Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν αντέχω άλλο.....

Recommended Posts

Απλά νιώθω πως έχω φτάσει στα όρια μου.. Αυτή τη στιγμή γράφω και κλαίω. Νιώθω οτι έχω ψυχολογικό πρόβλημα και χρειάζομαι γιατρό. οΤι δουλεια να βάλω στον εαυτό μου απο την πιο απλη μέχρι την πιο δυσκολη αποτυγχάνω. Δεν ήμουν έτσι. Προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι ειμαι δυνατη και θα βγω μονη μου απο την κουρμπα.. Αρραβωνιαστηκα εναν υπεροχο ανθρωπο, εχω ολη του την αγαπη και την προσοχη αλλα παρ'ολα αυτα δεν μπορω να ησυχασω και να ηρεμησω.. 2 χρονια τωρα πέρασα πολλα διακοψα όλες τις σχεσεις με το σοι μου, ειπωθηκαν πραγματα ανηκουστα και πληγωθηκα πολυ. αλλες φορες νιωθω πως το ξεπερασα πως παταω στα πόδια μου επιτέλους και άλλες οχι..

πιεση στη δουλεια, πιεση απο τον καλο μου επιτελους να δει μια αλλαγη πανω μου γιατι και αυτος κουραστηκε και γω το μονο που κανω και καταφερνω να ξεστομιζω ειναι να κλαιω -πολλες φορες στην αγκαλια του- να του λεω οτι τον αγαπαω και να του ζηταω βοήθεια.

η απαντηση του: Σ'αγαπαω. εδω είμαι, με έχεις, προχώρα...

Σας κούρασα το ξέρω....συγνώμη

ήθελα κάπου να τα πω...απλά...να με ακούσει κάποιος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αννουλα δεν καταλαβαινω τον λογο για τον οποιο νιωθεις ετσι... ειναι επειδη δεν μιλας με τους δικους σου ? νιωθεις να σε πνιγει η δουλεια ?

μηπως βρε κοριτσι μου περνας προεμμηνυσιακο συνδρομο ? γιατι εγω οταν περιμενω περιοδο ειμαι ψυχολογικα χαλια ? ή μηπως εισαι εγγυος και σε εχουν τρελανει οι ορμονες σου? γιατι νιωθεις ετσι?

Είναι όλα μαζί.Δεν μπορώ να βάλω τη ζωη μου σε σειρά. Εκει που στην προηγουμενη μου δουλεια που ήταν και ξένη τουσ είχα όλους σουζα. Τωρα στη δικη μου τη δουλεια δεν μπορω να σηκωσω ουτε ενα στιλο σωστά..Δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου..Δεν είχα ποτε προβλημα με τις ορμονες μου για να έχω ξαφνικα τώρα..

Δεν ξέρω τι είναι.. δεν ξέρω τι φταιει.. πιστευω οτι αν το εβρισκα θα εκανα προσπαθεια να το αλλαξω..

annoula1981 έγραψε:

Απλά νιώθω πως έχω φτάσει στα όρια μου.. Αυτή τη στιγμή γράφω και κλαίω. Νιώθω οτι έχω ψυχολογικό πρόβλημα και χρειάζομαι γιατρό. οΤι δουλεια να βάλω στον εαυτό μου απο την πιο απλη μέχρι την πιο δυσκολη αποτυγχάνω. Δεν ήμουν έτσι. Προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι ειμαι δυνατη και θα βγω μονη μου απο την κουρμπα.. Αρραβωνιαστηκα εναν υπεροχο ανθρωπο, εχω ολη του την αγαπη και την προσοχη αλλα παρ'ολα αυτα δεν μπορω να ησυχασω και να ηρεμησω.. 2 χρονια τωρα πέρασα πολλα διακοψα όλες τις σχεσεις με το σοι μου, ειπωθηκαν πραγματα ανηκουστα και πληγωθηκα πολυ. αλλες φορες νιωθω πως το ξεπερασα πως παταω στα πόδια μου επιτέλους και άλλες οχι..

