Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πάνες βρακάκι

Recommended Posts

γειά σας,

χρησιμοποιώ τις ανοιχτές πάνες της libero μέχρι τώρα που η κόρη μου κοντεύει 11 μηνών. τελευταία μου κάνει τη δύσκολη όταν την ξαπλώνω για άλλαγμα και σκέφτομαι να της ξεκινήσω πάνα βρακάκι. έχετε να μου προτείνετε κάποια? ευχαριστώ πολύ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πανες-βρακακι λιμπερο εχω χρησιμοποιησει κι εγω γιατι στο μαγαζι που ειχα παει δεν ειχε τις ανοιχτες στο νουμερο της μικρης.μια χαρα ηταν!!!πολυ καλες!!!!

επίσης, επειδή ετοιμαζόμαστε για διακοπές,έχω μάθει ότι η Libero έχει και πάνες που μπαίνουν μέσα από το μαγιώ και ότι είναι πολύ πιο απορροφητικές σε σχέση με την απλή πάνα. έχετε ακούσει κάτι?

αααα τι ωραία!!!για πές μου για πόση ώρα αντέχει περίπου?λογικά μόλις βγεί πρέπει να την αλλάξω έτσι? ευχαριστώ!!!!

κοιτα,εμενα η μικρη δεν πολυ μπαινει στη θαλασσα προς το παρον....αλλα και λιγο που τη βρεχω εγω της την αλλαζω.βαζω κανονικη πανα και καθομαστε...

εχω χρησιμοποιησει τις λιμπερο κ της παμπερς,τα παμπερς αθλια ..τα λιμπερο πολυ πιο ποιοτικα... τα σουιμ παντσ τα πηραμε κ εμεις διοτι δνε θελω να καθετε στην αμμουδια κ να γεμιζει το πιπι της αμμο...

συμφωνώ για τα παμπερς, βρωμοκοπάνε πλαστικό και δεν έχουν και την ίδια απορροφητικότητα με τα λιμπερο.και μας έκαναν και ερεθισμούς για να μην πώ όταν έκανε κακά της (που λόγω του θηλασμού ξέρεις πώς είναι) γινόταν ο κακός χαμός.κόλλαγαν λες και ήταν λάσπη, άθλια

καλημερα.τωρα που εχει μεγαλωσει κ μπορει να σταθει ορθια οι πανες βρακακια ειναι τα καλυτερα.εγω για πρωτη φορα ειχα παρει τις παμπερς αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενη γιατι δεν μπορουσα να τις βγαλω μετα κ γενιζε ο τοπος.επειτα χρησιμοποιησα απο τα lidl και απο τα dia.πολυ καλες κ οι δυο κ οικονομικες.εχουν κ μια συραφη που ανοιγουν κ ετσι μπορεις να την σκισεις χωρις να χρειαζεται να την ξαπλωσεις κ να γεμισεις τον τοπο.πολυ πρακτικες.κ απο ερεθισμους παλι δεν ειχαμε προβληματα.

• 4 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...