Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια.Δεν ξερω αν ανοιξα το post στο σωστο μερος,ελπιζω ναι.Ο αντρας μου χθες το βραδυ μου παραπονεθηκε οτι νιωθει σαν σφαξιες στον δεξιο ορχει του,μου το ειχε ξαναπει πριν καιρο αλλα του περασε και ξεχαστηκε και δεν τον ξαναεπιασε.Θα παμε τη δευτερα στο γιατρο αλλα ηθελα να ρωτησω ανα εχει τυχει σε καμια κοπελα παρομοιο περιστατικο στον αντρα της.Ανυσηχω πολυ,να ειναι κατι σοβαρο ή να ειναι απο νευρα και πιεση επειδη τις τελευταιες μερες ειχε πολυ ανχος και πιεση με τη δουλεια;

αν εχει συμβει σε καμια το ιδιο ας μου απαντησει μεχρι να παμε τη δευτερα στο γιατρο.

ευχαριστω πολυ.

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

καλησπερα.τελικα πηγαμε στο γιατρο και μας εστειλε για υπεριχο ο οποιος βγηκε καθαρος και τον εξετασε και ο γιατρος και δεν βρηκε τιποτα.απο κουραση ειναι γιατι δεν τον εχει ξαναπιασει.τωρα αν τον ξαναενοχλησει μας ειπε να ξαναπαμε.

Δημοσίευση

κατσαριδουλα καλημερα και πισευω τωρα που σου γραφω να ειναι καλα ο αντρα σου και να μην εχει κανενα προβλημα .Ξερεις θελει μεγαλη προσοχη στο τη εσωρουχα φοραει και παντελονια δεν πρεπει να ειναι στενα ξερεις με την ζεστη αλλα και την εργασια που κανει και σε συνδυασμο με το στρες και την κουραση δνε χειαζετε και πολυ. Αν φορουσε στενο σλιπ η παντελοι και τριφτηκε στη περιοχ για πολυ ωρα ειναι λογικο σταματαει η κυκλοφορια .Απο τη στιγμη που κανατε υπερηχο καιεναι ολα καλα θεωρω οτι με λιγη προσοχη στα παραπανω ολα α ειναι καλα . Ο γιατρος μου ο ενδοκρινολογος μου που με παρακολουθει για το θηρωιδη ειναι και ανδρολογος ξερεις τι μου ειχε πει :οτι μεγαλο ποσοστο ατεκνιας στα ζευγαρια προερχετε απο τον αντρα και αυτο λογω των παραπανω απλων κατα τα αλλα πραγματων .δες λιγο και το παρακατω αθρο http://www.vita.gr/html/ent/502/ent.5502.asp

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...