πιεση στη δουλεια, πιεση απο τον καλο μου επιτελους να δει μια αλλαγη πανω μου γιατι και αυτος κουραστηκε και γω το μονο που κανω και καταφερνω να ξεστομιζω ειναι να κλαιω -πολλες φορες στην αγκαλια του- να του λεω οτι τον αγαπαω και να του ζηταω βοήθεια.

Σας κούρασα το ξέρω....συγνώμη

ήθελα κάπου να τα πω...απλά...να με ακούσει κάποιος...

Καταρχήν νομίζω ότι δεν χρειάζετε να σου απαντήσουμε τίποτα. :) Αν διαβάσεις το ποστ σου ξανά σαν αναγνώστης και όχι σαν Αννα θα πάρεις τη δύναμη και τις απαντήσεις στο πρόβλημά σου.

Αρραβωνιαστηκα εναν υπεροχο ανθρωπο, εχω ολη του την αγαπη και την προσοχη

Δύο δικές σου φράσεις που θα πρέπει να σε ηρεμούν.

Εφόσον έχεις τέτοιο άνθρωπο δίπλα σου κάντον το όπλο σου και πάρε δύναμη από αυτόν. Όταν έχεις κάποιον να σε στηρίζει με τόσο γλυκό τρόπο τότε μπορείς να προσπαθήσεις να φτιάξεις και τα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής σου!

Καταρχήν ηρέμησε και κάθε φορά να σκέφτεσε τον άνθρωπό σου για να γλυκαίνεις τις σκέψεις σου.

υποθετω οτι περνας μια φαση που νιωθεις οτι ολα πανε στραβα ..ηρεμησε , αν μπορεις κανε μια βολτα με τα ποδια , παρε και ενα παγωτακι . και μετα πηγαινε σπιτι παρε μολυβι και χαρτι και αποτυπωσε τις σκεψεις σου πανω στο χαρτι . πιστευω πως θα σε βοηθησει .. και αν θες να μιλησεις κι αλλο εδω ειμαστε

συμφωνω με τα κοριτσια που σου απαντησαν αλλα αν δεν τα καταφερεις μονη σου,δεν ειναι κακο να ζητησεις και επαγγελματικη βοηθεια!δεν ειναι κακο να μιλησεις με εναν ψυχολογο,ισως ηρεμησεις καλυτερα και παντα με την συμπαρασταση του αρραβωνιαστικου σου..

μην αγχωνεσαι για τους αλλους, λιγο πολυ πολλες τα περναμε αυτα.. ;)

βρε αγαπη μου αρχικα ηρεμισε

ολοι οι ανθρωποι περναμε διαφορες φασεις στη ζωη μας αλλες καλες αλλες κακες εσυ τωρα περνας μια ασχημη περιοδο δεν ειναι τιποτα θα περασει και αυτη οπως περασαν πολλα άλλα.

απο τη στιγμη που εχεις το συντροφο σου διπλα σου ολα θα πανε καλα.

αν παλι σε στενοχωρει τοσο πολυ που εχετε διακοψει τις σχεσεις με τους συγγενεις σου κανε εσυ μια προσπαθεια να τα ξαναβρειτε ολες οι σχεσεις περναν κριση και πολλες φορες λεγονται ασχημα πραγματα ομως με το καιρο περνανε. αν θεωρεις οι οι ανθρωποι αυτοι ειναι σημαντικοι για σενα κανε εσυ το βημα για να ρθειτε παλι κοντα ακομη και δικιο να εχεις δεν πειραζει αστο να το παρει το ποταμι.

εμεις ειμαστε εδω για να ακουσουμε οτι θες και να συζητησουτμε οτι θες ευχομαι γρηγορα να ηρεμισεις

φιλενάδα καλησπέρα !

εγώ θα σου πρότεινα ΝΑ ΜΗΝ το καθυστερείς άλλο ! οταν θολώνει το μυαλό μας από προβλήματα τότε είναι δύσκολο να δούμε τη λύση όσο ευκολη και αν είναι αυτή.

και εγώ και ο αντρας μου και αδέλφια μας, τα τελευταία χρόνια βιώσαμε ενας ενας αυτό που περιγράφεις...

