Μετάβαση σε περιεχόμενο

ενδομητρια σπερματεγχυση 1η φορα

Recommended Posts

Κι εγω τον ρωτησα για συμπτωματα μετα που να μην με ανυσηχησουν, οπως για αιμα και μου ειπε πως δεν θα εχω....μου κανει εντυπωση η σιγουρια του.Επισης του ανεφερα πως δεν ενιωσα ιδιαιτερα την 2η ωορηξια και μου ειπε παλι δεν πειραζει, δεν ειναι απαραιτητο να νιωσω κατι.Τωρα αρχισα λιγο να με ενοχλει η αριστερη μερια και να νιωθω ενα; μικρο βαρος κατω χαμηλα.....ποιος ξερει αραγε..... :shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 283
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κορίτσια εύχομαι σε όλες σας καλή επιτυχία και σύντομα να ακούσετε ή να δείτε από τα τεστ τα πολυπόθητα νέα. Ιδίαιτερα εύχομαι:

καλη επιτυχία

στην φίλη μου Αναστασία

Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα

@};-

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ!!! :?: ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΑΙΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ 01/12! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΑΥΡΙΟ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ :shock: :shock: :shock: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ Η ΟΧΙ :?::?::?:

Κορίτσια εύχομαι σε όλες σας καλή επιτυχία και σύντομα να ακούσετε ή να δείτε από τα τεστ τα πολυπόθητα νέα. Ιδίαιτερα εύχομαι:

καλη επιτυχία

στην φίλη μου Αναστασία

Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα

@};-

Ανδριανα μου σε ευχαριστω γλυκια μου.....ευχομαι να ειστε γεροι και δυνατοι και οταν θελετε να σας ερθει και το δευτερο μωρακι σας!! ;)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ!!! :?: ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΑΙΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ 01/12! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΑΥΡΙΟ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ :shock: :shock: :shock: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ Η ΟΧΙ :?::?::?:

Φαντάζομαι,αν αδιαθετήσεις ( που το απεύχομαι) δεν έχει νόημα να συνεχίσεις και τα χάπια...Όμως γιατί δε ρωτάς το γιατρό σου για καλύτερα;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ!!! ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ! ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ!

ΕΣΥ ΤΙ ΧΑΠΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ? ΕΓΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ CYCLACUR ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ UTROGESTAN!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

κοριτσάκι μου, εχω την εντύπωση ότι με τα φάρμακα αυτά δεν πρόκειται να αδιαθετήσεις.Για αυτό σου είπε ο γιατρός να πας για χοριακή και στη περίπτωση αρνητικής χοριακής (κατι που το απευχομαι...) θα σου τα κόψει τα φαρμακα και μετα απο λίγο (1-2 ημέρες) θα σου έρθει περίοδος. 'Οπως και να έχει καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου....Σου εύχομαι μια τεραααααάστια χοριακή!!!!! Καλή επιτυχία!

Ας μου απαντησει οποιος ξερει...η pregnyl δειχνει ψευδη θετικο?Γιατι κανω τεστ ωορηξιας εδω και 6 ημερες και ολο θετικο δειχνει και πολυ εντονο!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ!!! ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ! ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ!

ΕΣΥ ΤΙ ΧΑΠΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ? ΕΓΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ CYCLACUR ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ UTROGESTAN!

Παίρνουμε τα ίδια χάπια και στην ίδια δοσολογία...Μόνο που εγώ ήδη έχω τα γνωστά συμπτώματα προεμμηνορρυσιακού...Εύχομαι σε σένα καλά αποτελέσματα... :):):)

κοριτσάκι μου, εχω την εντύπωση ότι με τα φάρμακα αυτά δεν πρόκειται να αδιαθετήσεις.Για αυτό σου είπε ο γιατρός να πας για χοριακή και στη περίπτωση αρνητικής χοριακής (κατι που το απευχομαι...) θα σου τα κόψει τα φαρμακα και μετα απο λίγο (1-2 ημέρες) θα σου έρθει περίοδος. 'Οπως και να έχει καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου....Σου εύχομαι μια τεραααααάστια χοριακή!!!!! Καλή επιτυχία!

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ77! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ :shock: . ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ.... ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ :oops::?: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ???? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ.... ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ :oops::?: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ???? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ!!!

Καλό είναι να περιμένεις μέχρι την χοριακή, γιατί η ένεση για την πρόκληση ωορρηξίας αργεί να φύγει από τον οργανισμό (παίρνει 11-13 ημέρες) και ό,τι τέστ κάνεις θα είναι παραπλανητικό. Γι'αυτό περίμενε μέχρι τις 15 ημέρες που θα κάνεις χοριακή, για να μην απογοητευτείς τσάμπα... Επίσης, έχε υπόψη σου ότι εάν πήρες clomiphene, έχει την τάση να καθυστερεί την περίοδο κατά 3-4 ημέρες...

Καλή επιτυχία beboula, μακάρι να είσαι ήδη εγκυούλα...

beboula θα συμφωνησω με το marikaki μας, πιστεψε με ξερει παρα πανω απο εμας και για το λογο του αληθες εκανα χθες για πλακα ενα τεστ εγκυμοσυνης να μου φυγει η περιεργεια αν ισχυει και μου το εβγαλε αχνο θετικο αχ!!!μακαρι και την αλλη εβδομαδα να ξανα δω το ιδιο!!Καλη μας επιτυχια!!! :D

koritsia kalimera...simera vriskomai sti 15 meta meta apo spermatexisi, se mia ora pao gia xoriaki....tin thetiki sas skepsi sas parakalo [smilie=wav.gif]

aerini ειλικρινα νιωθω την αγωνια σου.Σου στελνω ΟΛΗΗΗΗΗΗΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ για θετικο αποτελεσμα.Πως αισθανεσαι για πες μας?Συμπτωματα?

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και σας στέλνω εγώ και ο μπεμπούλης μου όλη μας την θετική ενέργεια γιατί εμείς τα καταφέραμε!!!!!!!

Οχι με την πρώτη αλλά με την δεύτερη αλλά σας ευχόμαστε εσείς να ξεμπερδέψετε μια και έξω!!!!!!!

Φιλιά πολλά και να θυμάστε πως Ο ΕΠΙΜΕΝΟΝ ΝΙΚΑ!!!

Περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σας!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και σας στέλνω εγώ και ο μπεμπούλης μου όλη μας την θετική ενέργεια γιατί εμείς τα καταφέραμε!!!!!!!

Οχι με την πρώτη αλλά με την δεύτερη αλλά σας ευχόμαστε εσείς να ξεμπερδέψετε μια και έξω!!!!!!!

Φιλιά πολλά και να θυμάστε πως Ο ΕΠΙΜΕΝΟΝ ΝΙΚΑ!!!

Περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σας!!!!!!!!

Ωπ !!να την και η γλυκια μελλουσα μανουλα!!!Irene ευχαριστουμε πολυ κι εσυ με το καλο να φερεις στον κοσμο τον παιδαρο σας!!! :D

aerini πες μας τετοια πες μας τετοια να παιρνουμε αερα κι εμεις!!!!Συγχαρητηρια καλε εισαι εγκυοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!! :D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...