Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια.Δεν ξερω αν ανοιξα το post στο σωστο μερος,ελπιζω ναι.Ο αντρας μου χθες το βραδυ μου παραπονεθηκε οτι νιωθει σαν σφαξιες στον δεξιο ορχει του,μου το ειχε ξαναπει πριν καιρο αλλα του περασε και ξεχαστηκε και δεν τον ξαναεπιασε.Θα παμε τη δευτερα στο γιατρο αλλα ηθελα να ρωτησω ανα εχει τυχει σε καμια κοπελα παρομοιο περιστατικο στον αντρα της.Ανυσηχω πολυ,να ειναι κατι σοβαρο ή να ειναι απο νευρα και πιεση επειδη τις τελευταιες μερες ειχε πολυ ανχος και πιεση με τη δουλεια;

αν εχει συμβει σε καμια το ιδιο ας μου απαντησει μεχρι να παμε τη δευτερα στο γιατρο.

ευχαριστω πολυ.

  • 3 weeks later...
Δημοσίευση

καλησπερα.τελικα πηγαμε στο γιατρο και μας εστειλε για υπεριχο ο οποιος βγηκε καθαρος και τον εξετασε και ο γιατρος και δεν βρηκε τιποτα.απο κουραση ειναι γιατι δεν τον εχει ξαναπιασει.τωρα αν τον ξαναενοχλησει μας ειπε να ξαναπαμε.

Δημοσίευση

κατσαριδουλα καλημερα και πισευω τωρα που σου γραφω να ειναι καλα ο αντρα σου και να μην εχει κανενα προβλημα .Ξερεις θελει μεγαλη προσοχη στο τη εσωρουχα φοραει και παντελονια δεν πρεπει να ειναι στενα ξερεις με την ζεστη αλλα και την εργασια που κανει και σε συνδυασμο με το στρες και την κουραση δνε χειαζετε και πολυ. Αν φορουσε στενο σλιπ η παντελοι και τριφτηκε στη περιοχ για πολυ ωρα ειναι λογικο σταματαει η κυκλοφορια .Απο τη στιγμη που κανατε υπερηχο καιεναι ολα καλα θεωρω οτι με λιγη προσοχη στα παραπανω ολα α ειναι καλα . Ο γιατρος μου ο ενδοκρινολογος μου που με παρακολουθει για το θηρωιδη ειναι και ανδρολογος ξερεις τι μου ειχε πει :οτι μεγαλο ποσοστο ατεκνιας στα ζευγαρια προερχετε απο τον αντρα και αυτο λογω των παραπανω απλων κατα τα αλλα πραγματων .δες λιγο και το παρακατω αθρο http://www.vita.gr/html/ent/502/ent.5502.asp

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια! Εμένα είναι μόνιμα απ το μεσημέρι κ μετά, τσίτα και πιο πρησμένη. Μόνο το πρωί είναι κάπως πιο χαλαρή.
    • Περαστικά κορίτσι μου!! Ελπιζω να περασει γρήγορα να μην ταλαιπωρηθεις. Εχεις υψηλό πυρετό?
    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...