Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χαχαχαχ..εγω απο φρουτα πηρα καρπουζι νεκταρινι και καλαμποκι...παιδια αμα τον βλεπατε πως εγινε μετα το καρπουζι..ειχε απιστευτο γελιο!!!

αλλα δεν πεινουσε πολυ.....ηπιε ομως πολυ νερο...2 γεμματα ποτηρακια της νουκ σε 1,5 ωρα..πολυ γελιο ειχε!!!!!

Ευακη μου τα φιλια μου...ηδρωνουμε παρεα..εγω δεν εχω κληματιστικο!!!!

φευω..μπορει να παμε και σημερα για καμια βουτια

μΟΥΣΤ μΟΥΤΣ!!!!

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

natasoula έγραψε:

Αργυρώ κακώς δεν ξεκουράζεσαι όταν κοιμούνται τα παιδιά

Οι δουλειές ποτέ δεν τελειώνουν ;)

Τα αυτοκόλλητα ούτε εγώ τα ξέρω :dry::blink:

αυτό μου έλεγε και η μαμά μου ότι δεν τελειώνουν.....ξέχασα να πω ότι πρέπει να πάρω και τον Λουκά από το σχολείο....το μπουμπόυκι έχει βουλωμένη μυτούλα!!!

αν δούλευα, θα γύριζα και θα είχα να κάνω τα ίδια πάλι!!!! :ohmy:

Νατασσούλα χαίρομαι που και εσύ δεν το ξέρεις άρα δεν είμαι η μοναδική!!! χεχεχε....

Εύη πόσο είναι ο γιος σου? και τι "απαγορευτικά" πράγματα του δίνεις?

Δημοσίευση

Νατασούλα φιλάκια!!

Τα εχω παίξει στη δουλεια και η κοιλια μεγαλώνει με τρελούς ρυθμούς!!! :woohoo: :woohoo:

Χρύσα , φιλάκια και σε εσένα!

Καλές βουτιές και καλό Σαββατοκύριακο!!!!!

Αrgi, ο γιός μου είναι 26 μηνων.

Καλα οταν λέω απαγορευμένα με βρίσκω υπερβολικη.

Ας πούμε του δίνω το delta adnance με τα δημητριακα,αλλα δεν είναι γιαούρτι αυτο!

Και κάτι έτοιμες κρέμες της nestle με γάλα και κακαο,σε τετραπλές συσκευασίες είναι δεν θυμάμαι πως λέγονται.....

Αυτα κατα τα αλλα φαγακι,φρουτάκια και κάτι για απογευματινό.

Κα΄τι αλλο αγοραστό δεν του δίνω,αλλα δεν ήθελα ουτε τέτοια χαζα να τρωει

Δημοσίευση

Κούκλες καλό Σαββατοκύριακο , καλές διακοπες σε όσες φευγετε και καλές βουτιές σε όσες τιμήσετε τις παραλίες!!!!

Σε λιγάκι την κάνω και εγω,θα πάμε Χαλκιδική.

Φιλάκια σε όλες σας!!!

Δημοσίευση

Εύη μου έχει ξεπεράσει τα 2 .... εντάξει είναι μην ανησυχείς δεν είναι και χάλια....άλλοι δίνουν και χάμπουρκερς!!!!

Καλό σ/κο και σε σένα και καλά μπάνια....

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

αν παρω ταμπλετα θα μπει στη κουζινα..

λετε να παρω μονο τη αλοιφη?

τη φυτικη κ να τη βαζω πριν κοιμηθει?

εχω κατι αυτοκολλητα που τα χω απο περισι που ηταν μωρο .

λενε μυριζουν κερασι αλλα βρωμανε εντονα :dry:

γεια σας κοριτσια!

ελπιζω να ειστε ολες καλα κ τα ζουζουνια σας ακομη καλυτερα!

ηθελα να γραψω τη μαρκα απο τα αυτοκολλητα για τα κουνουπια που χρησιμοποιουμε οικογενειακως θα ελεγα κ εχουμε σωθει

cer'8 (σεροτο )λεγονται κ εχουν σχετικα καλη μυρωδια ειναι φυτικα απο ριζες τριανταφυλλιας κ κατι αλλα

κ καθε βραδυ κολλαω ενα στο κρεββατι της μικρης,αλλα κ μεις αν παμε καπου ,με δεντρα κ βλαστηση κολλαμε στα ρουχα μας

απλα πρεπει πριν τα κολλησετε να τα πατησετε να βγει το εκχυλισμα να ποτισει το χαρτακι

Δημοσίευση

oxi ρε συ Θουλη δεν ειναι κερασι :huh:

κερασι σου μυρισε εσενα μηπως?? :P;)

μηπως λες αλλα?

λοιπον τα χω κ διαβαζω, εχουν αρωμα λεμονι,ευκαλυπτο κ αγρια ντοματα

ααα! δεν εχει τριανταφυλλο λαθος :P

να σου ευχηθω επι τη ευκαιρια καλη εγκυμοσυνη!

Δημοσίευση

Τζα!!!

τελικα δεν πηγαμε για μπανιο

ο Οδυσσεας μολις ηρθε...πηγα ΣΜ και σφαχτηκα με εναν βλακα.

Τωρα θα ξεκινισω να κανω το σπιτι..ξεσκονισμα καθαρισμα κλπ κλπ...

