεν μοιαζουν με λουτρινα κουκλακια????

θελω κι εγω ενα !!!!! τυχερος ο μπεμπουλης σου θα παιζει μαζι τους

soupitsa μου χαθηκαμε ..εχασα το αλλο μου μισο :laugh:

ποσο καιρο εχω να σε πετυχω ON αντε λιγες βδομαδουλες υπομονη ...

δεν ξερω γιατι ρε Κατερινακι μου αλλα εχω πολυ καλο προαισθημα

πιστευω οτι ολα θα πανε καλα ...

καλα να περασεις ψυχη μου στις διακοπουλες σου κι εσυ :)

να ξεκουραζεσαι πολυ και να κανεις ονειρα..!!!

πολυ συντομα τα ονειρα μας θα γινουν ζωη μας ...

ξερετε πως το περιμενω ???

οπως ακριβως κι εσεις .... ;)

Δημοσίευση

Πω πω! Ο σκύλος είναι διπλάσιος από το παιδάκι :blink:

Κατερινάκι, ευχαριστούμε για την πρόσκληση!! Εγώ δυστυχώς πρέπει να είμαι πολύ κοντά στην Αθήνα (αυστηρά κάτω από 2 ώρες)!

Δημοσίευση

τι τελεια videakia Ντορακι,πλακα εχουν :laugh:

Κατρινουλα μου ελειψα δυο μερες ..βαλε μου απουσια ...

ποτε φευγετε διακοπες ????????

τωρα που το σκεφτομαι και με σενα εχω να μιλησω καιρο ...

Δημοσίευση

στο videaki με τρελαινει το γελιο του μπεμπη !

ο σκυλακος τεραστιος αλλα πως καταλαβαινει και δεν πειραζει το μωρο?

ειναι πανεξυπνα ...

Σε αντιθεση με το σκυλι που εχουν οι γονεις του αντρα μου που ειναι τελειως χαζο ..κριμα ...

Δημοσίευση

WENDY έγραψε:

δεν ξερω μεχρι που θα φτασει ....... :laugh:

ελπιζω να μην κανει μπαμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29_W.jpg

kalaaaa...πλακα με κανεις????????Εγω νομιζα οτι θες να μας πειραξεις και εβαλες ενα μοντελο!!!καλεεΤι κορμαρααα εισαι εσυ?? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

καλααααααααααααααααα με δουλευεις ??????

υπαρχουν μοντελα με τετοια κοιλια που βγαινουν στην πασαρελα ?????????

χαχαχαχ .....

τι λες βρε κατρινα ??????

παντως φενεται μικρη ...κανονικα ειναι πιο μεγαλη !!!!

Δημοσίευση

WENDY έγραψε:

δεν ξερω μεχρι που θα φτασει ....... :laugh:

ελπιζω να μην κανει μπαμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29_W.jpg

ααααααααααααααα κοιλιτσα εμενα ειναι λιγο πιο μεγαλη θα βαλω φωτο αυριο...τα μπεμπακια σας σας πιεζουνε χαμηλα στην κοιλια?απο εχτες με πιεζει κ δεν μπορω να καθομαι καθιστη πολυ ωρα....κ οταν περπαταω το νιωθω οχι παντα αλλα παει χαμηλα αρκετες φορες κ καθεται πολυ εκει....

Δημοσίευση

Ναι το χρωμα του δωματιου βγηκε πολυ ομορφο ....

επαναλαμβανω οτι η κοιλια ειναι πιο μεγαλη ...

Κατερινα κι εσενα στην φωτο που ειχες βαλει μικρη φαινοταν...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...