ενας ειδικός θα σε βγάλει από το αδιέξοδο ! μη διστάζεις !

σε φιλώ και σου εύχομαι καλή επιτυχία !

kalispera annoula!tha sumfwnisw me tis prolalisases se ola!!episis ektos tou oti katalavainw oti pernas duskoli fasi kai ta vlepeis ola maura..oloi oi anthrwpoi pername apo autes tis faseis..alla oloi prospathoume na doume kai ti thetiki pleura twn pragmatwn..gia na epiviwsoume!einai polu simantiko pou exeis ena toso gluko antrwpo na se agapaei kai na se stirizei..skepsou ti pernaei ki autos otan se vlepei etsi!i zwi einai polu mikri gia na asxoloumaste sunexeia me auta pou mas enoxloun kai mas stenaxwroun!pies ena potaki,kane ena xalarwtiko mpanaki kai vgale apo to mualo sou ta stenaxwra..pes terma..tha parw mpros!!min ksexnas..porta kleinei parathuro anoigei..mats!

ερχονται καποιες στιγμες που ολοι μας δεν ειμαστε καλα δεν εχει να κανει αν με το αν εχουμε καλυψι ολες μας τις αναγκες πολλες φορες καλυπτουμε τις υλικες μας αναγκες αλλα οχι της ανγκες της ψυχης μας .

Μπορει ολο αυτο να ειναι καταλοιπα του παρελθοντος αναφερες οτι δνετα πηγαινες καλα με τους συγγενεις ξερεις τωρα μπορει να σου βγαινει ολο αυτο , μου εχει συμβει να μηνεχω υπαρκτο θεμα αλλα εγω να ειμαι χαλια .Πιασε τα πραγματα απο την αρχη βρες καποιον ειδκο να μιλησεις ξερεις ειναικαλυτερα να ειναι καποιος ασχετος οσο και να αγαπας καινα εμπιστευεσε τον αραβωνιαστικο σου καλο ειναι να μην του φορτωνεσε τοσο πολυ θα μου πεις ενα ζευγαριπρπεεπι να ειναι μαζι σε ολα ναι αλλα προσεχε αυτη η στιγμηγ εισαι στη δοκιμασια μιας σχεσεως που ευχομαινα καταληξει σε γαμο μερικες φορες και αυτο το σταδιο μας προκαλει εκνευρισμο .Δωσε χρνο σε σενα και κανε ενα διαλλειμα απο οτι σε φορτωνειμιακαλη λυση ειναι καιοι διακοπες να πας καπου με τον αρραβωνιατικο σου να ανανεωσεις λιγο την Αννα .

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το support κορίτσια. Σήμερα νιώθω καλύτερα αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω τη σκέψη οτι αυτή η βελτίωση είναι ξανά - όπως όλες τις άλλες φορές- προσωρινή...Και αυτό δεν το αντέχω. Απογοητεύω τον ίδιο μου τον εαυτό και μετά τον καλό μου.

Και αυτό που με πονάει πιο πολύ είναι οτι τον βλέπω να στεναχωριέται και να κουράζεται και γω το μόνο που κάνω είναι να νιώθω πόσο μ@@@@@ς έγινα και αυτή τη φορά....

annoula mou iremise katarxin..des ta pragmata ligo pio kathara..uparxei logos polu sovaros gia na to kaneis auto ston eauto sou kai katepektasi ston kalo sou?eennow ugeias?ola ta alla lunontai..tha vreis ton tropo moni sou kai tha ta luseis..alla me iremia kai thetiki skepsi..!!den peftoume loipon...gia pame..

Ότι προβλήματα κ αν αντιμετωπίζεις

προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά...

Ακούγεται κλισέ αλλά ...πιάνει πάντα!!!

Νέο κορίτσι είσαι, μην αφήνεις το μυαλό σου

να τρέχει κ να σε οδηγεί σε δυσιωνες σκέψεις...

Κανε πράξη ότι ΕΣΥ θεωρείς καλύτερο για τον εαυτο σου!!!

Μπορείς, πίστεψε το!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...