ο μικρος το μεσημερη τσακισε ενα γεμματι μπολ πιλαφι με κρεας...μιση ωρα πριν ερθω...και μετα απαιτησε μεμε

ο γιος μου ειναι Βυζοεξατρομενο..παει τελειωσε

εμαθα εντωμεταξυ χτες πως μια κοπελα που γεννησε 2 μερες πριν απο9 μενα ειναι και παλη εγγυος...και ο γιος της αποθηλασε μονος του τελειως αποτομα με το που εμεινε εγγυος!!!!

Για πειτε οι εγκυμονουσες;;;;; σε σας ετυχε..Θουλη εσυ...ρωτα και την Νατασα...γιατι με βλεπω να αναθεορω ...και να ξεκιναω προσπαθιες απο τωρα.....

Γιατι τις περισσοτερες φορες δεν τρωει..πιπιλαει

Δημοσίευση

ρε χρυσα ανεκδοτα λες?

τι τυχερη η κοπελα παντως///

η νατασα με ειπε πλεον δε το ζητα τοσο γιατι ξεχνιεται στη θαλασσα..

εμεις παλι... :whistle:

κ μενα τωρα τελευται βλεπω δε τρωει..αλλα πιπιλαει :angry:

γκλου γκλου δε ακουω

Δημοσίευση

Ρε συ και αυτη στο γεννεσης γεννησε 2 μερες πριν απο μενα, ειχε δει ο Οδυσσεας τον αντρα της εκει και γι'αυτο το ηξερε...και χτες ηρθαν να περασουν την κουζινα της κουνιαδας και πιασαν συζητηση για παιδια και θηλασμους..ελεγε και αυτος πως δυσκολευοταν γιατι ηθελε να αποθυλασει για να κανουνκαι αλλο παιδι..και οταν εμεινε εγγυος- ειναι κοντα 2 μηνων τωρα..ο μικρος τρους απλα ..δεν ξαναζητησε

Κοιτα απο οσο ξερω και ο δικςο μου αντρας αρνηθηκε το στηθος οταν η πεθερα μου εμεινε εγγυος στην κουνιαδα μου..ηταν 9 μηνων τοτε..μονος του απλα το αρνιοταν...πραγματικα ομως μου εβελαν πονηρες ιδεες

Δεν αντεχω αλλο ρε Θου...τουλαχιστον αμα ζητουσε στηθος οταν ηταν αρρωστος..η οταν πεινουσε ...ΟΚ..να του δοσω οσο θελλει..αλλα αυτος θελει μεμε συνεχεια..ερχομαι καιδειχνει με το δαχτηλο την κρεβατοκαμμαρα...για να παει να θηλασει....οποτε τον παιρνω αγκαλια... πως κατεβαζει την μπλουζα...αυτος η πολυ γκομενιαρης θα γινει...η δεν ξερω και εγω τι

Δημοσίευση

χαχαχαχα

εμενα με το που παω σπιτι με παιρνει απο το δαχτυλο κ με παει καναπε..

κ αν ξαναθελησει οποιαδηποτε ωρα με δειχνει τα μεμε η κατεβαζει μπλουζα..

κ γω ειμαι 2 μηνων αλλα κολλαει το ατιμο...

ασε που ολο μα κ μα κανει το νινι

που να ξερε

χσαχαχαχα

Δημοσίευση

Είμαι μες τα νεύρα

Ο Ηλίας αύριο δεν δουλεύει και θα μπορούσαμε να φύγουμε Καβάλα

κι εγώ έχω πάρει δουλειά από το γραφείο που πρέπει να γίνει σήμερα :angry:

Είμαι στημένη στον υπολογιστή και περιμένω να μου στείλουν στοιχεία για να τελειώσω την δουλειά και μ'έχουν στο φτύσιμο :(:(

Μάρθα και Θάλεια ωραίες γέλασα πολύ η μία κεράσι η άλλη τριαντάφυλλλο

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: και τελικά δεν ήταν τίποτα από τα δύο :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Χρύσα δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν νομίζω ότι ο Τζεφ θα αποθηλάσει έτσι εύκολα ;)

Δημοσίευση

natasoula έγραψε:

Άστα να πάνε Μάρθα

Τον Μιχάλη σκέφτομαι που ρωτάει συνέχεια πότε θα πάμε

Εσύ ακόμα στην δουλειά είσαι?

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

to palikaraki mou...

nai tora sxolaoooo

asto kalooooo :angry:

Δημοσίευση

καλησπέρα,μολις εφυγε ο μπαμπας μας ,καλο ταξιδι να εχει,στεναχωρεθηκε πολυ,ελπιζω να ακολουθησουμε συντομα κ εμεις...η μικρη κοιμηθηκε ,ηταν ξυπνια ολη μερα,λογικα θα ξυπνησει....

Δημοσίευση

δεν ξερω ποτε θα ερθει ,πιστευω το αργοτερο σε ενα μηνα ομως να ή αρχες Σεπτεμβρη να παμε κ εμεις,στεναχωρεθηκα γτ στεναχωρεθηκε πολυ.... τον εστειλα μηνυμα κ μου απαντησε οτι το στομαχι του ειναι κομπος....εντωμεταξυ την ωρα που εφευγε κ εκλεινε την πορτα του σπιτιου τον φωναξε η μικρη "μπαμπά μπαμπά" κ βουρκωσε ο καϋμένος....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...