Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Επειτα απο πολυ καιρο ειπα να πω μια καλημερα στο τρενακι , να δω τα νεα απο τα κοριτσια που μου χουν λειψει .

Μετάνιωσα ...και ειλικρινα στεναχωρήθηκα γιατι περιμενα οτι τουλάχιστον στο τρενάκι δεν θα υπάρχουν οι γνωστες ανοησιες (καλη μαμα , κακη μαμα ...την κολοκυθια ) που διαβάζω σε ολο το φορουμ .

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα κι απο μενα σε ολες! Φρανιτακι, περαστικα στο Σεμπ! Λαλα, οντως μας ελειψες απο το φορουμ! Λογω καλοκαιριου φανταζομαι ε; ... Τα φιλια μου!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια τι κάνετε??

Εγώ μόνη στην πόλη. Ο Γ με τα κορίτσια και τους γονείς μου διακοπές και μπανάκια!!

Εγώ δουλέυω μέχρι την Παρασκευή.

Θα σχολιάσω άλλη ώρα

Σας φιλώ!!!

Δημοσίευση

Χρύσαααααααααααααααα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:Εσύ-όχι επειδή είσαι εσύ και σε πάω- ήσουν ΘΕΕΕΕΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....Πολύ όμορφη....Γήινη...Το νυφικό σούπερ...Δεν ήσουν λατέρνα....

Κι εγώ είχα αναποδιές την ημέρα του γάμου, αλλά ήμουν μες στην τρελή χαρά...Συνέχεια γελούσα...Ακόμα και την ώρα του μυστηρίου...

Και σκέψου τι έπαθα...Ξύπνησα την ημέρα του γάμου και μετά από μισή ώρα μου έκλεισε το μάτι μου εντελώς... :blink::blink::blink::ohmy::ohmy::ohmy: Είχα πάθει σοκ...Έλεγα θα είμαι μονόφθαλμη...Έκλαιγα!!!!!!Αλλά τελικά μετά από 3-4 ώρες άνοιξε πάλι το ματάκι μου.. :laugh: :laugh:

Επίσης ο γάμος θα γινόταν έξω σε ένα ξωκλήσι και 2 ώρες πριν το γάμο έβρεχε καταρρακτωδώς... :unsure::unsure::unsure::unsure: Αλλά τελικά σταμάτησε και κάτω ήταν κατάστεγνα..Λες και δεν είχε βρέξει... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...