Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Έτσι λένε όταν είσαι σε κίνηση κλπ..νανουριζονται..
    • Αυτόν μου εχουν πει κ εμένα αλλά τον άφησα για τις εκπτώσεις...θα τον κοιτάξω όμως αφού το είπες.. 
    • Εμείς πήραμε τα πιο βαριά..περιμένουμε και εμείς να δούνε τι θα μας πάρουν και τα υπόλοιπα στις εκπτώσεις.. ααα και εγω έχω λίστα κ σβήνω γράφω.. χαχαχα Έχω ψάξει και στο ίντερνετ..αλλά ειοαμε τώρα μετά τις γιορτές τα υπόλοιπα..
    • Καλησπέρα κι απο μένα!! 5 και 4 μέρες σήμερα και τα συμπτώματα είναι εδω 🙃 νιώθω αποστροφή για κάποια φαγητα, λίγα προς το παρόν και μια ανακατοσουρα συνέχεια. Άργησα να ενταχθώ γιατί κρατάω μικρό καλάθι για το πως θα εξελιχθεί... Είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη, παρακολουθούσα τα μωρακια του Ιουλιου 2022 αλλά δεν έγραψα ποτε! Καλή αρχή σε όλες και με το καλό 🙏
    • Καλησπέρα κορίτσια, @Katerinioo χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!! Με το καλό το μωρακι σας. @Maria98 πριν κάνα μήνα περίπου είχα και εγώ ένα τσουξιμο καψιμο εξωτερικα και δεν ήταν κάτι,απλά είχα πολλά υγρά, σταμάτησα τα σερβιετακια και πλένουν με χαμομήλι  βέβαια είχα μιλήσει και με τον γιατρό και είχα κάνει και εξετάσεις ούρων και ήταν καθαρές.  Μίλα με τον γιατρό σου ομως! @Diwni νομίζω ότι και να είναι το μωρό θα χαρούν το ίδιο! Πόσο χρονών είναι τα παιδάκια σου?   Εμένα κορίτσια σήμερα μου είπε μια φίλη μου πως θέλει να μου βαπτίσει το μωρό και χάρηκα πάρα πολύ!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...